RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Гороскоп на 2 лютого для всіх знаків Зодіаку: зірки розповіли про труднощі неділі


Неділя не підходить для авантюр, активного відпочинку. Будь-які заходи краще проводити за знайомою програмою, користуватися безпечними сценаріями та шаблонами.

Про це пише УНІАН.



Передбачуваність - запорука безпеки. У відносинах будуть переважати ясність, гармонія, субординація. Завтра рекомендується відкласти нові знайомства, активне листування та інші види обміну інформацією, а також нетермінові поїздки й платежі.

Овен

Завтрашній день може позбавити Овнів підприємницької жилки й зробити залежними від матеріального. Потяг до стабільності, передбачуваності, осілості тимчасово переможе спрагу подвигів і пригод. Позитивні сторони такої трансформації — практичність і ґрунтовність. Завтра підхожий момент для планових придбань і поповнення запасів. Рекомендується пауза в активних клопотах, привал у дорозі, якісне харчування.

Телець

Тельцям потрібні частка здорового егоїзму і далекоглядність. Не варто квапити події, краще отримати користь і радість з поточної ситуації. Це невдалий момент для переговорів або оголошення про подальші наміри. День підходить для закріплення ваших юридичних, матеріальних і професійних позицій. Діючи у своїх інтересах, завтра важливо не забути й про тих, хто залучений у ваші плани на майбутнє.

Близнюки

Завтра головним предметом інтересу Близнюків повинен залишатися матеріальний тил й інші практичні теми. Зірки радять відкласти починання, поїздки, знайомства, включення в новий дослідницький або навчальний цикл. Завтра відпочивати краще в стабільній захищеній обстановці. Не варто протестувати проти усамітнення: воно допоможе вам перезавантажити мозок або розчистити навколишній фізичний простір.

Рак

Завтра Ракам зірки радять закріпити позитивний сценарій на майбутнє, зробивши при цьому ставку зовсім не на спілкування. У будь-якій симпатії буде частка розрахунку, а кращою сполучною ланкою стане спільність практичних інтересів і ресурсів. У цьому випадку ви будете разом з друзями, партнерами, колегами або родиною. Завтра підхожий момент для зміцнення шлюбних зв'язків, цехової та дружньої солідарності.

Лев

Завтра Левам зірки радять відмовитися від прямого діалогу, або звести спілкування до мінімуму. Розпочатий у цей день розмова, як і укладений союз, може завести в глухий кут. Переговори, знайомство, виступ перед публікою, дружню бесіду завтра краще відкласти. Замість цього, варто знайти нестандартний спосіб дати зрозуміти потрібним людям, що ви їм друг, вони можуть не сумніватися у вашій лояльності й надійності.

Діва

Дівам завтра не варто проявляти надмірний ентузіазм і квапити події в бажаному напрямку. Це щасливий день, якщо ви не станете претендувати на роль лідера і гуру, покладіться на долю чи на вищі сили. Зірки підказують завтра, що ініціативу вам зараз краще віддати іншим людям, з тим, щоб дочекатися від них знака або натяку. В тому, що зворотний зв'язок незабаром виникне, можна не сумніватися.

Ваги

Терезам завтра варто використовувати для стабілізації своїх позицій серед інших людей, закріплення в якій-небудь системи або програми. Не варто віддавати задарма свою законну частку в спільному котлі". Ви можете знайти спонсора або виступити в цій ролі. Відпочинок, включаючи сімейний, краще планувати завчасно. Завтра варто приділити увагу забезпеченню необхідним, матеріальній базі, страховці, загальній безпеці.


Скорпіон

Скорпіонам завтра краще прийняти правила гри, задані ззовні. Запропонований сценарій багато в чому зійдеться з вашими довгостроковими інтересами. Забути розбіжності завтра і структурувати відносини допоможе розумна дистанція. Вибудовуючи кордону, важливо не захопитися і не збудувати глуху стіну між собою і потрібними людьми. Наприклад, відмовляючись від зайвих суперечок, не варто закривати можливість діалогу як такого.

Стрілець

Стрільцям завтра корисно підтримати порядок вдома, на ввіреній їм території, а також там, де йде або невдовзі закипить робота. Спланувати недільний день допоможуть нудні, але надійні інструкції та стандарти. Важливо врахувати самопочуття, фінансові ліміти, потреби вихованців. Створений план не варто міняти: це не найкращий момент для вашої особистої ініціативи, для перебору варіантів, авантюр і вільної творчості.

Козеріг

Неділя порадує Козерогів стабільністю і передбачуваністю. У відносинах є надія на гармонію або ясність. Випадкові думки та капризи завтра втратять актуальність. Для багатьох справ підійде знайомий алгоритм, спосіб або сценарій, що подіє на вас заспокійливо. День гарний для відпочинку, зустрічей, косметичних процедур і шопінгу по перевірених шаблонах. Варто почекати з новою поїздкою або контактом.

Водолій

Водолії завтра можуть зіткнутися з ефектом скляної стіни або шапки-невидимки, випробувати проблеми зі зворотним зв'язком. Близьких почне менше цікавити ваша думка, чи ви самі втратите інтерес до обговорення якоїсь теми. Рекомендується відкласти розмову, поїздку, знайомство.

Риби

У Риб завтра є підтримка, яка зарадить душевним бурям і великим сюрпризам. На фоні душевної стабільності, можливий хаос в думках, дефіцит ідей або дружнього спілкування. Зірки радять завтра зробити паузу і насолоджуватися у спокої доступними задоволеннями: незабаром вас відвідають свіжі ідеї, знайдуться підхожі слова, відновляться контакти. Варто відкласти дзвінок, посилання листа.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
2-02-2020, 01:10
Коментарів 0 Переглядів 1 127

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом

Відсьогодні, 24 квітня, на 10 пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.