RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Названо найбільш байдужі знаки Зодіаку

Прийнято вважати, що почуття любові можуть відчувати всі люди без винятку.

Проте астрологи з цим не згодні. Про те, які знаки не вміють любити, розповіла астролог Людмила Булгакова, пишуть "Факти".



Козеріг
"На перше місце я б поставила дуже непростий і найзакритіший від оточуючих знак зодіаку - Козеріг, - каже Людмила. -- Про його суть говорить девіз: "Я використовую". З одного боку, вони дуже розважливі й експлуатують все і вся, що може принести їм користь: обставини, ситуації, своє соціальне і професійне становище і, як це ні сумно, ставлення до них інших людей — родичів, друзів і коханих. Причому, Козероги ніколи не вважають таку лінію поведінки соромом, тому що на їх погляд - в цьому житті всі використовують усіх, і вони можуть тільки пишатися тим, що роблять це першими і отримують дивіденди, які хтось упустив".

З іншого боку, Козероги відрізняються емоційною скупістю, тому друзів у них небагато. Вони не дуже люблять "витрачатися" на спілкування з близькими людьми — зустрічі, душевні розмови і допомогу, яку вони можуть попросити. З цієї ж причини можна сказати, що у представників знаку немає бажання любити — на їх погляд, це дуже втомлює. Ні, зрозуміло, вони виходять заміж і одружуються, і не відмовляють собі в сексуальних утіхах, але при цьому їх найчастіше серце б'ється рівно — в глибині душі вони байдужі до людей, з якими живуть, оскільки не хочуть витрачати час і сили на визнання в любові і компліменти.

Близнюки
Його представники такі непостійні, що не можуть визначити, кого ж їм, власне, полюбити, а тому не люблять нікого. Гоголівська Агафія Тихонівна, що мріє про ідеального нареченого і бажає приєднати губи одного до носа другого, додати розв'язності третього і повноти четвертого, напевно народилася під знаком Близнюків. Їхнє двовладдя (а цей знак - найбільш двоїстий в зодіаці, Терези і Риби значно поступаються їм в цій якості) не дає Близнюкам раз і назавжди визначитися зі своїми вподобаннями. Сьогодні їм подобається одне, завтра - інше, а де набратися душевних сил на всі об'єкти ніжних почуттів? От представники знаку і не поспішають віддавати комусь із претендентів своє серце. Читайте також Гороскоп на 21 лютого: астрологи розповіли, що чекає сьогодні на кожен знак Зодіаку До того ж, сама двоїстість Близнюків позбавляє їх можливості любити: будучи людиною, як кажуть, "два в одному", вони задовольняються один одним і третій в їх милій компанії найчастіше виявляється зайвим. Представники знаку володіють рідкісним важливою властивістю - вони, на відміну від багатьох інших дітей зодіаку, вміють любити себе, а це вже саме по собі багато значить.

Телець
Знак Тільця. Його представники не поспішають любити, перш за все, з причини своєї приземленості і пристрасті до чуттєвих задоволень - гарної їжі, комфорту, сексу. Ну, а оскільки все це дуже складно поєднується з піднесеними почуттями, не дивно, що Телець заслужив репутацію одного з найбільш байдужих знаків зодіаку. Серйозну роль у цьому сенсі відіграє неповороткість - в даному випадку, не фізична, а моральна - знака: вони не вміють спілкуватися з представниками протилежної статі, незграбно заводять романи і фліртують, так і дбати про людину, яка знаходиться поруч, не вміють.

Так, у шкільному віці закоханий Телець замість того, щоб дарувати симпатичній йому дівчинці квіти, читати їй вірші і запрошувати в кіно, буде смикати її за кіски і закидати її рюкзак на шафу. Природно, розлючена дівчина не тільки не відповість на його почуття, але і втече від такого кавалера, куди очі дивляться. Ще один "недолік" Тільця в тому, що він є трудоголіком, який днює і ночує на роботі. Так, він забезпечує свою сім'ю всім необхідним, але при цьому зовсім не приділяє уваги своїм домочадцям. І абсолютно щиро не розуміє, чому вони через це ображаються: адже вони роблять все, що в їхніх силах, а без "телячих ніжностей" можна обійтися.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: Юлія Леськова
22-02-2020, 01:10
Коментарів 0 Переглядів 2 388

Теги -

Для кого можливі графіки відключень

Газовики просять споживачів перекрити крани на спусках перед газовими приладами та не відкривати до зазначеного часу


Такі зміни запровадили "у зв’язку з численними зверненнями мешканців"
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.