RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Гороскоп на 8 лютого: що чекає у цей день на кожен знак Зодіаку


Гороскоп завтра погано підходить для рутинних занять і роботи, що вимагає точності та уваги. Зате він ідеальний для того, щоб знайомитися, експериментувати, дивувати оточуючих і чекати від них відповідних сюрпризів. Завтра ви можете чекати будь-яких несподіванок у вчинках і почуттях – в тому числі і в любові. Періоди бездіяльності можуть змінюватися у вас жагою бурхливої діяльності.

Довіряйте своїй інтуїції – вона допоможе вам в потрібний момент, і прислухайтеся до завтрашніх ідей і снів, пише "1001 гороскоп".



Овен

Завтра зірки гороскопу радять Овну вільний час провести там, де життя б'є ключем, щоб як слід повеселитися! Куди саме звернутися, залежить від його смаку: комусь подобається театр, а хтось віддасть перевагу похід на рок-концерт, на пафосну вечірку або в кіно. Головне, щоб Овен поринув у вир спілкування: завтра всі свої можливості він зустріне саме там. Комунікабельність Овна допоможе йому піднести себе в найвигіднішому світлі і зав'язати цікаві (і перспективні) знайомства.

Телець

Завтра Телець буде налаштований насолоджуватися життям, як справжній епікуреєць! День не схиляє його до того, щоб комусь щось доводити або кудись поспішати. Навпаки, Телець буде налаштований за будь-яку справу братися неспішно, а якщо можливо – і зовсім її відкласти. Зірки гороскопу радять Тельцю завтра присвятити цей день собі, а також рідним і друзям. Можна влаштувати дружню вечірку, вибратися куди-небудь в театр або кафе. Телець завтра зуміє оцінити прекрасне у всіх його проявах, будь то хороший спектакль, тепло дружнього спілкування, музика, любов або смачна їжа.
Близнюки

Завтра у справах Близнюки будуть відчувати себе не кращим чином, аж до того, що їх може то і справа хилити в сон. Однак зірки гороскопу обіцяють, що якщо вони подолають апатію, то не пошкодують! День надасть їм цікаві можливості, скористатися якими Близнюки зможуть, тільки якщо повністю увійдуть в робочий ритм. Не виключено, що ці можливості будуть пов'язані з інформаційними потоками – від інтернету і книг до розмов, пліток і чуток. Так що Близнюкам завтра варто тримати вуха відкритими, а ось рот на замку – сказавши що-небудь не подумавши, вони ризикують собі нашкодити.

Рак

Завтра фінансові справи Раку впевнено підуть в гору! Можливо, протягом дня йому надійде цікава пропозиція або хтось із знайомих віддасть борг; може бути, начальство вирішить підвищити йому зарплату або Раку спасде на думку чудова ідея, як розбагатіти. Так чи інакше, завтра Раку варто уважно розглядати будь-які приходять до нього фінансові ідеї і можливості – навіть якщо на перший погляд вони здадуться дивними.

Лев

Завтра головною рисою Лева може стати спонтанність: його настрій стабільним не назвеш! З одного боку, Лев може нервувати і дратуватися на людей, які потрапили йому під гарячу руку, з іншого ж – здатний на великодушний вчинок або інший несподіваний крок. Навіть більше, не тільки вчинки, але й почуття Лева завтра можуть бути підвладними логіці. Протягом дня в ньому здатна раптом прокинутися дружня симпатія до когось або спалахнути любов.

Діва

Завтра – день, коли Діві варто підкоритися течією обставин: вона може опинитися в ситуації, коли буде безсила що-небудь зробити. Приміром, у неї перехоплять ініціативу або не прислухаються до її думки, а може бути, Діва просто буде не в змозі вплинути на події... Якщо щось подібне завтра відбудеться, зірки гороскопу радять Діві змиритися і покластися на волю долі. Плисти за течією – наймудріше, що вона завтра може зробити.

Терези

Завтра – непередбачуваний день, коли успішно добиватися свого Терези можуть самими нестандартними методами! Якщо в якійсь із сфер свого життя Терези запланували зміни, сміливий крок або експеримент, в цей день вони цілком можуть спробувати. Навіть не надто надійні проекти, що вимагають частки авантюризму, завтра можуть несподівано "вистрілити" прямо в "десятку"! Крім того, гороскоп завтра дуже сприятливий для любові – в цей день Ваги здатні приємно здивувати свого партнера.

Скорпіон

Завтра на перший план в гороскоп Скорпіона обіцяють вийти лідерські та організаторські здібності. Навколишні самі будуть тягнутися до нього, Скорпіону ж залишиться тільки вести їх за собою, направляючи і надихаючи. В колі сім'ї та друзів Скорпіон здатний організувати пікнік або веселу вечірку, а в сферах, пов'язаних з роботою і кар'єрою, – вигідно проявити себе, продемонструвавши організаторський талант колегам і начальству. Це хороша можливість для нього зробити хороший крок по кар'єрних сходах.

Стрілець

Завтра зірки гороскопу обіцяють Стрільцеві день несподіванок і відкриттів! Події можуть змусити його змінити свою думку в якомусь питанні або ж хтось з оточуючих зможе його здивувати. Не виключено, що людина, про яку Стрілець вже склав свою думку, завтра постане перед ним в несподіваному амплуа. Або ж Стрілець і сам зробить щось екстраординарне – таке, чого від нього ніхто не очікував. Що ж, життя набагато цікавіше наших уявлень про неї, і у Стрільця завтра буде шанс в цьому переконатися.

Козеріг

Завтра в життя Козерога можуть увірватися події чи новини, які здатні багато чого змінити. Мова не обов'язково йде про новини зі знаком "плюс" або "мінус" – це може бути все що завгодно: і подорож, і зустріч і знайомство, і раптово спалахнули почуття, і пропозиція про нову роботу. Зірки гороскопу попереджають Козерога про те, що не варто пускати ситуацію на самоплив. Завтра йому необхідно в будь-якому питанні прийняти свідоме, виважене рішення, адже події можуть виявитися поворотними, зустрічі – доленосними, а почуття на все життя.

Водолій

Завтра, які б рішення Водолій не брав, керуватися при цьому він буде не логікою, а інтуїцією: логіка не дозволить Йому точно зрозуміти, що треба робити, а що ні. А ось голос інтуїції у Водолія буде особливо гучним. Завдяки йому, вночі Водолій може бачити яскраві сни, а вдень – чути підказки свого підсвідомості. Зірки гороскопу радять йому завтра не ігнорувати свій внутрішній голос – його поради допоможуть Водолію тонко відчувати момент і діяти в правильному ключі.

Риби

Завтра у відносинах Риб з близькою людиною може виникнути напруженість. Можливо, їм відкриються якісь несподівані факти його біографії або негативні риси. А може бути, Риби завтра просто будуть занадто вимогливі до всіх, хто знаходиться з ними поруч, а у спірних питаннях не налаштовані на компроміс. Зірки гороскопу радять їм гарненько зважити всі "за" і "проти": варто нагнітати напруженість і роздувати з мухи слона? Звичайно, роздратування і гнів ніколи не бувають без причини, ось тільки ця причина рідко буває переконлива.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
8-02-2020, 01:10
Коментарів 0 Переглядів 1 610

• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Чому про гуманітарні швидкі допомоги з Італії мовчать фігуранти справи?

Швидкі допомоги нібито направили на фронт, але доказів цьому ніхто не хоче надавати
ВІДЕО Переглянути все відео

Живуть весело, дружно й ніколи не сваряться

"Країна Мрій" – це справжня казкова територія з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є багато цікавого: велика батутна арена, лазертаг, лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка та багато іншого. Для наймолодших гостей є спеціальна дитяча зона з атракціонами, адаптованими до їхнього віку.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!