RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Астрологи назвали темні сторони кожного знака Зодіаку

Астрологи назвали темні сторони кожного знака Зодіаку.

Про це пише УНІАН.лайт.



Овен

Гордість і зарозумілість – ці дві якості буквально переслідують Овнів. Вони намагаються бути першими абсолютно у всьому, куди б не потрапляли і чим би не займалися: спочатку – в школі і студентській групі, потім – у трудовому колективі, ну і, нарешті, – в будь-якій компанії.

Овну важливо бути в центрі уваги, і він нічого не може з собою вдіяти. А оскільки Овнами рухають інстинкти, вони бувають дуже мстивими.

Телець

Народжені під цим знаком дуже амбітні і не терплять, коли їх намагаються порівнювати з кимось. Вони обожнюють при нагоді похвалитися своїм фінансовим становищем або успіхами дітей. Не можна сказати, що вони жадібні, але досить обережні в плані грошей. Однак це стосується тільки чужих людей, для рідних і близьких – не шкодують нічого.

Представники цього знака дуже люблять всякого роду задоволення, тому часто об'їдаються намагаючись компенсувати внутрішнє незадоволення.

Близнюки

Це справжні актори, бо постають перед іншими людьми в тому образі, який визнають за найвигіднішими в конкретній ситуації. Народжені під цим знаком обожнюють смітити грошима, люблять екзотичні подорожі. Вони сміливо і відважно кидаються з головою на всі, крім почуттів: Близнюки бояться міцних відносин. Їх пристрасть – це заборонене і неможливе. Представники цього знака впевнені, що це абсолютно нормально – фліртувати і охмуряти свою жертву.

Близнюки занадто розумні й проникливі, щоб заздрити комусь. Однак почуття суперництва їм також не чуже: народжені під цим знаком важко переносять чужий успіх і щастя. Тому вони нерідко влаштовують свої "ігри": пліткують, зіштовхують колег між собою.

Рак

Народжені під цим знаком – найчутливіші. Вони ніколи не проявляють зарозумілості, але, якщо їх принизити або образити, стануть в таку "позу", що вам мало не здасться. Хоча вони і не шкодують, але ретельно стежать за тим, на що витрачають гроші.

Рак рідко заздрить, хіба що менш чутливим людям, оскільки вважає, що тим набагато простіше жити. Зазвичай люди цього знака по-доброму заздрять тим, хто сміливо дивиться життя в обличчя і мужньо долає всі труднощі. І тим, у кого хороша і міцна сім'я.

Лев

Представники цього знака впевнені в тому, що кращі, то очікують оплесків і захоплення. І, як правило, завжди отримують їх.

Основні характеристики Лева – це пиха та самовпевненість. Гроші для них – лише засіб досягнення слави і пошани, бо вони ніколи нічого не відкладають на "чорний день" і купують все, що хочуть.

Діва

Вона дуже невпевнена в собі, щоб бути зарозумілою. Так що у представників цього знака інша проблема – вони страждають від комплексу неповноцінності і постійно переживають, що недостатньо хороші в тій чи іншій ситуації.

Діви дуже обережно витрачають гроші. Тому коли приймають рішення що-небудь придбати, то будуть тижнями читати форуми, вивчати характеристики товару, а потім обійдуть з десяток магазинів, щоб купити дешевше. У той же час, якщо представники цього знаку дуже люблять (наприклад, книги або рідкісні диски), то не шкодують грошей, що є повною загадкою.

Терези

Представники цього знака дуже зарозумілі і вигадливі. При цьому володіють почуттям стилю і шармом. Це – завдяки впливу Венери. Люди, народжені під цим знаком, готові витрачати купу грошей на те, щоб купувати кращу одяг і жити в оточенні красивих речей. Ваги економлять тільки тоді, коли над їх фінансовим добробутом насуваються серйозні хмари.

Якщо Ваги щасливі в особистому житті, то не заздрять нікому, а от якщо самотні – з сумом поглядають по сторонах.

Скорпіон

Народжені під цим знаком виглядають дуже стриманими, здатні довго мовчати і терпіти, але як тільки ви розслабитеся – завдадуть нищівного удару. Не дражніть Скорпіона: він зарозумілий, пихатий, хитрий і здатний стерти вас в порошок.

Скорпіони – не найщедріші з знаків. Просто вони діляться лише з тими, хто надходить точно так само у відповідь.

У пристрасті Скорпіон найбільш дикий, найбільш ревнивий і найбільш одержимий знак. Вони досконало володіють мистецтвом любовної близькості і обожнюють експериментувати. Заздрять рідко, але влучно: тільки тим, хто володіє владою або незаслужено багатий.

Стрілець

Головна характеристика цього знака – впевненість в собі, що деякі сприймають як зарозумілість. Стрілець воліє віддавати накази, а не виконувати. Він ніколи не скупиться, бо любить насолоджуватися життєвими задоволеннями і дуже альтруїстичний.

Народжені під цим знаком не відкладають грошей, але якщо вони у них закінчуються – відчувають себе глибоко нещасними. У любові люблять процес полювання. Вони обожнюють зачаровувати жертву, дуже палкі і пристрасні.

Козеріг

Народжені під цим знаком претенціозні і амбітні. Їм дуже подобається роздавати команди і поради. Їм складно йти на компроміси із-за вроджених гордості і зарозумілості. Тим не менш вони вміють приховувати свою схильність до тиранії під маскою інтелекту (у чому їм справді не відмовиш).

Козероги досить скупі і сто разів подумають, позичити комусь грошей, адже вони можуть стати їхніми конкурентами. Холодність і стриманість також заважають їм повністю розкритися в близькості з партнером.

Як правило, вони добре контролюють свої реакції на події. Але іноді Козерога накриває страшенна лють, і це не для слабкодухих.

Водолій

У кожного Водолія є кілька речей в житті, в яких вони, як вважають, особливо досягли успіху. Для них це дуже важливо. Тому не намагайтеся піддавати сумнівам їх переконання в цих сферах життя.

Представники цього знака – справжні інтелектуальні сноби, часто – ще й зарозумілі. Вони економні і не поспішають витрачати гроші, але щедрі до друзів, які вірні їм. Для них вони знімуть останню сорочку.

Риби

Люди цього знака Зодіаку дуже чутливі і живуть в світі своїх мрій. Для них важливо лише духовне, а матеріальне є лише вимушеною необхідністю. Щоправда, свою чутливість вони приховують під маскою зарозумілості, щоб не уславитися слабаками.

Риби – зовсім не жадібні, а стосовно себе – і зовсім марнотратні. Вони заздрять тим, хто встигає зробити все, що задумав.

Ще одна справжня пристрасть народжених під цим знаком – це їжа. За столом вони "компенсують" всі свої життєві страждання і розчарування.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: Марина Кавкало
13-02-2020, 00:01
Коментарів 0 Переглядів 3 168

Теги -

Триває збір коштів на деталі до них, закликаємо всіх небайдужих долучитися

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"

Ярослав Чала здобув перемогу в таких дисциплінах як присідання (з вагою 160 кг) і станова тяга (205 кг)
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.