RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

8 кухонних речей, якими ми користуємось неправильно


До вашої уваги кілька секретів, які суттєво полегшать вирішення справ кухонних.

Про це пише Максимум.



Отже, що ж ми використовуємо неправильно та як отримати максимум користі? Читайте далі.

1. Прес для часнику. Знайома ситуація, коли при очищенні часнику його лушпиння постійно липне до рук і не хоче забиратися геть? Тоді пора розповісти, що у прес можна класти неочищені зубчики, зрізавши з них тільки твердий кінчик. Притиснувши прес, отримуєте подрібнену м'якоть, а лушпиння залишається всередині.

8 кухонних речей, якими ми користуємось неправильно


2. Скринька під духовкою. Теж складаєте туди кухонне приладдя? Але ж насправді вона призначена для підігрівання свіжоприготовлених страв. Річ у тім, що під час нагрівання духовки там накопичується тепле повітря, і це дає можливість поставленій туди їжі повільніше остигати.

8 кухонних речей, якими ми користуємось неправильно


3. Блендер. Якщо в чашу відразу потраплять тверді овочі або фрукти, ножам буде складно якісно їх подрібнити. Тому важливе правило: починати потрібно з м'яких продуктів, після можна класти зелень і тільки тоді тверді.

8 кухонних речей, якими ми користуємось неправильно


4. Ложка для спагетті. Багато хто помилково вважає, що вона потрібна лише для того, щоб діставати макарони з каструлі. Але всередині ложки є отвір. А він призначений саме для визначення ідеальної порції спагетті.

8 кухонних речей, якими ми користуємось неправильно


5. Отвір у ручці сковороди. Багато хто навіть не звертає на нього уваги. А дарма, адже це відмінна підставка для лопатки або ложки під час приготування їжі.

8 кухонних речей, якими ми користуємось неправильно


6. Холодильник. Невелика хитрість: на середній полиці, яка розташовується на рівні очей, потрібно зберігати корисні продукти. Так під руку для перекусу точно не потрапить те, що ви не дозволяєте собі їсти, але дуже хочеться.

8 кухонних речей, якими ми користуємось неправильно


7. Проріз в обробній дошці. Він дійсно зручний, аби вішати дошку на гачок. Але, як виявляється, проріз може допомогти також акуратно пересипати нарізані фрукти й овочі до тарілки.

8 кухонних речей, якими ми користуємось неправильно


8. Великий ніж. Їх часто використовують шеф-кухарі, а ось господині часто скаржаться на те, що великі ножі незручні. Але потрібно всього лише навчитися їх правильно тримати, поклавши зверху вказівний палець і стиснувши іншими пальцями руків'я, і проблема вирішена.

8 кухонних речей, якими ми користуємось неправильно


Ці поради допоможуть вам ефективніше справлятися на кухні й отримувати задоволення від процесу приготування їжі. Бережіть себе, мийте руки

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
25-03-2020, 01:50
Коментарів 0 Переглядів 1 632


Внаслідок аварії загинули 17-річна дівчина та 30-річний чоловік

Дівчина спакувала потрібні військовим речі в коробки, які так і назвала – "коробка допомоги"
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.