RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Відомий астролог склав гороскоп для жінок на 8 березня


День 8 Березня повний очікувань, привітань та радості. Яким буде цей свято для жінок різних знаків Зодіаку, розповів відомий український астролог Хаял Алекперов.

Про це пише "КП в Україні".



Гороскоп на 8 Березня 2020 року: Овен

Весна обіцяє жінкам-Овнам позитивні зміни. Досить імовірно, що ви по-новому подивіться на світ, а тому відкриєте в собі чимало нових граней. Щоб це не було - незвичне хобі або прихований талант - не бійтеся проявити себе, сміливіше беріться за незвичні починання. Фортуна - теж жінка, і вона не на вашій стороні.

Гороскоп на 8 Березня 2020 року: Телець

Жінки-Тельці цієї весни зможуть по-справжньому перевтілитись. Не бійтеся експериментів зі стилем, кольором і довжиною волосся. Головне у всьому цьому - ваше внутрішнє відчуття. Саме любов до себе стане головним паливом, яке допоможе вам дістатися до успіху.

Гороскоп на 8 Березня 2020 року: Близнюки

Ця весна пройде для Близнюків під знаком любові. Представниці прекрасної статі будуть в центрі уваги. А тому компліменти та знаки уваги від чоловіків стануть для вас звичною справою. Зірки радять тим Тельцям, чиє серце вільно, використовувати таку прекрасну можливість, щоб змінити своє особисте життя.

Гороскоп на 8 Березня 2020 року: Рак

З приходом весни у жінок-Раків прокинеться небувала чуттєвість і магнетизм. Рада зірок - не бійтеся бути собою. Ваша природність закохує. І чим краще ви навчитеся цим користуватися, тим більше у вас шансів стати щасливими в коханні.

Гороскоп на 8 Березня 2020 року: Лев

Жінки-Леви - справжні борці. Вони звикли сміливо досягати своїх цілей і йти напролом. Але зірки радять вам цієї весни хоч зрідка виявляти свої слабкості. Дозвольте вам допомогти. Швидше за все, саме так ви зумієте досягти успіху.

Гороскоп на 8 Березня 2020 року: Діва

Діви - неймовірно вимогливі до власної персони. Вони подовгу картають себе за скоєні помилки і від цього відчувають невпевненість. Але цієї весни у Дів вийде, нарешті, домовитися з собою. Навчитися відпочивати без суєти, прийняти свої промахи , пережити їх і рухатися далі. Головне - зробити перший крок у цьому напрямку вже на початку березня.

Гороскоп на 8 Березня 2020 року: Терези

Ця весна для прекрасних представниць знаку Терези - відмінний шанс позбутися від баласту в їх житті. Припинити спілкування з людьми, які нав'язують комплекси і песимістичні думки, розлучитися зі шкідливими звичками - все це вам під силу. Не бійтеся зробити такий крок, і відкрити двері щастя, яке стукає у ваше життя.

Гороскоп на 8 Березня 2020 року: Скорпіон

Вже з початку весни постарайтеся оголосити війну своєму самоїдство. Частіше хваліть себе, робіть компліменти власному відбиттю в дзеркалі. Не забувайте про те, що будь-який успіх починається тільки з любові до себе і оптимізму. А вже повірте, зірки безсумнівно обдарують вас можливостями прийти до нових вершин.

Гороскоп на 8 Березня 2020 року: Стрілець

Ця весна відкриє перед вами потрібні двері. Будь-які починання жінок-Стрільців будуть йти як по маслу. Головна умова - частіше прислухатися до власної інтуїції. Кінець весни - сприятливий час, щоб зайнятися своїм здоров'ям. Будь-які дії, спрямовані на зміцнення імунітету, будуть мати успіх.

Гороскоп на 8 Березня 2020 року: Козеріг

Зірки радять жінкам-Козерогам переглянути своє ставлення до власного організму. Правильний режим дня, збалансоване харчування і спорт - то що допоможе вам не тільки відчувати себе добре, але і чудово організовує. А це дуже до речі, враховуючи те, що весна буде насиченою. Ділові зустрічі, нові перспективи і корисні знайомства - все це зажадає від вас внутрішніх ресурсів. Постарайтеся вчасно їх поповнити.

Гороскоп на 8 Березня 2020 року: Водолій

Жінкам-Водоліям варто більше часу приділити собі та своїм бажанням. Похід в спа, вечір з улюбленою книгою або подорож, про яку ви мріяли - щоб це не було, варто виконати хоча б кілька своїх "хочу". Так ви не тільки піднімете свій настрій, але і запрограмуєте себе на подальші успіхи.

Гороскоп на 8 Березня 2020 року: Риби

Для жінок-Риб весна - чудовий період, щоб розібратися зі сварками і розбіжностями. Зараз вам буде дуже легко зрозуміти оточуючих людей і мирно вирішити навіть самі спірні питання. Скористайтеся цим, щоб зробити простір навколо себе гармонійною і сприятливим.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
6-03-2020, 00:01
Коментарів 0 Переглядів 2 580


Фото ілюстративне

Всі відповідні служби виїхали на місця падіння уламків.

Художник Іван Салевич задонатив Віолетті суму на цілий дрон-камікадзе
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Чому про гуманітарні швидкі допомоги з Італії мовчать фігуранти справи?

Швидкі допомоги нібито направили на фронт, але доказів цьому ніхто не хоче надавати
ВІДЕО Переглянути все відео

Живуть весело, дружно й ніколи не сваряться

"Країна Мрій" – це справжня казкова територія з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є багато цікавого: велика батутна арена, лазертаг, лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка та багато іншого. Для наймолодших гостей є спеціальна дитяча зона з атракціонами, адаптованими до їхнього віку.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!