RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

5 шкідливих продуктів, які не варто їсти після 30 років


У міру наближення до середнього віку ризик розвитку ряду захворювань збільшується. Дієта відіграє величезну роль у профілактиці раку, діабету та серцевих захворювань. Усунення шкідливих речовин значно збільшує шанси залишитися здоровими довгі роки.

Про це пише Укр.Здоров'я.



Нижче наведено 8 продуктів, котрі шкідливі після 30 років.

Ароматизований йогурт
Ми часто тримаємо йогурт в холодильнику як здоровий продукт, але ароматизовані сорти містять багато цукру на порцію – 47 грам. Купуйте простий або грецький йогурт, змішайте зі свіжими або сушеними фруктами – відмінна альтернатива. Йогурт корисний для травного здоров’я, особливо після 30 років.

Використання соломинки для напоїв
Зазвичай використовуєте соломинку з напоями? Зморшки навколо рота через рухи, які необхідні для всмоктування рідини стануть утворюватися швидше.

“Після 25 років колаген в шкірі починає руйнуватися, і повторювані дії погіршують ситуацію. Ніщо не зупинить ці зморшки, але ви дійсно хочете їх після 30 років?”,- пише видання Food Eat Safe.

Білий хліб
Біле борошно підвищує рівень цукру в крові і практично не містить вітамінів і мінералів, котрі присутні в цільній пшениці. У білому хлібі менше клітковини, а вам потрібно більше клітковини, щоб підтримувати травну систему здоровою.

Пакетовані фруктові соки
Сік не такий корисний, як фрукти. Сік вичавлюється з фруктів, корисна клітковина забирається. Клітковина допомагає знизити швидкість, з якою цукор з фруктів потрапляє в кров. Чистий сік, особливо промисловий не дорівнює фруктам, які краще після 30 років.

Магазинна випічка
Якщо їсти солодощі, то домашні. У випічці, яка вироблена в промислових масштабах, використовують гідрогенізовані олії – тоді вони виглядають свіжими тижнями. Вдома можна контролювати інгредієнти, використовувати менше цукру і олії.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
21-02-2020, 01:20
Коментарів 0 Переглядів 2 398



Внаслідок аварії кермувальник загинув на місці події, а пасажир отримав травми

Внаслідок аварії загинули 17-річна дівчина та 30-річний чоловік
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.