RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Гороскоп на 27 січня: кому астрологи обіцяють завтра успіх, а кому – проблеми


У понеділок, 27 січня, гороскоп передбачає прагнення до мети з використанням будь-яких можливих шляхів, зокрема й обхідних. Якщо ваші справи йдуть за планом – чудово, якщо ж у них намітилася пробуксовка, зірки радять вам проявити гнучкість, і замість того, щоб стукати в зачинені двері, пошукати потаємні дверцята.

Іншими словами, якщо вам здається, що якесь завдання не піддається прямому тиску, спробуйте пошукати інші варіанти – завтра є велика ймовірність того, що ви зумієте виявити хитромудрий хід, який у підсумку наблизить вас до мети, пише 1001goroskop.



Овен

Овен може з подивом виявити в собі незвичайну гнучкість і дипломатичність. З боку це може навіть здатися поступливістю і небажанням відстоювати свою позицію. Але не тут-то було! Якщо Овен завтра і погодиться з чужою думкою, то зробить це виключно для того, щоб звільнитися від опонента. Вчинить ж він усе одно по-своєму.

Телець

День у Тельця може пройти в нескінченних суперечках і дискусіях ні про що. І не те щоб Тельцю було життєво важливо довести якісь зі своїх думок. Швидше, робитися це буде з простого спортивного інтересу. Завтра Телець готовий азартно доводити будь-яку нісенітницю, в яку і сам не дуже вірить. З цієї причини сперечатися з ним – справа пуста.

Близнюки

День у Близнюків обіцяє пройти під знаком підвищеної активності і діяльності. Понад те, своєї власної активності Близнюкам здасться недостатньо, тому вони зроблять все, щоб якось запрягти в свої справи оточуючих. Головне, не робити цього занадто прямолінійно, щоб оточуючі нічого не запідозрили і не відмовилися надягати на себе ваш хомут.

Рак

Раку непогано буде більше часу присвятити спілкуванню з дітьми. Якщо своїх дітей немає, не біда: цілком підійдуть молодші брати, сестри, племінники, ну або на крайній випадок – сусідські діти. Навіть якщо таке спілкування не принесе ніякої конкретної користі, завтра воно наповнить Рака зарядом позитивної енергії. А хіба цього мало?

Лев

У душі Льва прокинеться не тільки великий стратег, але і великий тактик. Навіть не думайте відрадити його від будь-яких задумів – тільки неприємності наживете. Все, що Лев задумав завтра, він прагнутиме здійснити будь-яким способом (у тому числі і йдучи по головах). І вислуховувати чужі заперечення цього дня в його плани не входить ні крапельки.

Діва

Діва може відчувати серйозні сумніви, що заважають їй прийняти якесь важливе для себе рішення. Завтра зірки гороскопу схиляють її ретельно зважувати кожен свій крок. Зате коли рішення буде прийнято, то від сумнівів не залишиться і сліду, а будь-які спроби змусити Діву зійти з обраного нею шляху ні до чого не приведуть.

Терези

Терези будуть схильні проявляти незвичайну завзятість з будь-якого приводу. Переспорити їх або змусити змінити думку буде важко, та й непотрібно. Ймовірно, вже через день-другий причина суперечки здасться Терезам дрібною і сміховинною. Тож, чи варто через це ламати списи? А ось заслужити репутацію сварливого сперечальника дуже навіть просто.

Скорпіон

Скорпіон може відчувати певне невдоволення своїм статусом. Втім, невдоволення це буде не гострим. Просто раз по раз у Скорпіона може виникати бажання зміцнити і поліпшити свій імідж в очах оточуючих. Цього дня у Скорпіона дійсно буде шанс краще зарекомендувати себе в очах начальства. Та і в очах протилежної статі теж.

Стрілець

У Стрільця цілком може загостритися материнський (або батьківський) інстинкт. Цього дня у Стрільця є шанс вивести свої стосунки на новий рівень: прийняти рішення про те, щоб створити сім’ю або завести дитину. Ну а якщо Стрілець завтра хоче просто себе порадувати, можна принести в будинок кошеня або хом’ячка.

Козеріг

Козеріг з одного тільки спортивного інтересу готовий буде наполегливо доводити оточуючим будь-яку свою думку, навіть безглузду. Вступати з ним у суперечки – заняття абсолютно порожнє. Тим більше, що через півгодини Козеріг з тим же запалом може почати доводити абсолютно зворотне. Ну а самому Козерогу цей день краще провести в спілкуванні з дітьми або підлітками. От уже хто буде здатен слухати його міркування, роззявивши рот!

Водолій

Водолій буде наполегливо йти до своєї мети, особливо якщо ця мета схожа на пачку грошових купюр. Навіть не намагайтеся умовити його відступитися від своїх задумів – він сприйме це як невдалий жарт. А якщо і відступиться, то лише для того, щоб підійти до своєї мети з іншого боку. У кожному разі завтра у Водолія великі шанси ґрунтовно поліпшити своє фінансове становище.

Риби

Риби готові будуть звиватися вужем, аби тільки переконати оточуючих у своїй правоті! Інше питання, навіщо це Рибам потрібно? Чи не краще витратити цю енергію на досягнення реальних цілей? А вже якщо завтра і доводити щось оточуючим, то краще не свою правоту, а свою незамінність. І не кому попало, а начальнику, від якого залежить кар’єра і зарплата.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
27-01-2020, 01:10
Коментарів 0 Переглядів 1 898


За вчинене фігуранту загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

За ці гроші куплять квадрокоптери
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Чому про гуманітарні швидкі допомоги з Італії мовчать фігуранти справи?

Швидкі допомоги нібито направили на фронт, але доказів цьому ніхто не хоче надавати
ВІДЕО Переглянути все відео

Живуть весело, дружно й ніколи не сваряться

"Країна Мрій" – це справжня казкова територія з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є багато цікавого: велика батутна арена, лазертаг, лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка та багато іншого. Для наймолодших гостей є спеціальна дитяча зона з атракціонами, адаптованими до їхнього віку.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!