Соліст групи "Тік" і ведучий кулінарного шоу "Перше, друге і компот" на ICTV Віктор Бронюк розповів, як приготувати солодкий тост з шоколадом і грушею для ідеального ранку з чашкою гарячої кави або чаю.
Про це пише clutch.ua
Склад: 2 шматка десертного хліба або бріош, 1,5 ст. л. вершкового масла, пів-яйця, 50 мл молока або нежирних вершків, 1 ст. л. цукру, 0,5 ч. л. ванілі, 50 г борошна, 100 г натертого шоколаду, 1 середня груша, щіпка солі, кориця.
Приготування: Розігрійте на сковороді пів столової ложки вершкового масла, додайте нарізану часточками грушу, пів столової ложки цукру і корицю. Як тільки груша стане м'якою, а цукор розчиниться, зніміть з вогню.
Підсушіть хліб в духовці протягом 15 хвилин. Розтопіть пів столової ложки вершкового масла і остудіть. Додайте в масло, сире яйце і ретельно розмішайте. Якщо не охолодити масло, яйце в ньому може згорнутися.
Змішайте молоко, ваніль, цукор, що залишилися, і сіль. Влийте цю суміш вершкове масло з яйцем. Додайте борошно і розмішайте.
Розігрійте на сковороді пів столової ложки вершкового масла. Взмокните хліб в суміш і обсмажуйте його на олії з обох сторін протягом 2-3 хвилин. Посипте тости шоколадною крихтою, зверху викладіть грушу.
Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram