Свинина у кисло-солодкому соусі: секрети приготування

новини
3 734
0
Свинина у кисло-солодкому соусі: секрети приготування

У китайській кухні свинина в кисло-солодкому соусі називається Габаджоу. Поєднання ароматного соусу і шматочків хрусткого м’яса не залишить байдужим нікого. Головний секрет цієї страви — баланс кислого і солодкого смаків.

Італійський шеф-кухар Марко Черветті поділився ідеальним рецептом свинини в кисло-солодкому соусі. Таке м'ясо можна подавати з рисом або овочами.



Інгредієнти:

Свинина 350 г
Яйце (білок) 1 шт.
Крохмаль 35 г
Соєвий соус за смаком
Імбирний фреш 20 г
Олія для фритюру 2 л
Сіль за смаком
Зелена цибуля 15 г
Вода 250 мл
Цукор 25 г
Рисовий оцет 150 г
Томатний соус 45 г


Готуємо кисло-солодкий соус. В окремій ємності розведіть крохмаль у воді. Додайте півсклянки цукру, півсклянки рисового оцту і півсклянки томатного соусу, щедро посоліть. Процідіть соус через сито і поставте на середній вогонь в маленькій каструлі. Постійно помішуйте, поки завдяки крохмалю соус не загусне.

Поріжте свинину смужками, а потім замаринуйте її - додайте до м'яса яєчний білок, крохмаль, соєвий соус, імбирний фреш. Перемішайте. Залиште маринуватися.

Нагрійте олію для фритюру у великій каструлі. Киньте один шматочок свинини - якщо навколо нього почали збиратися бульбашки з олії, вона досить прогрілася. Обережно і по одному шматочку киньте всю свинину в олію і підсмажте до золотистого кольору. Викладіть в окремий посуд. Трохи посоліть.

Налийте на сковороду трохи олії, вилийте соус, додайте м'ясо, перемішайте - і все! Готово! Подавайте з рисом, овочами або зовсім без гарніру! Прикрасьте подрібненою зеленою цибулею!

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:

Новини Дня

11:26
Маріупольчанка відкрила за грантові кошти кав'ярню в Чернівцях - фото
11:14
"Ви лайно": Венс розкритикував протестувальників, які вигукували "Слава Україні"
11:00
На Буковині захворюваність ГРВІ на 97 відсотків перевищує епідемпоріг
10:34
На Буковині затримали водія, який скоїв смертельну ДТП - фото
10:18
У селі на Буковині горіла хата, у ній виявили тіло чоловіка
10:00
Переведення годинників змінили: уточнення про літній час 2025
09:40
Україну сьогодні накрила потужна магнітна буря
09:20
Громада села на Буковині, яка перейшла до ПЦУ, провела першу літургію у своєму храмі
08:59
На фронті за добу 151 боєзіткнення, найбільше - на Покровському напрямку
08:44
Уперше за 25 років: у Чернівцях зафіксували температурний рекорд
08:22
На Буковині попрощаються із полеглим бійцем Русланом Шандром
08:05
10 березня: церковне свято сьогодні, що варто зробити в домі
07:45
Зменшення кількості безквиткових пасажирів та пожежа на 26 гектарах сухостою: головне за минулу добу
07:30
Планові знеструмлення: де на Буковині 10 березня не буде світла
07:16
Ця популярна у мережі дієта сильно збільшує холестерин в організмі: всі деталі
07:00
Погода на Буковині 10 березня
02:00
Засновано на реальних подіях. Сім серіалів, які "затягнуть" з перших хвилин
01:45
Поживний десерт. Рецепт веганських горіхово-фінікових кульок до чаю або в дорогу
01:30
Фактор, який збільшує ризик інсульту у жінок на 78%
01:15
Для серця та імунітету. Чим корисна цибуля і як її найкраще ввести в раціон
01:00
Яким розчином краще мити вікна: ці два засоби зроблять їх нереально чистими
00:45
Як доглядати за шкірою навесні: сім порад дерматолога
00:30
У плісняви - жодного шансу: три копійчані засоби для боротьби з грибком
00:15
Сім легких способів, які допоможуть щодня спалювати багато калорій
09 березня, 2025
23:56
Їсти вівсянку щоранку: чи корисно це для організму
Більше Новин

Колонка

Читають Коментують

Свіжий номер

Афіша

політика, влада

економіка

здоров'я

культура

спорт

Каталог фірм