RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Гороскоп на 1 березня для всіх знаків Зодіаку: для кого весна почнеться вдало


Завтра до вечора ситуація буде стабільна, сприятлива для продовження планових дій. Буде легко слідувати надійним алгоритмам, лекалам і сценаріям, проявляти завзятість, наполегливість, послідовність, триматися в рамках, дотримуватися системи, лімітів, точного курсу.

Але не варто сподіватися на швидкий прогрес, будуть переважати процеси гальмування. Про це пише УНІАН.



Овен

Обставини неділі допоможуть Овнам залишатися послідовними й наполегливими прагматиками, а також доводити будь-який результат до досконалості. Не варто розпорошувати вже сконцентровану енергію на дрібниці, краще знайти їй гідне застосування і направити на вирішення важливої задачі. Рекомендується повноцінне харчування, особливо, якщо у вас високі професійні або спортивні навантаження.

Телець

Завтра одна з сильних сторін Тельців - природна наполегливість - часом переходитиме у впертість. Багатьом Тельцям завтра буде властива негнучкість, інертність, жорсткість. Небажаний пасивний відпочинок: нерозтрачені сили почнуть розпирати вас зсередини. Ви будете хорошим організатором і керівником, надійним виконавцем. Завтра висока ймовірність досягти успіху у сферах, пов'язаних з технікою, спортом або політикою .

Близнюки

У Близнюків завтра мало приводів проявити свою природну рухливість, тягу до спілкування і різноманітності. Багато Близнюки зацикляться на практичній задачі, яку їм необхідно довести до кінця. Ситуація почне змінюватися лише в самому кінці дня. Близько опівночі прийдуть ідеї, над якими ви можете роздумувати до світанку.

Рак

Завтра Раки можуть покластися на друзів і неписані правила колективу. Якщо вам не вистачає таких якостей як жорсткість, безкомпромісність, прагматизм і організованість, можна спертися на партнера. У разі слабкості особистих позицій, зірки радять завтра долучитися до впливової організації або до вигідного проекту. Не варто зволікати зі "вступом до лав", оскільки незабаром вільний вхід може бути закритий.

Лев

Левам неділя продиктує ритм життя: важливий план, борг, система правил. Цілеспрямовані Леви аж до вечора залишаться заручниками своїх цілей. На Левах-керівниках буде лежати тягар відповідальності. Завтра виручить хороша організація справ, знадобляться надійні помічники або вишколені підлеглі. Вдень буде колись піддаватися сумнівам, але до ночі щось знову може розбурхати ваші таємні страхи.

Діва

В цей день сама доля веде Дів до мети й немає сенсу опиратися їй. Завтра не варто хвилюватися, стикаючись з кризою: це єдиний спосіб отримати бажане. Ви чудесним чином вцілієте під час будь-яких пригод, включаючи масові заворушення. Ваш авторитет не постраждає, а позиції зміцняться. Вечір змінить, небажано вступати в діалог, поспішати з питанням або з відповіддю.

Ваги

Неділя створює перешкоди Терезам, налаштованим на динаміку, пізнання і рух. Наприклад, на відряджання у шлях, на продовження бесіди, навчання, дослідження. Події завтра підуть повільно, можливі перевірки, відстрочки, затримки у зв'язку з нюансами минулого. Крига скресне ближче до ночі, але замість прогресу можуть виникнути додаткові питання. Не варто планувати на цю добу важливі зустрічі, старт подорожі.

Скорпіон

Скорпіонам завтрашній день обіцяє мінімум проблем при точному дотриманні закону, плану, наміченого маршруту, техніці безпеки та власному чуттю. Недосвідченим Скорпіонам корисно спиратися на правила або на мудрість старших. Завтра заборони та обмеження вам швидше на користь, ніж на шкоду.

Стрілець

Стрільцям завтра знадобляться такі якості як прагматизм і вміння доводити все до кінця. Організованість, дотримання правил і рецептури потрібні навіть в дрібницях, не кажучи вже про великі проекти, відповідальні завдання. Завтра не час демонструвати креативність і незалежність, краще зробити наголос на порядок, якість, надійність. Не завадить дисципліна, ощадливість у витраті засобів і матеріалів.

Козеріг

Завтра у Козерогів все йде за планом. Можна не турбуватися за дітей, бізнес, хід справ або тренувань, покластися на долю або звичний алгоритм дій. Розмірений хід речей підтвердить, що ви на вірному шляху і заспокоїть, якщо ви перебуваєте в стресі. Проте навіть найбільш перевірений сценарій до вечора вичерпає свій потенціал. Важливі акції краще планувати на першу половину дня.

Водолій

Завтра Водоліям не варто розмінюватися на дрібні випадкові цілі, краще мислити системно і підходити до будь-якої задачі фундаментально. Важливо завтра подбати про платформу існування, міцний ґрунт під ногами. Добре зайнятися помірною оптимізацією побуту, розширенням своєї території в допустимих межах. Зірки радять не шкодувати ресурсів і часу на дім, сім'ю, допомогу батькам і іншим близьким людям.

Риби

Завтра Риби можуть довіритися долі. Не варто змінювати плани, маршрути, способи зв'язку. В діях краще керуватися принципом мінімалізму, економії сил і засобів. Ближче до півночі розмірений перебіг справ загрожує знову змінитися сум'яттям у ваших думках. Їжу для роздумів і привід для розмови завтра підкине домашня обстановка, партнер, сім'я або подія, співзвучні до ваших особистих проблем.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
1-03-2020, 01:10
Коментарів 0 Переглядів 1 188

Теги -

Триває збір коштів на деталі до них, закликаємо всіх небайдужих долучитися

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"

Ярослав Чала здобув перемогу в таких дисциплінах як присідання (з вагою 160 кг) і станова тяга (205 кг)
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.