RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

Хто б ще місяць тому міг повірити у те, що нас обмежать у вільному пересуванні?! Так, ми не можемо спокійно гуляти улюбленими вулицями, парками, відвідувати кав’ярні, ресторани та подорожувати. Але це не привід панікувати та опускати руки. Так, сидіти цілими днями вдома – нудно, та тільки, якщо нічим цікавим не займатися. Ми навіть не усвідомлюємо, що зараз наділені унікальною можливістю – нам дозволили залишитись сам на сам із собою, зі своїми думками, найближчими людьми, домашніми улюбленцями та цікавими книгами. Єдине, що може нас пригнічувати – буденна атмосфера. А щоб кожен день не був одноманітним, його варто розбавити чимось особливим, наприклад, екзотикою. А як щодо сніданку, обіду чи вечері по-східному? Раді повідомити, що чайхана "Казан" не пішов у непланову відпустку, а активно працює на доставку. Розуміючи, що дехто виконує роботу і навчається із дому, у когось маленька дитина, хтось втомився від домашньої їжі або взагалі не любить готувати, заклад не залишив своїх гурманів, частих гостей та тих, хто бажає відкрити для себе східну кухню, без ароматних і смачних страв.

По-східному смачний карантин зі стравами із чайхани «Казан» у м. Чернівці!*


До вашого столу чайхана "Казан" пропонує:


- Основні страви (Ачи-чук, корма лагман, долму, товук сай, плов, птицю гламурного узбека, казан кабоб, медальйони зі свинини, ципля табака).
По-східному смачний карантин зі стравами із чайхани «Казан» у м. Чернівці!*


- Перші страви (курячий бульйон, лагман, харчо, шурпу з бараниною).

По-східному смачний карантин зі стравами із чайхани «Казан» у м. Чернівці!*


- Гарніри (картоплю по-домашньому, кукурудзяну каша, кус кус, овочі-гриль).
- Чебуреки (з бараниною, з телятиною, з сиром).
- Мангал-меню (шашлик з телятини / з курячого бедра / зі свинної шиї, каре телятини/баранини, люля кебаб (свинина, яловичина і баранина), абхазурі.
- Рибні страви (короп у томатному гостро-солодкому соусі, котлети зі щуки з картопляним пюре, лосось із горіховим соусом).
- Страви з тіста (хінкалі з бараниною / з сиром / з телятиною, манти з бараниною / телятиною, хачапурі по-аджарськи / по-мегрельськи, по-царськи, узбецький коржик, сулугуні в лаваші з коропом і томатами.

По-східному смачний карантин зі стравами із чайхани «Казан» у м. Чернівці!*


- Салати ("Шакарап", "Грецький", "Чахланга Сабзавод", "Пой Тахт", "Чамша", "Местехі", "Саратон", "Овочевий з горіховою пастою")
- Гарячі закуски (бек, соч кабоб, шаурму з куркою / з бараниною).
- Холодні закуски (брускети з тюлькою, сет з хумусів, оселедець з картоплею, язик з хріном, бастурму, нарізку східних копченостей, помідори по-кавказьки, різносоли).
- Спеціальна пропозиція – "Пісне меню" (грибний крем-суп, картопляні деруни з грибним соусом, аджабсандалі, Баба гануш, голубці пісні, картопляні зрази з білими грибами, лобіо, рулети з печених овочів, салати ("Легкий" / з буряка / з грушею та сиром тофу / зі свіжих фруктів та ванільним сиропом).

По-східному смачний карантин зі стравами із чайхани «Казан» у м. Чернівці!*


Чайхана "Казан" на період карантину не залишив без уваги й поціновувачів та любителів італійської кухні. Тепер заклад здійснює доставку піци від Gusto Piano. Для вас – "Б’янко", "Діабло", "Капрічоза", "Чотири сири", "З шинкою та салямі". Обирайте ту, яка смакує найкраще!

По-східному смачний карантин зі стравами із чайхани «Казан» у м. Чернівці!*


Зважаючи на особисті побажання і пропозиції клієнтів, чайхана "Казан" запустив доставку заморожених фірмових пельменів (з телятиною / з куркою і свининою). Процедура проста: у чайхана "Казан" ліплять, а ви – варите! Якщо вам смакують гарячі, тільки приготовані страви, то цей варіант саме для вас: поки вода для пельменів закипить, кур’єр уже їх доставить, а вам залишиться почекати 20 хв., щоб вони зварилися. І зовсім не потрібно зайвий раз виходити із дому, стояти в чергах і наражати себе на небезпеку.

Для нашої із вами зручності та безпеки у чайхана "Казан" існує 3 варіанти доставки:
1– самовивіз.
2 – доставка кур’єром під двері вашого будинку (за потреби – безконтактна);
3 – термінова доставка службою таксі.

По-східному смачний карантин зі стравами із чайхани «Казан» у м. Чернівці!*


Карантин – чудовий час для роботи над собою, своїм стилем, звичками та вподобаннями. Не бійтеся змін – відкривайте для себе нові смаки із чайханою "Казан". А щоб експерименти були для нас більш доступним, заклад дарує своїм клієнтам 10% знижки на все меню та спеціальну пропозицію на піцу – 1+1=3*.

*Акція діє на період карантину.

Здійснити замовлення можна з 12.00 до 22.00 за тел..: 095 28 28 201, 050 911 27 27 або на сайті https://misteram.com.ua/chernivtsi/kazan.
вул. Комарова, 28-Г


По-східному смачний карантин зі стравами із чайхани «Казан» у м. Чернівці!*
По-східному смачний карантин зі стравами із чайхани «Казан» у м. Чернівці!*
Редактор: Марія Фернюк
8-04-2020, 16:18
Коментарів 0 Переглядів 4 510


"Щоби дронів було більше, долучайтеся до збору на покупку комплектуючих", - закликала Віолетта Олійник

У 2012 році військовий закінчив економічний факультет
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги