RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Перший поцілунок і розбитий посуд: як минув третій випуск Холостяка-10


Цієї п'ятниці, 20 березня, відбувся другий випуск ювілейного сезону найромантичнішого шоу України "Холостяк-10". У цьому році головним героєм реаліті-проєкту став американець українського походження – пілот Макс Михайлюк.

Першою в цьому випуску на індивідуальне побачення вирушила Дарина. Макс запросив майстра спорту з художньої гімнастики покататися на ковзанах, але провести побачення на ковзанці виявилося для Даші не найкращою перспективою. Дівчина переживала, що впаде і зганьбитися перед холостяком, але всі побоювання були марними.



Перший поцілунок на проєкті
Перша частина побачення на ковзанці вдалася! Не обійшлося й без сюрпризів – Максим залишив в шафці для Дар'ї коробку, в якій лежала ніжна рожева сукня, і запросив в казкове місце – ботанічний сад. Свічки і романтична вечеря посприяли теплій, душевній розмові. Герої проєкту поділилися своїми історіями минулих відносин. З'ясувалося, що Максим досі спілкується з колишньою коханою, а перший серйозний роман Дар'ї не приніс щастя – чоловік постійно зраджував.

Наприкінці побачення дівчина отримала заповітну троянду, але не задовольнилася. Даша не втратила можливості і попросила виконати одне бажання з чекової книжки, яке отримала від екс-учасниці Олени – обійняти Максима зараз. Але несподівано для двох обійми переросли в досить пристрасний поцілунок, який став першим в ювілейному сезоні.

В гостях у Максима на квартирі
Ще в минулому ефірі перед своїм виходом з шоу Олена залишила як заповіт ключі від квартири холостяка Дані. Дівчина вирішила не відтягувати цей момент і з раннього ранку приїхала на київську квартиру холостяка. Поки Макс бігав, Дана мала можливість познайомитися з його побутом.

Після повернення додому Михайлюк не очікував гостей, але зрадів раптового гостю. Дана приготувала їм сніданок і вони разом вирушили на тренування з пілотування. Дівчина асистувала Максу як другий пілот на авіасимуляторі. Але її думки були зовсім не про літак. Дана дуже хотіла поцілунку, та зробити першої крок вперед не наважувалася. З її слів, Дана пізнає чоловіка завжди через поцілунок, для неї це важливо.

"З Даною все було так добре, що я забув про троянду. Сподіваюся, вона дочекається церемонії", – сказав Максим.

Після побачення герої повернулися в будинок до дівчат, які часу дарма не гаяли. Разом з ведучим Григорієм Решетником учасниці оцінювали себе за критеріями: жіночності, материнства та іншими показниками. Юна вокалістка Аліна Ляшук поставила собі найвищий бал -100. Вона впевнена, що ідеальна, а в скарбничці її мінусів – гризти нігті.

Розбитий посуд на індивідуальному побаченні
Третій випуск багатий на індивідуальні побачення. Художницю Ганну Максим запросив в майстерню гончарства. Але перед тим, як розпочати створення чогось нового, герої виконали невеликий ритуал. Розбиваючи тарілки, Макс та Ганна проговорювали свої образи з минулого. Щоправда, учасниця так і не зважилася розкритися перед холостяком і змовчала про те, що розповідала дівчатам в будинку – колишній хлопець бив її. Максу вона розповіла тільки про зради.

Після спільної ліплення в гончарній герої "Холостяка" поїхали на романтичну вечерю. Двадцятитрирічна дівчина не приховувала своєї симпатії і бажання для подальшого розвитку відносин. Та й сам Максим під час вручення троянди зізнався, що Аня щира і відкрита.

Спонтанна церемонія троянд

Поки холостяк був на побаченні з двадцятитрирічною художницею дівчата за його ініціативи шопилися. Максим потішив дівчат і анонсував поїздку в теплі краї тож учасницям нічого не залишалося, як придбати собі купальники. Повертаючись додому, без будь-якої підготовки, у дворі будинку їх чекали троянди. Максим вирішив не тягнути час і відразу ж влаштувати церемонію – без розкішних нарядів та яскравого макіяжу.

Перед врученням троянд у холостяка відбулося кілька особистих бесід з дівчатами. Перших на розмову Макс повів Аліну і Ганну. Його цікавило, чому учасниці вважають себе ідеальними. Аліна обґрунтувала свою оцінку тим, що вона самодостатня, і закінчили три університети. Ганна Кокізюк посилалася на досвід у відносинах з чоловіками: "Я вважаю, що близька до ідеалу. Я чітко знаю, що я хочу і як мені домогтися цілей". Але Максим все ж вирішив відпустити дівчину додому.

Дана Муравйова, яка при першому знайомстві зробила холостяку масаж, розповіла про свою професію. В арсеналі її клієнтів успішні чоловіки і вона отримує задоволення від роботи. Але Максима трохи бентежить професія масажиста, адже це дуже інтимно.

"Всі ці думки мені не дають спокою. Для мене це залишається дуже інтимним. Дана я не готовий ризикувати і я мушу сьогодні відпустити тебе додому", – з такими словами Холостяк попрощався з учасницею.

Розу сьогодні не отримала також Олена Сафронова. Ще під час минулого тет-а-тету дівчина зізналася, що не готова до стрибка з парашутом, оскільки не вміє довіряти. Максим це обдумав і вирішив відпустити Олену.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
22-03-2020, 00:40
Коментарів 0 Переглядів 2 856

Теги -
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Вручення відбулося у приміщенні Чернівецької міської ради


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.