Традиційні млинці готують всі господині, а от шоколадні – тільки справжні ласуни солодкого.
З шоколадних млинців можна робити шокотортики з вершковим кремом, або ж начиняти шоколадні млинці бананами, варенням. Чудово підходить начинка з арахісоваї пасти, шоколадної пасти, варення, згущеного молока, свіжих фруктів та ягід.
Інгредієнти
Вода 100 мл
Йогурт 300 мл
Какао 30 г
Борошно пшеничне 7 ст. л.
Цукор 2 ст. л.Рецепт приготуванняПросійте борошно через дрібне сито, щоб не утворювались грудочки. Борошно для млинців краще обирати вищого гатунку.
Домашній або магазинний йогурт з'єднуємо із цукром та какао. Йогурт для приготування млинців краще обирати без цукру та рідкої консистенції.
Додаємо просіяну муку до суміші та ретельно перемішуємо до однорідної маси, щоб не було грудочок.
Додаємо ледь теплу фільтровану воду та знову замішуємо тісто для шоколадних млинців до однородіної маси.
Готове вимішане тісто для шоколадних млинців має постояти до години часу в теплому місці. Так тісто краще настоїться та млинці будуть пухкі та гладенькі.
Розігрійте сковорідку для млинців, адже якщо вона буде холодною, тісто приставатиме до поверхні сковорідки. Радимо вам придбати спеціальну сковорідку для приготування млинців з спеціальним покриттям.
Смажимо млинці на розігрітій сковорідці з обох боків до золотої скоринки. Смачного!
Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
28-02-2020, 22:30
0
865