RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

Їжа, яка допомагає запобігти раку


За даними The Independent, автори проекту, французькі вчені, що спостерігали за харчуванням людей (майже 70 тисяч осіб) в період з 2009 по 2016 рік.

Про це пише Укр.Здоров'я.



Учасники експерименту були поділені групи в залежності від вмісту в їх раціоні харчування органічних продуктів. Органічна їжа – це різноманітні продукти, вироблені без використання пестицидів, синтетичних мінеральних добрив, регуляторів росту, штучних харчових добавок, ГМО.

В результаті з’ясувалося, що люди, які вживали органічні продукти найчастіше, – були найкраще захищені від ймовірності захворіти на рак. Дана закономірності підтвердилася навіть в розрахунках, що враховують вплив на ризик розвитку онкологічних захворювань інших факторів.

"Ті, хто вживав органічні продукти найчастіше, були схильні до ризику виникнення пухлини на 25 відсотків менше", – постулювали автори дослідження.

У той же час вчені заявили про те, що органічне харчування ніяк не впливає на ймовірність появи раку кишечника або простати, як це передбачалося раніше.

Раніше ми писали про скептичну думку вчених щодо корисності органічних продуктів. Фахівці робили висновок про те, що такі продукти можуть містити в собі "натуральні", але при цьому небезпечні для організму бактерії, грибки і патогени.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
25-03-2020, 00:44
Коментарів 0 Переглядів 2 298

Фото ілюстративне

Понад 15 країн світу є споживачами продуктів із нашого краю


Внаслідок аварії кермувальник загинув на місці події, а пасажир отримав травми
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Олена Рєпіна – випускниця Міжнародної програми "Капеланська академія"


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.