Налітай - подешевшало сало

новини
1 465
0
В першій декаді травня у Чернівецькій області знизився середній рівень роздрібних цін в магазинах на яйця курячі на 2,9%, повідомили в держінспекції з контролю за цінами в області. Водночас, зріс середній рівень роздрібних цін на підприємствах торгівлі на: птицю (кури) на 1,7%, цукор-пісок на 4,6%, сіль на 2,2%.
На ринках знизився середній рівень роздрібних цін на продовольчих ринках на сало на 1,9%. Середній рівень цін на сало знизився за рахунок зменшення попиту на цей товар. Зріс середній рівень роздрібних цін на продовольчих ринках на: птицю (кури) на 1,7%, картоплю на 1,7%, капусту на 18,8%, моркву на 4,1%, буряки на 4,3%. Збільшення роздрібних цін на птицю пов'язано із ростом цін на продукцію, що реалізується в регіоні під торговою маркою "Гаврилівські курчата" на 3,4%. Підвищення роздрібних цін на овочі пояснюється зменшенням пропозиції товарів у зв'язку із псуванням.
В держінспекції прогнозують подальший ріст цін на цукор за рахунок підвищення цін виробників та овочів внаслідок зменшення пропозиції. На інші продовольчі товари прогнозують відносну стабільність цін.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.