За даними держінспекції з контролю за цінами в області, станом на 10 квітня 2009 року порівнянні з 30 березня знизився середній рівень роздрібних цін на підприємствах торгівлі на: птицю (кури тушка) на 1,6%, ковбасу варену першого ґатунку - на 1,7%.
Зріс середній рівень роздрібних цін на підприємствах торгівлі на: борошно вищого ґатунку на 1,0%, масло вершкове на 2,9%, цукор-пісок на 1,7%, сіль на 5,8%.
Аналізуючи динаміку цін та очікування споживачів на ринку продуктів харчування, інспекція прогнозує ріст цін на: м'ясо напередодні Великодніх свят; цукор - внаслідок збільшення цін виробників. На інші продовольчі товари прогнозується відносна стабільність цін.
10-04-2009, 14:34
0
1 583