RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Астрологи розповіли, що кожному знаку Зодіаку потрібно встигнути зробити у травні

Травень — один з найяскравіших місяців року. Цей час є розквітом позитивної енергії, перехідним моментом між навесні і влітку.

Астрологи розкажуть вам про те, що потрібно встигнути зробити, поки на календарі п'ятий місяць року, пише https://www.unian.ua/



Стихія Вогню: Овен, Лев, Стрілець

Це дуже яскраві і амбітні особистості, які прагнуть до того, щоб завжди виглядати краще за інших, бути на крок попереду своїх недоброзичливців і суперників. У травні необхідно зайнятися перетворенням — внутрішнім і зовнішнім.

Овнам експерти радять очистити розум від страхів і невпевненості. Можливо, що на початку весни було багато проблем на роботі і в особистих справах, але в травні цього статися не повинно. Необхідно подолати лінь і прокрастинацію.

Левам астрологи рекомендують почати травневе оновлення з купівлі нового одягу. У цьому місяці бажано встигнути одягнутися з голочки, налагодити свій внутрішній світ. Все це допоможе Левам бути більш популярними у протилежної статі.

Стрільцям
необхідно встигнути в травні спланувати справи на літо. У цьому місяці астрологи рекомендують не зациклюватися на минулому. Також Стрільцям в травні потрібно встигнути завести корисні знайомства.

Стихія Землі: Телець, Діва, Козеріг

Цим людям травні варто фокусуватися на справах, які найбільш важливі і які вже немає можливості відкладати на потім. Чим більше таких справ вони зможуть вирішити, тим щасливішим вони стануть влітку.

Тельцям варто зайнятися роздачею боргів, завершенням проектів на роботі і в бізнесі. Також астрологи радять встигнути зробити всі найважливіші покупки, оскільки фінансова удача буде постійно поруч.

Дівам варто зайнятися облаштуванням будинку. Все, чого від них вимагають планети і зірки в цей період — зробити перестановку меблів і прибирання, викинути все зайве і навести порядок в особистих речах, на робочому місці.

Козероги — заповзятливі і максимально завбачливі люди. У травні їм потрібно встигнути розібратися з самими настирливими проблемами, щоб увійти в літній період з чистою душею і спокоєм.

Стихія Повітря: Близнюки, Терези, Водолій

Люди стихії Повітря — це ті, хто дарує всім іншим позитив, добро і яскраві емоції. З ними не засумуєш, але в травні у них теж є свої завдання і цілі, які необхідно втілити в життя.

Близнюкам астрологи радять в останній день весни завжди позбавлятися від усього зайвого. Це стосується не тільки мотлоху, але і людей, які дарують лише негатив. Також у травні бажано встигнути відвідати далеких родичів.

Терезам в травні потрібно зміцнювати зв'язок зі своєю стихією через отримання нових яскравих емоцій. Можливо, привнести більше позитиву в їх життя їм допоможе покупка нових меблів, зміна обстановки.

Водоліям варто набратися сил і встигнути як слід відпочити в травні. В цей час представникам даного Знаку потрібно як можна частіше присвячувати себе релаксації і духовних пошуків, роздумів на тему майбутнього.

Стихія Води: Рак, Скорпіон, Риби

Люди стихії Води можуть бути названі самими таємничими і неординарними в плані енергетики. У травні з ними відбуваються дуже важливі зміни, які несуть в собі дуже важливий підтекст.

Ракам необхідно встигнути налагодити своє особисте життя, розв'язувати проблеми з другою половинкою. Всім самотнім Ракам до початку літа варто хоча б познайомитися з тим, хто може претендувати на титул супутника життя.

Скорпіонам потрібно встигнути залатати діри в сімейному та особистому бюджеті. Також травень чудово підходить для пошуків нових джерел доходу. В цей час Скорпіони розквітають і набувають удачу.

У Риб завдання не найпростіше — в травні їм потрібно зуміти перемогти скептицизм і невпевненість в собі, які були сформовані взимку і на початку весни. Це дуже важливо, так як від цього залежатимуть успіхи влітку.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram




Редактор: Анна Семьонова
6-05-2020, 01:10
Коментарів 0 Переглядів 1 670

Теги -

Художник Іван Салевич задонатив Віолетті суму на цілий дрон-камікадзе

За вчинене фігуранту загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

За ці гроші куплять квадрокоптери
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Чому про гуманітарні швидкі допомоги з Італії мовчать фігуранти справи?

Швидкі допомоги нібито направили на фронт, але доказів цьому ніхто не хоче надавати
ВІДЕО Переглянути все відео

Живуть весело, дружно й ніколи не сваряться

"Країна Мрій" – це справжня казкова територія з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є багато цікавого: велика батутна арена, лазертаг, лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка та багато іншого. Для наймолодших гостей є спеціальна дитяча зона з атракціонами, адаптованими до їхнього віку.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!