RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

Сьогодні майже кожен третій українець втратив роботу або пішов у неоплачувану відпустку. За офіційними даними вісім громадян із десяти змушені економити майже на всьому. На жаль, це стосується й чернівчан, оскільки Буковина є одним із найбільш постраждалих віх пандемії регіонів.
З початку карантину кількість безробітних в країні зросла майже в десять разів. У таких непростих умовах значно зросла роль соціально орієнтованого бізнесу.

Патріотичний бізнес допомагає рятувати Чернівці від коронавірусного лиха*


Найбільший представник вітчизняної галузі роздрібної торгівлі – "АТБ", зміг спільно з українцями гідно витримати це тяжке випробування. Забезпечуючи майже чотири мільйони своїх постійних клієнтів, зокрема й чернівчан, гарантовано якісними продуктами харчування та товарами першої необхідності, "АТБ" продовжує працювати з мінімальною фіксованою надбавкою. "АТБ" пом’якшив традиційне сезонне зростання цін на окремі категорії продуктів, а також прийняв на себе основний удар від вимушеного підвищення цін виробниками через стрімке зростання собівартості.

Патріотичний бізнес допомагає рятувати Чернівці від коронавірусного лиха*


Важливо, що компанія змогла зберегти свій головний капітал – співробітників. Незважаючи на будь-які труднощі та обмеження, в найбільшій торговельній мережі країни не було жодних скорочень та звільнень персоналу. Ба більше, у міцній родині "АТБ" навіть було поповнення. Тепер у "АТБ" працюють і отримують гідну заробітну платню майже 57 тисяч громадян.
Неухильно дотримується компанія й своєї традиційної стратегії динамічного розвитку, розширюючи географію присутності у регіонах. Уже добре знайомих українському покупцеві супермаркетів побільшало. З початку цього року в різних куточках країни прийняли перших клієнтів 34 нових магазини. Крім того, протягом цього періоду, після капітальної реконструкції відкрилися ще 11 дискаунтерів. У планах компанії до кінця травня відкрити ще десять маркетів.

Патріотичний бізнес допомагає рятувати Чернівці від коронавірусного лиха*


Окрім стабільного забезпечення населення якісними продуктами за доступною ціною, "АТБ" також допомагає в боротьбі з однією з головних проблем української економіки – безробіттям. Завдяки динамічному розширенню географії присутності та розвитку бізнесу, компанія підтвердила своє звання одного з найбільших роботодавців країни.
Як справжній патріотичний бізнес, "АТБ" не тільки зберігає вже існуючі робочі місця, а й відкриває все більше нових вакансій. Цей процес не припинявся ні в період минулої світової фінансової кризи 2007-2008 років, ні тепер – під час продовженого до 22 червня національного карантину.Тільки з початку 2020 року роботу в "АТБ" отримали 7 246 осіб. Навіть у найскладніші в плані працевлаштування часи (період карантину) робочі місця в "АТБ" отримали 2,4 тис. українців. А це ще тисячі українських родин, які, незважаючи на пандемію коронавірусу та інші проблеми й негаразди, отримали стабільне джерело доходу.

Патріотичний бізнес допомагає рятувати Чернівці від коронавірусного лиха*


"Одночасно з розширенням компанії ми продовжуємо системно інвестувати в людей. Крок за кроком оновлюємо систему оплати праці і мотивації персоналу. Для нас важливо, щоб співробітники компанії отримували гідну винагороду та мали бажання працювати з повною віддачею, – розповідає Голова Ради директорів, Генеральний директор Корпорації "АТБ" Борис МАРКОВ.
Нагадаймо, "АТБ" щорічно відкриває близько сотні нових магазинів, створює 5-7 тисяч нових робочих місць. Минулого року компанія підкорила два нових регіони – відкрилися перші комфортні та сучасні супермаркети "АТБ" в нашій Чернівецькій області та на Закарпатті. Так, у 2019-му в нашому обласному центрі на вулиці Руській, 219-Е (корп.2) прийняв перших покупців перший сучасний та комфортний "АТБ" на Буковині.
Зараз у 286 населених пунктах 24-х областей України, зокрема і в нашій, працюють 1112 супермаркетів "АТБ". Загальний асортимент кожного магазину перевищує 3,5 тис. найменувань, близько тисячі з яких представлені власними виробниками та імпортерами.
Так, у 2020-м ще тисячі мешканців Львівської, Київської, Дніпропетровської, Житомирської, Чернігівської, Рівненської, Одеської, Полтавської, Хмельницької, Волинської та інших областей отримали можливість купувати гарантовано свіжі і якісні продукти за максимально доступними цінами.
Важливо, що вартість товарів на поличках "АТБ" нижча за середньоринкову на 10-15%. А з акційними пропозиціями та бонусними програмами економія може скласти й цілих 40%.

Патріотичний бізнес допомагає рятувати Чернівці від коронавірусного лиха*


У коронавірусний час це стало справжнім порятунком для мільйонів українців, які через карантин та безробіття були змушені, як то кажуть, затягнути пояси.
Аби підтримати найбільш незахищені верстви населення, компанія "АТБ" ініціювала і реалізувала спільну з Мінсоцполітики, безпрецедентну за масштабами, благодійну акцію. Її бюджет склав 100 мільйонів гривень. У рамках цього проєкту жителі 191 населеного пункту країни отримали безкоштовні продуктові набори. Це допомогло майже 580 тисячам українців протриматися у найскладніші часи, як у фінансово, так і в епідеміологічно.

Патріотичний бізнес допомагає рятувати Чернівці від коронавірусного лиха*


Та цією допомогою внесок компанії в боротьбу з коронавірусом не обмежується. Компанія "АТБ" відгукнулася на прохання Офісу президента України і закупила у Франції 12 флагманських систем CFX96 для обласних клінік та лабораторій, виділивши ще десять мільйонів. Нове обладнання тепер використовується для ПЛР-діагностики та аналізу в режимі реального часу сотень зразків, узятих у пацієнтів з підозрою на Сovid-19, а також для виявлення інших небезпечних інфекційних захворювань.
Редактор: Марія Фернюк
1-06-2020, 17:30
Коментарів 0 Переглядів 1 957

Теги -
Низка населених пунктів залишиться без електрики через ремонт електричного обладнання

"Щоби дронів було більше, долучайтеся до збору на покупку комплектуючих", - закликала Віолетта Олійник
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги