Сніданок у булочці: простий рецепт

новини
2 231
0
Сніданок у булочці: простий рецепт

Сніданок у булочці

Інгредієнти:



булочки для гамбургерів 4 шт.

масло вершкове 4 ч.ложки

перець солодкий 1/2 шт.

помідор 1 шт.

цибуля середня 1/2 шт.

яйця перепелині 12 шт.

сир моцарела 100 г.

зелень за смаком (подрібнена)

орегано сушений

сіль, перець до смаку

Приготування:

З булочок для гамбургерів, за допомогою гострого ножа, зрізати вершечок.Обережно дістати зі середини булочок м'якуш. Його можна підсушити в духовці й приготувати панірувальні сухарі)

Дно кожної булочки змастити вершковим маслом, кімнатної температури.

Підготувати начинку: овочі і зелень(петрушка, укріп, залена цибуля, базилік) вимити, висушити і дрібно нарізати.

Кожну булочку наповнити подрібненими овочами і зеленю, залишаючи місце на яйця і сир.

Зверху овочі посолити і приправити орегано.

Сир нарізати дрібним кубиком. Викласти булочки з овочами на форму для випікання, в кожну вибити по три яйця і рівномірно зверху розподілити сир.

Запікати булочки з начинкою, разом з вершечками, у розігрітій духовці, при температурі 180 градусів 15-18 хвилин. Слідкуйте за жовтками, якщо подобається рідкий жовток, як нам, знадобиться менше часу для запікання.

Зрізані з булочок вершечки потрібно дістати швидше, через 5-7 хв., аби не підгоріли!


Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.