RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

Якщо ваш ремонт чи будівництво вже на етапі оздоблювальних робіт, варто з самого початку правильно вибрати матеріал.
Сучасні, вишукані і довговічні матеріали для оздоблення будинків, квартир та офісів пропонують торгові марки – "ТЕRМО ВRAVO®" і "GERMAN STONE®", які працюють на ринку України вже понад 10 років.

Де купити якісне декоративне покриття з каменю у м. Чернівці?*


На сьогодні "ТЕRМО ВRAVO®" і "GERMAN STONE®" – це вершина багаторічної роботи міжнародної команди високопрофесійних інженерів, технологів, хіміків та дизайнерів з багатим досвідом у виробництві та комерційних питаннях, пов’язаних з декоративним покриттям з каменю для стін будинків.
Фахівці постійно відслідковують останні новини в хімічній галузі. У виготовленні продукції беруть участь компанії з США, Німеччини, Туреччини, Південної Кореї, України, Польщі, Бельгії і інших країн, – розповідають у "ТЕRМО ВRAVO®" і "GERMAN STONE®". – Ми імпортуємо акрилові, а тепер вже й силіконові сполучні компоненти для ринкових потреб нашої країни. Постійно відстежуємо останні новинки в хімічній галузі. Якість створення кожного продукту ми контролюємо на всіх етапах виробництва. Крім того, дбаємо про зручність і економічність для наших клієнтів. Тому продукцію виготовляємо оперативно у зручному фасуванні – відра від 1кг до 25 кг, мішки 25кг та інша тара, що позбавляє замовника витрачати зайві кошти на придбання товару у дуже великій кількості. Підібрати колір, отримати консультацію, а також замовити товар можна за допомогою наших сайтів:
http://www.germanstones.com/
http://termobravo.com/
або зателефонувавши за вказаними нижче номерами. Вся продукція має сертифікати якості.

Де купити якісне декоративне покриття з каменю у м. Чернівці?*


"ТЕRМО ВRAVO®" і "GERMAN STONE®"пропонують:

- штукатурку "короїд";
- штукатурку "мозаїка";
- штукатурку мармурову (натуральну);
- штукатурку мозаїчну (акрилову);
- гранітно-мармурову крихту;
- кварц грунтовий;

Де купити якісне декоративне покриття з каменю у м. Чернівці?*


- грунт глибокого проникнення;
- будівельні суміші;
- лаки акрилові;
- клеї для системи утеплення;
- клеї для плитки;
- штукатурку вапняну;
- фінішну шпаклівку;
- водоемульсійну фарбу.

Де використовувати?
Мозаїка з каменю випускається в різних кольорах.
Пластичний матеріал використовується практично на будь-яких підготовлених поверхнях: на основах з бетону, цегли, викладеннях з натурального каменю, перегородках з гіпсокартону, піно- та газобетоні, цементних штукатурках, гіпсових штукатурках, тощо.
Не рекомендується наносити поверх штукатурок із вмістом вапна і теплоізоляційних сумішей.

Де купити якісне декоративне покриття з каменю у м. Чернівці?*


Основне застосування пластичний матеріал отримав при обробці: цоколів, фундаментів, балконних балюстрад, сходових майданчиків, коридорів, побутових і підсобних приміщень, елементів огорож та ін.

Де купити якісне декоративне покриття з каменю у м. Чернівці?*


Торгові марки "ТЕRМО ВRAVO®" і "GERMAN STONE®"
пропонують вигідні умови співпраці дизайнерам, архітекторам та іншим людям, які працюють на замовлення свого клієнта. Якщо ви дизайнер, архітектор чи будівельник і хочете разом з вашим клієнтом вибрати і придбати штукатурку, грунт кварцевий, лак акриловий, то ви можете зробити приємний подарунок своєму замовнику – якісний матеріал за зниженою ціною.
У виробника є широкий ассортимент зразків, конкурентні ціни, професійні консультанти, і це – лише незначна частина того, чим він може полегшити вашу роботу.

Де купити якісне декоративне покриття з каменю у м. Чернівці?*


Детальніше про умови співпраці ви можете дізнатись при зустрічі у офісі або зателефонувавши.

Адреси:
м. Чернівці, вул. Ентузіастів, 2-А
+380 67 334 54 33
+380 95 594 42 29

Івано-Франківська обл., Снятинський р-н,
с. Хутір-Будилів,
вул. Лисенка, 4
termobravo.cv@ukr.net
germanstone.cv@gmail.com
Редактор: Марія Фернюк
27-04-2020, 10:45
Коментарів 0 Переглядів 3 870

Теги -
Низка населених пунктів залишиться без електрики через ремонт електричного обладнання

"Щоби дронів було більше, долучайтеся до збору на покупку комплектуючих", - закликала Віолетта Олійник
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги