RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |
Молодий буковинець » новини » Свинина у кисло-солодкому соусі: секрети приготування

Свинина у кисло-солодкому соусі: секрети приготування

У китайській кухні свинина в кисло-солодкому соусі називається Габаджоу. Поєднання ароматного соусу і шматочків хрусткого м’яса не залишить байдужим нікого. Головний секрет цієї страви — баланс кислого і солодкого смаків.

Італійський шеф-кухар Марко Черветті поділився ідеальним рецептом свинини в кисло-солодкому соусі. Таке м'ясо можна подавати з рисом або овочами.



Інгредієнти:

Свинина 350 г
Яйце (білок) 1 шт.
Крохмаль 35 г
Соєвий соус за смаком
Імбирний фреш 20 г
Олія для фритюру 2 л
Сіль за смаком
Зелена цибуля 15 г
Вода 250 мл
Цукор 25 г
Рисовий оцет 150 г
Томатний соус 45 г


Готуємо кисло-солодкий соус. В окремій ємності розведіть крохмаль у воді. Додайте півсклянки цукру, півсклянки рисового оцту і півсклянки томатного соусу, щедро посоліть. Процідіть соус через сито і поставте на середній вогонь в маленькій каструлі. Постійно помішуйте, поки завдяки крохмалю соус не загусне.

Поріжте свинину смужками, а потім замаринуйте її - додайте до м'яса яєчний білок, крохмаль, соєвий соус, імбирний фреш. Перемішайте. Залиште маринуватися.

Нагрійте олію для фритюру у великій каструлі. Киньте один шматочок свинини - якщо навколо нього почали збиратися бульбашки з олії, вона досить прогрілася. Обережно і по одному шматочку киньте всю свинину в олію і підсмажте до золотистого кольору. Викладіть в окремий посуд. Трохи посоліть.

Налийте на сковороду трохи олії, вилийте соус, додайте м'ясо, перемішайте - і все! Готово! Подавайте з рисом, овочами або зовсім без гарніру! Прикрасьте подрібненою зеленою цибулею!

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: Марина Кавкало
24-01-2020, 22:30
Коментарів 0 Переглядів 3 507


У Чернівціобленерго оприлюднили графік на завтра


Хоч і загальна кількість відвідувачів зменшилася порівняно з минулим роком, інтерес іноземців зріс.
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Чому всі заздрять українцям? Блог Ярослава Волощука
Не знаю, чи робив хтось дослідження, хто у світі найбільше задоволений своєю владою
Замість саміту миру – варіанти капітуляції. Блог Ярослава Волощука
Ви помітили, що останніми днями на єдиному марафоні поменшало розмов про другий та наступні саміти миру?
ВІДЕО Переглянути все відео

Уже цієї неділі – 24 листопада – у Чернівцях, за сприянням "Словацько-Українського культурно-освітнього товариства", відбудеться зустріч із представниками освітньої програми Free Student.

22 серпня 2023 року Президент України підписав закон, що стосується обов’язкового облаштування бомбосховищ у новобудовах. Як відреагували на ці зміни забудовники й що вони вважають пріоритетним у процесі зведення своїх новобудов, ми поцікавилися у Василя Воєвідка, генерального директора відділу продажів будівельної компанії "Родоліт".

Провайдер INTELEKT пропонує декілька надійних способів залишатися онлайн незалежно від перебоїв з електропостачанням.

В Україні є чимало компаній, що працюють в галузі архітектурного проєктування та дизайну. У міру того, як між ними зростає конкуренція, підвищується і професійний рівень архітектурних бюро. Про особливості роботи одного з таких чернівецьких бюро ми розпитали у Дарії Олексюк, операційного директора бюро архітектури та дизайну DAR group&partners.