RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Природний антибіотик, який знищує всі інфекції сечового міхура і нирок

Люди, які страждають від інфекції сечових шляхів постійно відчувають біль. Тиск, біль і постійна потреба до сечовипускання деякі з симптомів.

Є різні природні антибіотики, які мають позитивний ефект, допомагаючи із запаленням сечового міхура, інформує Ukr.Media.



Які симптоми циститу?

Похід в туалет кожні 10 хвилин, кров у сечі і поколювання болю під час сечовипускання.

Якщо ви не хочете використовувати ліки з аптеки, ми радимо вам спробувати щось природне. Цей природний антибіотик руйнує цю небажану хвороба відразу.

Рецепт природного антибіотика: інгредієнти

- корінь петрушки - 250 грамів

- лимон - 250 грам

- мед - 250 грам

- оливкова олія - 200 мг

Приготування:

1. Корінь петрушки наріжте і покладіть його в блендер.

2. Додайте цедру лимона, оливкову олію і мед.

3. Змішайте поки мед не розчиниться.

4. Покладіть суміш у холодильник.

5. Ви повинні приймати одну столову ложку цього засобу щоранку.

Примітка:

Переконайтеся, що мед є органічним, а лимон - без пестицидів. Навіть якщо ви купили лимони в супермаркеті, є спосіб, яким ви можете видалити всі токсини і пестициди.

Просто помістіть їх у воду, змішану з розчиненою харчової соди.

Остання, але не менш важлива порада, не забудьте помити корінь петрушки, перш ніж почати робити ліки.

Порада:

Ви повинні уникати споживання шоколаду або кофеїну, тому що вони можуть стимулювати бактерії швидше проникати у сечові шляхи.

Дана стаття носить виключно інформаційний характер. Перед використанням даних, наданих вище, проконсультуйтеся з сертифікованим фахівцем.

Редакція не гарантує будь-які результати і не несе ніякої відповідальності за шкоду або інші наслідки, які можуть виникнути внаслідок використання відомостей, наданих вище.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: Анна Семьонова
3-06-2020, 01:50
Коментарів 4 Переглядів 18 617

Теги -
Hаписав: Варвара, Коментарів: 0, Новин: 0, 16 листопада 2023 12:56
В новині:
Живу в селі, до лікаря далеко, туалет на вулиці... Тож не дивно, що цистит у мене хронічний, хоч і намагаюся берегтися. Народні методи вже давно не використовую. Цистинол Акут - мій засіб першої допомоги при циститі. Як тільки відчуваю нездужання та різі, відразу ж приймаю таблетки. Ні разу не було такого, щоб Цистинол мене підвів. Полегшення настає вже наприкінці першого дня прийому.

Hаписав: Поліна, Коментарів: 0, Новин: 0, 22 січня 2024 19:32
В новині:
При найменшому переохолодженні починається часте сечовипускання та дискомфорт унизу живота, у мене хронічний цистит. Кілька днів прийому Цистинол Акут і все приходить у норму. Препарат на рослинній основі, жодних побочок ніколи не помічала

Hаписав: Тамара, Коментарів: 0, Новин: 0, 6 березня 2024 21:26
В новині:
В мене хронічний цистит. Варто мені підстигнути і симптоми циститу тут як тут( Так я відразу в такі моменти починаю застосовувати Цистинол Акут, тому що знаю вже на особистому досвіді, що у нього склад хороший, і всі зібрані компоненти своєю дією запалення в сечовому добре знижують, і болі з різями при сечовипусканні зменшують, а якщо ще потрібен антибіотик у терапії, то тут уже до лікаря йду.

Hаписав: Гість Ганна, Коментарів: 0, Новин: 0, 11 квітня 2024 19:44
В новині:
На жаль, цистит – це моє хронічне захворювання. І кожне його загострення було майже трагедією для мене. Жінки зрозуміють! Пити всякі збори - це так багато часу пройде, перш ніж хоч якесь полегшення настане! Тому я за порадою гінеколога Цистинол Акут пропила. Він має антибактеріальну, протизапальну, знеболювальну дію. І рецидиву ще довго не відбувається. Тепер Солідагорен завжди є у моїй аптечці.



Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом

Відсьогодні, 24 квітня, на 10 пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.