* На правах реклами
Любите поласувати ароматними копченостями, приготовленими по-домашньому чи просто шукаєте якісне свіже м’ясо, вирощене на натуральних кормах, але не знаєте, де знайти?
Є на Буковині одне з небагатьох підприємств, для якого висока якість продукції і задоволення потреб клієнта – на першому місці. Ось уже третій рік поспіль екологічно чисте м’ясо власного виробництва і якісну продукцію з натурального м’яса свинини та яловичини пропонує буковинцям
мінім’ясокомбінат "Еко М’ясо", що розташований у с. Магала Новоселицького району.За цей короткий час, за відгуками споживачів,
продукція "Еко М’ясо" користується великим попитом у буковинців, смакує їм.
Підприємство закуповує тварин у населення і самостійно здійснює забій, обвалювання, фасування і заморозку м’яса, тому високу якість пропонованої продукції тут гарантують. Перед переробкою тварини проходять ретельний ветеринарний контроль, що дозволяє виготовляти м’ясо найвищої якості, з усіма відповідними сертифікатами та необхідними дозвільними документами.
Тут не роблять повторних заморозок м’яса – тільки свіжий продукт з прямою доставкою покупцям або негайною переробкою на різні види продукції, які можна знайти у всіх
трьох магазинах "Еко М’ясо". Передусім, це продукція з охолодженого свіжого м’яса свинини і яловичини, м’ясні напівфабрикати, напівфабрикати з тіста (вареники, пельмені), субпродукти, стейки, мариновані вироби, ковбасні і м’ясні готові вироби.
Загалом у магазинах "Еко М’ясо" представлено понад 100 найменувань продукції. Щодня у магазини завозять свіжу продукцію у необхідній кількості, тож вибирати є з чого.
– Свою продукцію ми виготовляємо з екологічно чистого м’яса, без шкідливих добавок, консервантів та штучних ароматизаторів, –
розповіли на виробництві "Еко М’ясо". – Використовуємо домашні рецепти наших батьків, щоб нашим клієнтам смакувало, як вдома. Перед тим, як запустити виріб у продаж, дегустуємо його спочатку всім колективом. Якщо продукт сподобався, виводимо його на полиці магазинів. Стараємося, щоб усе було для людей смачне і свіже.
Наші копченості, а це кілька видів ковбас, шинка, підчеревина, ребра, свинний балик, яловичий балик, шия, рулети тощо, теж виготовляємо лише за домашніми рецептами. Копчення відбувається тільки на дровах черешні, маринад – це часник, перець, сіль, лавровий лист, без застосування штучних підсилювачів смаку та консервантів.
А для того, щоб кінцевий продукт був смачним, на виробництві ми використовуємо тільки свіже м’ясо, дотримуємося усіх гігієнічних норм та стандартів. Під час коронавірусних заходів, пов’язаних з covid-19, наше підприємство і магазини працювали і працюємо далі, дотримуючись усіх необхідних заходів та гігієнічних вимог. Ми відповідаємо за свою продукцію, і завжди будемо старатися, щоб було щось нове, смачніше.
Ті, хто бажає придбати нашу продукцію, але не має змоги дістатися в наші магазини, можуть зробити замовлення на нашому сайті https://eko-myaso.com/. Тут представлено весь асортимент нашої продукції, з якого ви можете обрати те, що найбільше до вподоби, оформити замовлення за вказаною інструкцією або ж зателефонувати до менеджера за вказаними номерами, і вам нададуть необхідну консультацію та допоможуть з вибором та домовляться про доставку.
Адреси магазинів "Еко М’ясо":
м. Чернівці, вул. Небесної Сотні, 23/77
с. Магала, вул. Чернівецька, 2-А
с. Чагор, вул. Головна, 31
Телефонуйте з 9.00 до 19.00, пн.-пт.
(050) 374 3023(095) 247 2979
2-06-2020, 14:08
0
4 602