RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

Як зробити полуницю в шоколаді на День святого Валентина


Полуниця в шоколаді – один з найпопулярніших десертів на День святого Валентина . Він смачний, ефектно виглядає і легко готується.

Головне – вибрати солодкі ягоди.



Шоколад можна використовувати будь-який: чорний, білий або молочний. Але пам'ятайте, що білий шоколад потрібно розтоплювати дуже акуратно, тому що він легко перегрівається. На готовому десерті можна намалювати візерунки за допомогою кондитерського мішка.

Час приготування:

1 година

Калорійність:

179 ккал на 100 г

Інгредієнти:

Свіжа полуниця

Шоколад

Спосіб приготування:


Ретельно, але акуратно помийте ягоди, не відриваючи чашолисток. Потім викладіть полуницю на паперовий рушник, щоб вона повністю висохла. Кожну ягоду акуратно насадити на зубочистку з боку чашолистка.

Покрийте полуницю шоколадом. Для цього розтопіть розламаний на шматочки шоколад на водяній бані або в мікрохвильовій печі. Якщо маса надто густа, розбавте її вершками або молоком. Можна чергувати шари темного, молочного та білого шоколаду. Після нанесення товстого шару шоколаду викладіть полуницю на лист вощеного паперу. Шоколад повинен охолонути і затвердіти.

Потім візьміть великий пластиковий контейнер з кришкою. Застеліть його листом вощеного паперу. Поверх розмістіть ягоди. Полуницю можна викладати шарами, але кожен шар повинен бути розділений листом вощеного паперу. Не заповнюйте контейнер повністю, повинна залишитися невелика відстань до кришки. Останнім шаром йде вощений папір. Переконайтеся, що коли ви закриєте кришку, ягоди не сплющатся.

Поставте контейнер в овочевий відділ холодильника. Кришку не слід відкривати до подачі на стіл.

Полуницю в шоколаді подають в охолодженому вигляді. Її можна їсти, запиваючи напівсухим шампанським.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
11-02-2020, 00:40
Коментарів 0 Переглядів 2 525



Внаслідок аварії кермувальник загинув на місці події, а пасажир отримав травми

Внаслідок аварії загинули 17-річна дівчина та 30-річний чоловік
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.