RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Знак Зодіаку Лев: повна характеристика та сумісність з іншими знаками

Лев – п'ятий знак Зодіаку, період якого триває з 23 липня до 21 серпня. Один з найбільш самовпевнених знаків, його стихія – вогонь, символ – лев, пов'язаний з вогнем.

Планета-покровитель – Сонце. Камені-талісмани: бурштин, алмаз, смарагд, рубін, топаз і хризоліт. Основні риси характеру, які відрізняють Левів від решти: енергійність, душевність, марнославство, гордість, рішучість і впертість.



Характеристика Львів
Лев володіє даром творення і наполегливості у досягненні своїх цілей. Це надзвичайно творчі люди. Але при цьому Леви вкрай пихаті, горді та вперті. Люди, народжені під цим знаком, – природжені лідери. Вони сильні та цілеспрямовані, чарівні та харизматичні, люблять бути в центрі уваги та подобатися оточенню. Разом з тим представники цього знаку часто залежать від оцінки своїх дій і досягнень.. Схвалення дає їм додаткові сили та зміцнює віру в себе. Тоді як критика може викликати навіть напади нестримного гніву.
В труднощах Леви винахідливі та незворушні. Вони вміють брати на себе всю повноту відповідальності в прийнятті важливих життєвих рішень.

Чоловік Лев
Не переносить критику, він гордий та егоїстичний. Часто буває, що представники цього знака переоцінюють свої можливості, але в більшості випадків це навіть допомагає їм бути успішними як у кар'єрі, так і в особистому житті. Леви не пунктуальні, образливі та ревниві. Довго пам'ятають образи, але, як правило, вони не прагнуть помститися. Через марнославство чоловік Лев може помилятися в людях, потрапляти в авантюри та в близькому оточенні мати фальшивих друзів, які використовують її у своїх корисливих цілях. Леви не виносять рутину, вони бувають грубими та різкими, але при необхідності можуть йти на компроміси. В основному це відбувається, коли вони розуміють, що тільки так можуть досягти бажаного. У коханні представники даного знака власники. Супутниць вибирають з тих, хто перебуває в центрі уваги та завжди оточені масою шанувальників. Для них важливо і в цій частині життя залишатися завойовниками.

Жінка Лев
Народжені під знаком Лева – це впевнені у собі, товариські, привабливі жінки, які завжди знаходяться в центрі уваги. Вони не уявляють себе без цього. Прагнення бути краще за всіх – це стимул для Левиць, який рухає ними з дитинства. Серед достоїнств представниць цього знака слід виділити ефектну зовнішність, доброту, активну життєву позицію, бажання вдосконалюватися і творче начало. А ось з негативних рис характеру в її арсеналі – самозакоханість, марнославство, схильність до показухи та запальність. У любові Левиці проявляють себе вірними, лояльними, щедрими та чуйними. Від свого партнера вони чекають такої ж незалежності та сили духу, якими володіють самі. Для них важлива повна рівноправність у стосунках.

Дитина Лев
Дитина, народжена за знаком Лева, завжди знаходиться в самому центрі подій. Навколо нього збираються всі інші. Він, як правило, ініціатор і генератор всіх самих божевільних ідей, які можуть мати наслідки. Їм дуже складно усидіти на місці, важливо завжди перевіряти себе і свої сили. Діти Леви охоче займаються спортом, беруть участь у змаганнях, конкурсах і олімпіадах. При цьому вони дуже болісно сприймають поразку, програш або погану оцінку за свої старання. Маленькі Леви дуже хочуть сподобатися і бути високо оціненими, саме це надихає їх прагнути до ще більших результатів.


Сумісність з іншими знаками
Найкраща сумісність у Львів з представниками знаків вогняної стихії – Овнами та Стрільцями. Також вони добре сумісні з Близнюками та Терезами. Несумісними знаками для Лева є Телець і Скорпіон, хоча союз з Тельцем може бути корисний для кар'єри, а зі Скорпіоном – для емоційної підтримки. Що стосується сумісності у шлюбі, одним з кращих виборів буде Водолій. А для духовного розвитку плідним стане партнерство з Раком.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: Юлія Леськова
26-01-2020, 01:10
Коментарів 1 Переглядів 29 775

Теги -
Hаписав: Гість Svitlana, Коментарів: 0, Новин: 0, 26 листопада 2023 13:39
В новині:
Узагальнена характеристика. Не означає що всі ці описані риси притаманні знакуам). Не забувпймо про вроджені здатності від роду. Приписані зарактеристики, можуть не відповідати частково або зовсім малий відсоток з описаного. Часи змінюються. Міняються погляди а з ним і характер людини. Технології та розвиток людини як особистості. Тож в гороскопах, все відносно і не зовсім.?


Цього року православні відзначатимуть Великдень 5 травня

Кандидати вже подали офіційно свої документи
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Щаслива, що змогла хоч трішки допомогти. Блог Галини Олійник
Дуже сподіваюся, що з кошенятами надалі все буде гаразд
Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Раннє виявлення проблеми і правильна корекція слуху – гарантія того, що ви уникнете подальшого погіршення і забезпечите ефективне лікування та реабілітацію, а в результаті будете чути світ на повну!

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.