RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

Весь день сидите за комп’ютером? Мало рухаєтеся? Відчуваєте дискомфорт та постійну втому? Хочете відкоригувати фігуру, овал обличчя та покращити стан шкіри? У такому випадку вам допоможе сеанс масажу. Ефект буде видно одразу: нормалізується обмін речовин у клітинах, значно покращиться кровообіг, шкіра буде "дихати", зайві кілограми підуть назавжди, а обличчя і тіло набудуть бажаних форм.
Пропонуємо вам перелік закладів у Чернівцях, де роблять якісний масаж.

Лікувальний, корегувальний чи розслаблювальний. Який вид масажу обрати у м. Чернівці?*


Кабінет масажу “Вісцеральна хіропрактика”

м. Чернівці, просп. Незалежності, 111
(Будинок побуту, 8 пов.)
(095) 81 42 555, (068) 531 57 57
Facebook: Alexandra Vakula


Лікувальний, корегувальний чи розслаблювальний. Який вид масажу обрати у м. Чернівці?*


Вісцеральний масаж – це унікальна методика відновлення нормальної роботи органів травної системи. Такий масаж дає можливість одночасно працювати з усіма органами нашої травної системи, поліпшуючи їх власне кровопостачання і лімфообіг. Цей метод досить давній, і допомагає вирішувати проблеми, не використовуючи медикаментозну терапію.

Завдяки вісцеральному масажу можна усунути порушення травлення, здуття кишечника, болі в животі. Він показаний при хворобах печінки з застоєм жовчі, покращує стан при хворобах нирок, і сечостатевої системи, позитивний ефект можна відзначити при простатиті, або для нормалізації менструального циклу у жінок. Так само цей вид масажу застосовують в разі опущення матки, опущення кишечника, збою гормонального фону (зокрема при депресії, провалах у пам’яті, проблемах зі шкірою, акне). А якщо ще застосувати роботу з м'язами і лімфатичною системою тіла, то це все разом дає хороший результат: омолодження організму, нормалізацію артеріального тиску, поліпшення роботи серцево-судинної й дихальної систем.

Вісцеральний масаж також добре підійде людям, які мріють схуднути, але ніяк не виходить через венозний і лімфатичний застої у внутрішніх органах.
Таким масажем можна ефективно вирішувати проблему набряклості ніг. Для цього потрібно лише поліпшити лімфообіг, зняти спазм м'язів в області тазу і відновити нормальне функціонування поперекового відділу хребта.

Щоб розпочати курс вісцеріального масажу, перш за все, слід здійснити попередню діагностику: проводиться опитування, УЗД-діагностика, пальпаторна діагностика на наявність ущільнених тканин і больових симптомів. Також до уваги береться вік людини, наявність патологій і хронічних захворювань та індивідуальні побажання.

У кабінеті масажу “Вісцеральна хіропрактика” надають такі послуги:
- Вісцеральний масаж живота;
- Остеопатію;
- Масаж ломі-ломі;
- кінезіотейпування;
- Остеопатичний масаж обличчя.

Краще проблему прибрати тоді, коли вона тільки з'являється, а не тоді коли вона стає значною.
Спеціаліст із вісцерального масажу Олександра Вакула чекає на вас!


Салон краси Alibi

м. Чернівці, пров. Ентузіастів, 3
(066) 360 76 55, (097) 311 08 16
www.alibi.style
alibinetalibi@gmail.com


Лікувальний, корегувальний чи розслаблювальний. Який вид масажу обрати у м. Чернівці?*


Салон краси “Алібі” пропонує різні види масажу, що сприяють омолодженню та очищенню шкіри, покращенню кровообігу та корекції обличчя.
Наш салон краси – це сучасні оздоровчі та косметологічні технології, ексклюзивна програма краси, індивідуальний підхід і, звичайно ж, атмосфера комфорту та турботи для наших клієнтів.
Наші послуги:
• чистка обличчя;
• апаратна косметологія;
• ламінування вій;
• міостимуляція;
• пілінги;
• безін'єкційна мезотерапія;
• карбоксітерапія;
• обгортування;
• масажі: лімфодренажний; релаксуючий; ломі-ломі; інтрооральний; буккальний; скульптурний; міофасцеальний; класичний (на обличчя); жаке (для жирної шкіри); пластичний; антицелюлітний (апаратний – вакуумно-роликовий); антицелюлітний (ручний);
Також пропонуємо:
• професійну косметику Primea, FR-haut;
• космецевтику Alex (Німеччина), Alcologie, Анна Лотан (Ізраїль).

Буккальний масаж – це спеціалізований масаж, що відбувається всередині ротової порожнини, який тонізує лицьові м'язи і знімає напругу зі щелепи. Буккальний масаж складається з глибокотканинного масажу лицьової мускулатури (верхня губа, щока і ділянка щелепи). Внаслідок такогї процедури покращується кровообіг, насичуються киснем тканини обличчя, ви отримуєте молодий вигляд та приємний колір шкіри. Більше 100 зірок Голлівуду відмовилися від уколів краси і надають перевагу буккальному масажу.

Під час поєднання цих прийомів відбувається:
- розслаблення ділянки ротової порожнини, зменшення зморщок навколо рота, підтяжка контуру;
- прискорення крово- та лімфотоку, зменшення набряклості;
- зняття напруги з очей і очно-ямкової ділянки, зменшення зморщок навколо очей, в ділянці чола, носо-губної ділянки;
- звільнення шийно-комірцевої зони від спазмів і затискачів, відновлення кровообігу в цій зоні.

У сучасній косметології існує ціле різноманіття процедур для відновлення та омолодження шкіри, які є аналогами ін’єкціям, але відрізняються безболісними відчуттями та лише позитивними результатами. Зробіть свою шкіру ідеальною у нашому салоні краси “Алібі”!

Революційна методика природнього омолодження та відновлення обличчя через "СИЛУ РУК" Наталії Мостової

м. Чернівці
Instagram: nataliamostova73
(099) 730 93 31
https://www.facebook.com/people/Natalia-Mostova/100002120492777?fref=nf


Лікувальний, корегувальний чи розслаблювальний. Який вид масажу обрати у м. Чернівці?*


Наталія Мостова – естетист із медичною освітою, прихильниця тренду "красивого старіння" та природніх методів боротьби із віковими змінами.

Сьогодні ПРИРОДНЄ ОМОЛОДЖЕННЯ – це світовий тренд серед зірок, акторів, теле-радіоведучих, дикторів, спікерів та політиків, яким важливо зберегти свою УНІКАЛЬНУ ЗОВНІШНІСТЬ, підтягнутий овал, свіжий природній вираз обличчя без ін'єкцій краси та пластичних операцій.

Наталія здійснює ОСТЕОПАТИЧНУ КОРЕКЦІЮ та "СКУЛЬПТУРНИЙ ЛІФТИНГ ОБЛИЧЧЯ", які направлені на глибоке опрацювання м'язів та місць їх кріплення. Уже після першого сеансу вимальовується чіткий овал, погляд стає світлим та відкритим, зменшуються набряки, відбувається зняття психоемоційних блоків та спазмів м'язів обличчя. М'які тканини підтягуються, покращується лімфовідтік та приплив крові до тканин, запускаються процеси саморегуляції та природнього утворення колагену – відбувається ліфтинг. Обличчя набуває ЮНОГО ОВАЛУ та позбувається соціальної "нерухливої" маски.

У результаті ОСТЕОПАТИЧНОЇ КОРЕКЦІЇ (глибокій роботі на рівні ФАСЦІЙ):
- вирівнюється АСИМЕТРІЯ ОБЛИЧЧЯ внаслідок перенесеної травми, невриту, інсульту, брекет-системи та імплантації зубів;
- знімається напруження із кісткового каркасу голови;
- осанка шиї та плечей набуває правильного положення;
- покращується зір, слух та артикуляція (особливо у дітей!).

"Колись скульптор Пігмаліон створив неземної краси статую дівчини – Галатею, та закохався у своє творіння. А сьогодні завдяки "Скульптурному Ліфтингу" та остеопластиці я своїми руками вже ТРИ РОКИ скульптурую та довершую вроду своїх прекрасних клієнтів. І кожний раз я закохуюсь у свій результат!", – Наталія Мостова.

Вдихни в обличчя силу молодості!
Твій естетист, Natalia Mostova

Лікувальний, корегувальний чи розслаблювальний. Який вид масажу обрати у м. Чернівці?*



Масажний салон "Dr. Magnesium massage"

м. Чернівці, вул. І. Франка, 18/3
(099) 702-13-33, (097) 702-13-33
doctor-magnesium.com.ua
massage.doctor-magnesium.com.ua
@dr.magnesium_massage/


Лікувальний, корегувальний чи розслаблювальний. Який вид масажу обрати у м. Чернівці?*


У Чернівцях почав працювати новий масажний салон "Dr. Magnesium massage". Тут відвідувачам пропонують фірмовий магнієвий масаж з поєднанням 11 авторських технік масажу. Всі ці масажі спрямовані на відновлення та розслаблення організму і є унікальними за своєю методикою.
Магнієвий масаж виконується з використанням натуральних масажних олій у поєднанні з "Магнієвою олією Dr. Magnesium™". А це робить масаж значно ефективнішим за інші масажі.

Запатентована формула магнієвої олії Dr. Magnesium розроблялася кращими спеціалістами, проходила дослідження на базі науково-дослідних інститутів та має усі необхідні дозволи та патенти. Крім того, магнієва олія Dr. Magnesium містить у своєму складі 86 мікроелементів. Під час масажів олія проникає через шкіру у м’язи і насичує організм цими корисними мікроелементами.

Курс масажів від Dr. Magnesium допомагає:
• зменшити головні болі
• покращити сон
• позбутися спазмів у м’язах та шиї
• наситити всі органи киснем, покращити притоки крові до шкіри.
• процедури сприяють зменшенню набряків та застійних явищ в організмі, так званого "відкладення солей".
• допомагають відкоригувати фігуру та схуднути.

Заспокійлива музика у масажному салоні одразу налаштовує на розслаблення. У закладі функціонує два масажні кабінети. Прийом здійснюють кваліфіковані та досвідчені масажисти. Сеанс триває від 45 до 60 хвилин. Можна пройти курс масажів, а можна зробити тільки один масаж.

Також уперше в Чернівцях відкрито Центр корекції дефіциту магнію в організмі. Фахівцями розроблена програма індивідуального підходу до кожної людини. Ця програма включає проходження тесту, за яким можливо визначити, чи є в організмі дефіцит магнію. Тест захищено авторським правом. Після проходження тесту визначаються способи моделювання і корекції дефіциту магнію в організмі. Також фахівці підбирають індивідуальну програму корекції з використанням "Магнієвої олії Dr. Magnesium™".
Відновіть свій організм!
Редактор: Марія Фернюк
12-03-2020, 15:57
Коментарів 0 Переглядів 6 794

Теги -

"Щоби дронів було більше, долучайтеся до збору на покупку комплектуючих", - закликала Віолетта Олійник

У 2012 році військовий закінчив економічний факультет
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги