Неприємний запах тіла в першу чергу продиктований генетикою, відзначають експерти, але навіть в цьому випадку можна управляти даним явищем, враховуючи раціон.
Про це пише Укр.Здоров'я.
У будь-якому випадку проблему слід вирішувати, так як вона має пряме відношення до психічного здоров’я, що пов’язано зі зниженням самооцінки, депресією. Зокрема, любителям броколі і цвітної капусти слід дотримуватися обережності, суть в тому, що в складі має місце холін – "вітаміноподібна речовина", яке при надлишку в організмі призводить до рибного "аромату". У свою чергу яблука допоможуть позбутися від дискомфорту завдяки своїм дезінфікуючим властивостям. Фрукт при цьому ефективно знімає запалення порожнини рота. Рішенням завдання є і апельсин, який добре засвоюється організмом, заодно усуває неприємний запах тіла.
Серед інших винуватців проблеми: молочні продукти, риба, особливо це стосується форелі і тунця, чилі, часник, цибуля, червоне м’ясо, редис, горох. А ось вітамін D в йогурті допомагає боротися з бактеріями в роті, тим самим зменшуючи неприємний запах. Що стосується напоїв, то трав’яний чай є багатим джерелом антиоксидантів, а чим менше токсинів в організмі, тим більше знижується ймовірність появи неприємного "аромату". Кава ж, як чорний чай, сприяє підвищенню кислотності шлунка, висушуючи порожнину рота, а при відсутності належної кількості слини відбувається швидке розмноження бактерій, що і позначається не кращим чином.
Одним з рішень завдання є вживання лимонного напою, так як цитрусові сприяють детоксикації організму завдяки високим антиоксидантним властивостям. Найпростіший варіант – вода, теж сприяє виведенню шкідливих речовин з тіла.
Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
23-03-2020, 01:20
0
2 401