RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

Ця весна – справжнє випробовування для кожного. Через карантин багато хто залишився без стабільного заробітку. Хоч і гроші на розваги й відпустку не потрібні, та оплачувати комунальні послуги, оренду квартир та приміщень, купувати ліки та їжу – просто необхідно. Якщо ж у вас уже закінчуються заощадження, а позичати гроші в родичів та сусідів не хочеться, найкращим варіантом буде – оформлення кредиту. Сьогодні в Чернівцях функціонує кілька перевірених ломбардів та кредитних спілок, де ви зможете вигідно оформити позику.

Де вигідно оформити кредит у м. Чернівці?*


Національна мережа ломбардів "Скарбниця"


м. Чернівці, вул. Головна, 10
Т.: +38 0372 58 51 84, +38 050 442 52 65 (золото)
+38 0372 58 51 84, +38 050 463 48 29 (техніка)
Вул. Ентузіастів, 2а
Т.: +38 050 463 11 23 (золото, техніка)
Вул. Д.Загули, 2
Т.: +38 050 465 00 42 (золото, техніка)
Вул. Комарова, 11
Т.: +38 0372 51 61 23, +38 050 465 08 75 (золото)
+38 0372 51 61 23, +38 050 463 00 18 (техніка)
Просп. Незалежності, 82 (тех. ломбард)
Т.: +38 0372 51 34 20, +38 050 465 25 48
https://www.skarb.com.ua/


Де вигідно оформити кредит у м. Чернівці?*


Де ж взяти позику на карантині? Питання грошей на товари, так званого споживчого кошика, досить серйозно постало перед населенням через продовження карантину до 22.06.2020 року. У зв’язку з цим у населення виникає потреба в фінансовій підтримці, щоб забезпечити основні потреби своїх сімей у харчуванні та медичному обслуговуванні.
Банки без особливого ентузіазму надають дрібні споживчі кредити, адже люди фактично втратили свою платіжну спроможність. Представники національної мережі ломбардів "Скарбниця" розповіли, як тепер працюють ломбарди і що вони пропонують.

Де вигідно оформити кредит у м. Чернівці?*


Нас запевнили, що не спостерігають аномального напливу клієнтів. Основну увагу зараз ломбарди зосереджують на інноваційних сервісах, котрі дають можливість вигідно кредитуватись, залишаючись вдома.
"Кредит у ломбарді – це зрозумілий і надійний спосіб гарантовано отримати гроші. Сьогодні у людей є можливість знаходячись вдома на карантині, отримати гроші з доставкою додому завдяки послузі "Кредитний кур’єр". 85 відсотків наших клієнтів завжди викуповують назад своє заставне майно. А це говорить про те, що ломбардний кредит використовують саме для вирішення своїх фінансових питань",зазначила Вікторія ДОЛЮК, менеджер зі зв’язків з громадськістю мережі ломбардів "Скарбниця".

Де вигідно оформити кредит у м. Чернівці?*


Погодьтесь, це непоганий варіант, який дозволяє дотримуватись умов карантину. Але як саме ломбард видає кредити з доставкою, не зовсім зрозуміло, адже ми звикли, що як мінімум 2 рази потрібно прийти на відділення, щоб здати річ та, закривши кредит, викупити її назад.
Послуга "Кредитний кур’єр" змінює звичне уявлення про ломбарди, котрі активно впроваджують інновації. Як саме нею можна скористатись з вигодою для себе?
Крок 1: Оформлення заявки.
На сайті ломбарду "Скарбниця" потрібно оформити заявку, додавши фото та опис своєї застави, а також вказавши свої персональні дані.
Крок 2: Узгодження деталей та відправка застави.
У розмові з менеджером компанії клієнт ознайомлюється з деталями доставки та надсилає предмет застави кур’єром у ломбард.
Крок 3: Погодження та отримання коштів.
Отримавши посилку, оцінювач зв’язується з клієнтом та після погодження умов кредиту, ломбард перераховує гроші на картку. Якщо ваш кредит склав 1500 гривень і більше, а договір було укладено мінімум на 14 днів, усі витрати на доставку компенсуються самим ломбардом.

Де вигідно оформити кредит у м. Чернівці?*


Погашати кредит можна у особистому кабінеті на сайті компанії, залишаючись вдома й не наражаючи на небезпеку себе та близьких на час карантину. Якщо ви взяли лиш частину кредитних коштів, за виникнення потреби у грошах, можна добрати залишок суми також через особистий кабінет дистанційно. Погасивши кредит, не турбуйтесь про те, як потрапити у відділення, адже ломбард "Скарбниця" безкоштовно зберігає предмети застави своїх клієнтів на час карантину. Також у ломбарді відмінили стягнення штрафів та пені, а для клієнтів, які у зв’язку з карантином втратили платіжну спроможність, застосовуються пільгові умови обслуговування.

Де вигідно оформити кредит у м. Чернівці?*


Для отримання кредитних коштів ломбарди не вимагають довідок з роботи, наявності поручителів, кредитної історії. Особливістю ломбардного кредиту виступає предмет застави, яким забезпечується сам кредит, а ряд інноваційних сервісів дозволяє клієнтам з легкістю обслуговуватись дистанційно. Як бачите, сьогодні до списку переваг додалась ще одна – зовсім не обов’язково йти до відділення, щоб взяти позику, адже існує "Кредитний кур’єр".

Розпорядження Нацкомфінпослуг №2207 від 01.06.2017 р.

Де вигідно оформити кредит у м. Чернівці?*


Кредитна спілка "Наші люди"

м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 31
+38 050 374 39 72
+38 0372 58 40 04
nashi_ludy@ukr.net
NASHI-LUDY.CV.UA

Режим роботи:
Пн-Пт: з 9.00 по 18.00


Де вигідно оформити кредит у м. Чернівці?*


Кредитна спілка "Наші люди" – ваш надійний помічник, який надає фінансові послуги тоді, коли вони вам необхідні, зокрема приймає вклади та надає кредити. Кредитна спілка "Наші люди" успішно працює вже 18 років, гарантуючи безпеку й надійність укладених угод.

Головні принципи нашої діяльності:
• індивідуальний підхід;
• конфіденційність;
• надійність;
• оперативність.

Головна наша перевага – дуже вигідні умови за вкладами: суми у гривнях подвоюються за 3 роки і потроюються за 5 років, а це набагато ефективніше, ніж в банках та інших фінансових установах. Адже основна стратегія кредитної спілки "Наші люди" – члени кредитної спілки повинні бути багатими!

Спілка надає послуги за такими напрямками:

• споживче кредитування;
• кредитування підприємців — надання кредитів та кредитних ліній;
• кредитування аграріїв;
• послуга "тумбочка з відсотками" — додатковий пайовий внесок.

Де вигідно оформити кредит у м. Чернівці?*


Кредитуємо в межах Чернівецької області. У кожному районі з нами співпрацюють наші фінансові консультанти.
Стратегія кредитування кредитної спілки "Наші люди": Кожна платоспроможна людина може кредитуватись в кредитній спілці "Наші люди".
Переваги кредитування у кредитній спілці "Наші люди":
• переплата по кредитам від 29 % річних;
• чесний кредит – кредитування без комісій та прихованих платежів, договір максимально прозорий та відкритий; немає пені і штрафних санкцій
• погашення позики відбувається рівними долями або в кінці терміну;

Послуги кредитної спілки "Наші люди" – ідеальний варіант для людей, які цінують відповідальний підхід, розумно та зважено підходять до фінансових завдань, планують свої доходи й витрати. Ми готові допомогти вам під час відкриття чи розвитку бізнесу, надамо не лише фінансову допомогу, а й корисні, детальні консультації та поради, проводимо школи фінансової грамотності по всьому регіону Чернівецької області. З нами ви оціните переваги фінансової стабільності.
Ми завжди робимо крок назустріч Нашим людям!

Де вигідно оформити кредит у м. Чернівці?*


Ліцензія № 2140 від 30.05.2017 р.
Ліцензія№ 1123 від 03.07. 2018 р.
Редактор: Марія Фернюк
16-06-2020, 15:36
Коментарів 0 Переглядів 6 305

Теги -

Вручення відбулося у приміщенні Чернівецької міської ради

Наразі правоохоронці перевіряють це повідомлення

"Через доволі "розтягнутий" пішохідний перехід там є низка проблем", - кажуть у департаменті урбаністики та архітектури Чернівецької міськради
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Вручення відбулося у приміщенні Чернівецької міської ради


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.