RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

Любите поласувати ароматними копченостями, приготовленими по-домашньому чи просто шукаєте якісне свіже м’ясо, вирощене на натуральних кормах, але не знаєте, де знайти?
Є на Буковині одне з небагатьох підприємств, для якого висока якість продукції і задоволення потреб клієнта – на першому місці. Ось уже третій рік поспіль екологічно чисте м’ясо власного виробництва і якісну продукцію з натурального м’яса свинини та яловичини пропонує буковинцям мінім’ясокомбінат "Еко М’ясо", що розташований у с. Магала Новоселицького району.
За цей короткий час, за відгуками споживачів, продукція "Еко М’ясо" користується великим попитом у буковинців, смакує їм.

Щоб смакувало, як вдома – купуйте натуральне у «Еко М’ясо» у м. Чернівці і області!*


Підприємство закуповує тварин у населення і самостійно здійснює забій, обвалювання, фасування і заморозку м’яса, тому високу якість пропонованої продукції тут гарантують. Перед переробкою тварини проходять ретельний ветеринарний контроль, що дозволяє виготовляти м’ясо найвищої якості, з усіма відповідними сертифікатами та необхідними дозвільними документами.
Тут не роблять повторних заморозок м’яса – тільки свіжий продукт з прямою доставкою покупцям або негайною переробкою на різні види продукції, які можна знайти у всіх трьох магазинах "Еко М’ясо".

Щоб смакувало, як вдома – купуйте натуральне у «Еко М’ясо» у м. Чернівці і області!*


Передусім, це продукція з охолодженого свіжого м’яса свинини і яловичини, м’ясні напівфабрикати, напівфабрикати з тіста (вареники, пельмені), субпродукти, стейки, мариновані вироби, ковбасні і м’ясні готові вироби. Загалом у магазинах "Еко М’ясо" представлено понад 100 найменувань продукції. Щодня у магазини завозять свіжу продукцію у необхідній кількості, тож вибирати є з чого.

Щоб смакувало, як вдома – купуйте натуральне у «Еко М’ясо» у м. Чернівці і області!*


– Свою продукцію ми виготовляємо з екологічно чистого м’яса, без шкідливих добавок, консервантів та штучних ароматизаторів, – розповіли на виробництві "Еко М’ясо". – Використовуємо домашні рецепти наших батьків, щоб нашим клієнтам смакувало, як вдома. Перед тим, як запустити виріб у продаж, дегустуємо його спочатку всім колективом. Якщо продукт сподобався, виводимо його на полиці магазинів. Стараємося, щоб усе було для людей смачне і свіже.

Щоб смакувало, як вдома – купуйте натуральне у «Еко М’ясо» у м. Чернівці і області!*


Наші копченості, а це кілька видів ковбас, шинка, підчеревина, ребра, свинний балик, яловичий балик, шия, рулети тощо, теж виготовляємо лише за домашніми рецептами. Копчення відбувається тільки на дровах черешні, маринад – це часник, перець, сіль, лавровий лист, без застосування штучних підсилювачів смаку та консервантів. А для того, щоб кінцевий продукт був смачним, на виробництві ми використовуємо тільки свіже м’ясо, дотримуємося усіх гігієнічних норм та стандартів.

Щоб смакувало, як вдома – купуйте натуральне у «Еко М’ясо» у м. Чернівці і області!*


Під час коронавірусних заходів, пов’язаних з covid-19, наше підприємство і магазини працювали і працюємо далі, дотримуючись усіх необхідних заходів та гігієнічних вимог. Ми відповідаємо за свою продукцію, і завжди будемо старатися, щоб було щось нове, смачніше.
Ті, хто бажає придбати нашу продукцію, але не має змоги дістатися в наші магазини, можуть зробити замовлення на нашому сайті https://eko-myaso.com/.

Щоб смакувало, як вдома – купуйте натуральне у «Еко М’ясо» у м. Чернівці і області!*


Тут представлено весь асортимент нашої продукції, з якого ви можете обрати те, що найбільше до вподоби, оформити замовлення за вказаною інструкцією або ж зателефонувати до менеджера за вказаними номерами, і вам нададуть необхідну консультацію та допоможуть з вибором та домовляться про доставку.

Щоб смакувало, як вдома – купуйте натуральне у «Еко М’ясо» у м. Чернівці і області!*


Адреси магазинів "Еко М’ясо":
м. Чернівці, вул. Небесної Сотні, 23/77
с. Магала, вул. Чернівецька, 2-А
с. Чагор, вул. Головна, 31

Телефонуйте з 9.00 до 19.00, пн.-пт.
(050) 374 3023(095) 247 2979


Щоб смакувало, як вдома – купуйте натуральне у «Еко М’ясо» у м. Чернівці і області!*
Редактор: Марія Фернюк
2-06-2020, 14:08
Коментарів 0 Переглядів 4 471

Теги -

"Щоби дронів було більше, долучайтеся до збору на покупку комплектуючих", - закликала Віолетта Олійник

У 2012 році військовий закінчив економічний факультет
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги