RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

Цьогоріч весна закрила нас усіх вдома. Випробування це, чи навпаки – можливість відпочити та переосмислити все, вирішувати кожному. Карантин змусив-таки людей поглянути у вічі всім домашнім потребам, звернути увагу на усі дверцята, що риплять, поламані стільці та багато інших, здавалося б, дріб’язкових неполадок. Одні усе ремонтують, а інші самі "ламаються", не розуміючи, що саме зараз ми маємо те, чого нам так бракувало у круговерті життя, – час! Незаплановані канікули дозволили багатьом навчитися готувати, знайти час для себе, вивчити іноземну мову і навіть врешті-решт почати довгоочікуваний ремонт. От тільки згадайте, скільки разів до карантину казали собі, що все треба змінити в квартирі, тільки би був вільний час. Зараз його багато, скористайтеся цією можливістю – не відкладайте хатні справи на потім.
Якщо ви наважилися зробити ремонт, то точно оцініть його масштаб, а опісля – логічно поетапно розплануйте. Фахівці кажуть, що починати потрібно із основи – підлоги. Тому, перш ніж фарбувати стіни чи клеїти шпалери, визначтеся із покриттям. Сьогодні чи не найпопулярнішим варіантом підлогового покриття є ламінат. У чому переваги цього матеріалу та чому його обирають, знають у магазині будівельних матеріалів "Центр підлоги "LEONE".



Ця компанія уже понад 10 років надає послуги з продажу та монтажу підлогових покриттів. За увесь час магазин здобув немалий авторитет у цій галузі та став одним із кращих постачальників ламінату в Чернівцях. У "Центрі підлоги "LEONE" знають, що покупці обирають тільки якісний матеріал, але щоб і ціна "не кусалася". Тому, якщо ви шукаєте оптимальний варіант покриття для оселі, то тут вас і проконсультують, і покажуть усе, і привезуть, і за потреби – здійснять монтаж.



За що ж ламінат так полюбився клієнтам? У "Центрі підлоги "LEONE" назвали деякі із переваг цього типу підлоги:

- Якість. Матеріал, із якого виконаний ламінат, дозволяє стверджувати, що така підлога вам довго і вірно послужить – не поламається, не потріскається, не рипітиме, як тільки-но ви ступите на неї.
- Доступність. Будьмо чесними, як правило, ми обираємо те, що нам по кишені. А ціна ламінату дуже демократична, тому і приваблює клієнтів.
- Екологічність. Ламінат на 90% складається із натуральних компонентів. Тому не хвилюйтеся про те, що він випаровуватиме якісь небезпечні та шкідливі речовини.
- Дизайн. Зараз існує безліч креативних варіантів оформлення ламінату – різнобарв’я та декоративність матеріалу інколи просто вражають.
- Вологостійкість. Ламінат середнього та високого класу можна використовувати в помешканнях не тільки із оптимальною вологістю повітря, а й у кімнатах з високою вологістю.
- Термостійкість. Матеріал підлоги не руйнується під дією холоду чи тепла, тому ним сміливо можна покривати підлогу в підвальних або мансардних приміщеннях.
- Зносостійкість. Ламінат витривалий не тільки до атмосферних стрибків, а й до інтенсивної механічної дії на нього. Тому не хвилюйтеся, що ваші діти бігають, стрибають та інколи катаються на роликах по ньому.
- Простота у догляді. Щоб прибрати в кімнаті з таким покриттям, не потрібно прикладати великих зусиль та використовувати спеціальні мийні засоби.
- Нескладний монтаж. Ламінат дуже легко скласти, декому вдається і без сторонньої допомоги.
- Можливість обрати виробника. Сьогодні ринок переповнений ламінатом різних марок, відповідно – різної ціни. У "Центрі підлоги "LEONE" можна знайти підлогове покриття турецького, польського, німецького, білоруського та китайського виробництва.

Як бачите, існує багато причин, чому ламінат – ідеальне рішення для вашої домівки. Але якщо ви вагаєтеся із вибором, зважуєте усі плюси та мінуси, порадьтеся із компетентними людьми. У "Центрі підлоги "LEONE" працюють фахівці з понад п’ятирічним досвідом, які професійно та доступно проконсультують вас та допоможуть із вибором. Також магазин будівельних матеріалів здійснює доставку придбаного вами товару, а за потреби команда майстрів допоможе вам із монтажем ламінату. Ви тільки оберете бажаний варіант підлоги, а професіонали швидко і надійно виконають роботу!

Важливо! Під час карантину "Центр підлоги "LEONE" працює в онлайн-режимі. Однак від такого вимушеного формату роботи, ставлення до клієнтів та бажання допомогти створити вам комфортні умови в цієї команди не зникло.



Адреса: ринок "Добробут"
Нижня стоянка, контейнер А48, А49
Тел. 066 053 33 91
https://instagram.com/laminat_leone?igshid=1gcumt8yblmtw
https://leone.com.ua/
https://www.facebook.com/laminatleone/
Редактор: Марія Фернюк
24-04-2020, 10:10
Коментарів 0 Переглядів 4 273

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом

Відсьогодні, 24 квітня, на 10 пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.