Свинина у кисло-солодкому соусі: секрети приготування

новини
3 628
0
Свинина у кисло-солодкому соусі: секрети приготування

У китайській кухні свинина в кисло-солодкому соусі називається Габаджоу. Поєднання ароматного соусу і шматочків хрусткого м’яса не залишить байдужим нікого. Головний секрет цієї страви — баланс кислого і солодкого смаків.

Італійський шеф-кухар Марко Черветті поділився ідеальним рецептом свинини в кисло-солодкому соусі. Таке м'ясо можна подавати з рисом або овочами.



Інгредієнти:

Свинина 350 г
Яйце (білок) 1 шт.
Крохмаль 35 г
Соєвий соус за смаком
Імбирний фреш 20 г
Олія для фритюру 2 л
Сіль за смаком
Зелена цибуля 15 г
Вода 250 мл
Цукор 25 г
Рисовий оцет 150 г
Томатний соус 45 г


Готуємо кисло-солодкий соус. В окремій ємності розведіть крохмаль у воді. Додайте півсклянки цукру, півсклянки рисового оцту і півсклянки томатного соусу, щедро посоліть. Процідіть соус через сито і поставте на середній вогонь в маленькій каструлі. Постійно помішуйте, поки завдяки крохмалю соус не загусне.

Поріжте свинину смужками, а потім замаринуйте її - додайте до м'яса яєчний білок, крохмаль, соєвий соус, імбирний фреш. Перемішайте. Залиште маринуватися.

Нагрійте олію для фритюру у великій каструлі. Киньте один шматочок свинини - якщо навколо нього почали збиратися бульбашки з олії, вона досить прогрілася. Обережно і по одному шматочку киньте всю свинину в олію і підсмажте до золотистого кольору. Викладіть в окремий посуд. Трохи посоліть.

Налийте на сковороду трохи олії, вилийте соус, додайте м'ясо, перемішайте - і все! Готово! Подавайте з рисом, овочами або зовсім без гарніру! Прикрасьте подрібненою зеленою цибулею!

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:

Новини Дня

20:40
На Буковині парафія УПЦ МП поскаржилася уряду США на «фальшиві» збори щодо переходу в ПЦУ
20:20
Міськрада Чернівців просить Зеленського демобілізувати військових, які 3 роки на фронті
20:00
У центрі Чернівців пропонують облаштувати містечко народних майстрів
19:40
Реформа МСЕК: за якими критеріями встановлюватимуть групу інвалідності
19:20
У Києві запровадили оголошення хвилини мовчання у громадському транспорті
19:00
Буковинський - на Іллі Міського: у Чернівцях перейменували провулок
18:39
Сьогодні на Буковині попрощалися із воїном Павлом Мельничуком - фото
18:20
У центрі Чернівців на припарковане поруч авто впало дерево
17:55
«Київстар» хоче придбати сервіс таксі Uklon – Forbes
17:37
Виловлював з Дністра рибу занесену до Червоної книги: на Буковині поліція затримала зловмисника
17:19
Хто має право на відстрочку від мобілізації у 2025 році і як змінилися правила оформлення
17:00
Які ознаки на обличчі свідчать про проблеми зі здоров'ям
16:48
Прикордонники з Буковини за допомогою дрона затримати чоловіка, який намагався перетнути кордон з Румунією
16:32
На Буковині судитимуть водія, який п'яним збив пішохода
16:30
Місія «Азову»: захист і боротьба за незалежність України*
реклама
16:15
Принижував та погрожував: на Буковині судитимуть чоловіка за психологічне насильство над дружиною
15:59
У центрі Чернівців замінюють аварійний електрокабель
15:36
7 тисяч євро з клієнта: на Буковині судитимуть організаторів незаконного переправлення чоловіків за кордон
15:18
Цього року Росія планує поповнити армію за рахунок зеків і боржників - ГУР
14:59
Чернівці знову накриє туман
14:38
Для якісної води: водоканал Чернівців отримає нові лабораторії
14:19
Чернівчани заборгували за тепло понад 50 мільйонів гривень
14:00
Шість фруктів і овочів, які не треба чистити
13:43
Чи можливі відключення світла у лютому: в "Укренерго" зробили заяву
13:22
У мережі поширюється небезпечний TikTok-тренд: батьків просять бути уважними
Більше Новин

Колонка

Читають Коментують

Свіжий номер

Афіша

політика, влада

економіка

здоров'я

культура

спорт

Каталог фірм