RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Гороскоп на 15 березня для всіх знаків Зодіаку: кому в неділю краще поберегтися


Завтра не час знайомитися, заводити корисні зв'язки, радикально міняти тему розмови, вирушати в цільові поїздки.

Про це пише УНІАН.



Рано давати точні прогнози. У другій половині дня вступ Місяця в знак Стрільця зробить атмосферу легшою, а настрій рухомим. З'являться альтернативи, дотепні ідеї. Краще налаштуватися на гру або віртуальну подорож, залишити відкритим результат ситуації.

Овен

Завтра Овнам варто дати волю романтичної і волелюбної частини своєї натури. Навіть якщо у вас багато роботи, в цю добу краще не присвячувати їй себе цілком. День підходить для прогулянок, перебування на свіжому повітрі. Завтра в пошуках натхнення краще не обмежувати себе жорсткими рамками і "зазирнути за обрій". Не всі мрії безпідставні: якщо ви реаліст, дещо з задуманого вам вдасться втілити.

Телець

Тельцям завтра не варто наполягати на своїх поглядах, нав'язувати оточуючим свої смаки і звички. Цей день не ставить жорстких рамок, підходить для розширення кругозору і зіткнення з іншими культурами. Рекомендується пауза в практичних справах, не варто займатися важливими фінансовими питаннями і проводити великі угоди. Небажані купівлі та інвестиції: великий ризик схибити у виборі.

Близнюки

Близнюкам завтра доведеться змиритися з недоліком точної інформації або недоступністю потрібних контактів, а також з тимчасовою паузою у своїх справах. Не виключено, що така ситуація триватиме протягом усього уїк-енду. Вранці вас можуть переслідувати засмучення і нездужання. У другій половині дня краще довіритися настрою партнера або орієнтуватися навколо психологічну атмосферу.


Рак

Вам сьогодні доведеться змиритися з недоліком точної інформації або недоступністю потрібних контактів, а також з тимчасовою паузою у своїх справах. Не виключено, що така ситуація триватиме протягом усього уїк-енду. Вранці вас можуть переслідувати засмучення і нездужання. У другій половині дня краще довіритися настрою партнера або орієнтуватися на психологічну атмосферу.


Лев

Для Левів завтрашній день почнеться з хвилини інертності і ліні, не виключена залежність від негативних емоцій. Друга половина дня може принести прямо протилежне: фантазії, сліпу віру, необґрунтовану надію, схильність закривати очі на проблеми і недоліки. Не варто планувати на завтра складні заходи і серйозне спілкування. Краще піти у віртуальний світ: поспати, подивитися фільм.

Діва

Цей день багато Діви захочуть провести з сім'єю або духовними братами, але на ділі великий ризик опинитися у випадковій компанії. Обстановка завтра буде не завжди розташовувати до повної чесності і справжнього взаєморозуміння. Ви можете ідеалізувати значущого для себе людину або намагатися намалювати свій ідеальний образ в його очах. Не варто будь-яку ціну прагнути до правди, іноді досить ілюзії.

Ваги

Завтра Терезам не варто сприймати все надто серйозно і буквально. Поїздки, випадкові розмови та враження стануть скороминущим джерелом натхнення, але краще не шукати в них точність. Навколишній пейзаж буде створено пензлем імпресіоніста, а не рукою кресляра. Небажано домовлятися, вибирати маршрути, робити покупки практичного призначення, ставити діагнози і купувати ліки.

Скорпіон

Завтра зірки радять Скорпіонам утриматися від покупок, операцій, інвестицій, бартеру та інших взаєморозрахунків, обміну валюти та фінансових ігор. Досягнення цього дня сумнівні, вигода буде уявною. Вас може чекати непотрібний приз, марне придбання, помилковий виграш, підживлення любовних або інших ілюзій. Фантазію краще направити в нематеріальне русло, наприклад, у творче створення образів.

Стрілець

Завтра для Стрільців зростає ймовірність потрапити у світ спогадів, фантазій, ілюзій. Імовірний інтерес до сімейної таємниці, біографії одного з батьків або деталей власного походження, а також до мистецтва, музики, психології, кіно, ігор, трансових станів. Можливі духовні помилки, сентиментальність, ідеалізм, спотворене бачення минулого.

Козеріг

Козерогам завтра день пропонує пожити в уявному світі. Він може виявитися для вас найкращим притулком, якщо вам самотньо і незатишно у сформованих перехідних умовах. В залежності від ситуації й своїх власних схильностей, ви можете поринути у світ спогадів, кіно, музики, філософії, науки, політики або доброчинності, любові або духовних пошуків. Не варто захоплюватися ліками та алкоголем.

Водолій

Завтра Водоліям не варто відмовляти собі в невеликій подорожі у майбутнє або минуле. Зміщення реальностей буде гармоніювати з станом ваших думок. Якщо ви завершуєте важливий життєвий період і перебуваєте на роздоріжжі, вам не завадить коригування переконань. Вас може надихнути повернення до відкладених ідей, забутих цінностей або до окремих дружнім зв'язкам, що витримав перевірку часом.

Риби

Риби завтра легко впадають у знайомі омани. Це складний момент для наведення різкості на будь-яку перспективу, яка вас цікавить. Ви можете невірно оцінити свої особисті шанси, перебільшити або применшити роль інших людей у своєму житті. Можуть бути перекручені критерії добра і зла, правди і брехні. Не найкращий час для вибору мети, здобуття посади, пошуку ролі, віри, професійної ніші.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
15-03-2020, 01:10
Коментарів 0 Переглядів 1 183

Теги -

“Буковинка” втретє поспіль взяла гору над “Балтою” та здобула бронзові медалі Суперліги-Дмарт сезону 2023/24
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.