RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

* На правах реклами

Щоб життя було довгим і приносило задоволення, потрібно дбайливо та відповідально ставитися до свого організму. Самостійно піклуватися про здоров’я не завжди вдається, тому часто ми потребуємо кваліфікованої допомоги спеціалістів.
Пропонуємо вашій увазі перелік медичних центрів у Чернівцях, яким ви можете довірити найцінніше – своє здоров’я.

Сучасні медичні центри у м. Чернівці: кому довірити своє здоров’я?*


Всеукраїнський медичний центр "Оксфорд Медікал"

м. Чернівці
просп. Незалежності, 121-А
вул. С. Воробкевича, 33
+38 0372 90 90 10
+38 050 988 11 56
+38 050 566 40 24
https://chernivtsi.oxford-med.com.ua/
https://www.facebook.com/oxfordmed/
https://www.instagram.com/oxford_med_cv/


"Оксфорд Медікал" – це медичний центр, де працюють досвідчені фахівці, завдяки яким ви можете отримати високопрофесійну консультацію, діагностику та лікування навіть на пізніх стадіях захворювань.
Зокрема тут лікують захворювання, про які не прийнято говорити "вголос"геморой, анальні тріщини, парапроктит, поліпи, абсцеси. Ці недуги прямої кишки є лідерами серед інших захворювань, які вражають і жінок, і чоловіків. І ні статус у суспільстві, ні фінансове становище не вбережуть від них. Тому важливо вчасно розпізнати сигнали організму і звернутися за допомогою до кваліфікованого лікаря!

Сучасні медичні центри у м. Чернівці: кому довірити своє здоров’я?*


Малоінвазивні методики – перевага лікування в "Оксфорд Медікал". При своєчасному зверненні до фахівця процес відновлення буде швидким, а реабілітаційний період пройде легко і без відриву від звичного способу життя.

Лікарі-проктологи успішно використовують такі методики лікування:
1. Лігування латексними кільцями. Одна з найбільш ефективних методик, яка призначена для видалення внутрішніх гемороїдальних вузлів I-III стадії. Тривалість процесу видалення не більше 20 хвилин. Перевагою для пацієнта є безболісність і безпека.
2. Радіохвильова хірургія. Фахівці нашого центру успішно використовують "Сургітрон" для видалення зовнішніх гемороїдальних вузлів, поліпів, анальних кондилом, парапроктитів і висічення анальних тріщин. Процедуру справді можна називати малотравматичною, так як процес видалення і загоєння відбувається без ускладнень.
3. Інфрачервона коагуляція. Методика ефективна винятково на ранніх стадіях. Гемороїдальний вузол піддається термічній обробці, що припиняє його кровопостачання. Через деякий час вузол відпадає.
4. Доплерівська дезартеризація HALL-RAR – найшвидший метод лікування геморою. Всього 1 година – і про це захворювання нічого вже не нагадує. Процедура не вимагає загального наркозу і госпіталізації. Завдяки спеціальному обладнанню усувається причина захворювання, а не тільки її прояв.
5. Апарат LigaSure. Спеціаліст використовує це обладнання для видалення гемороїдальних вузлів. Заварювання тканин відбувається за лічені секунди, абсолютно безболісно для пацієнта, і при цьому з максимальною ефективністю. Після обробки тканина не кровоточить, і лікар її відсікає.

Який метод буде максимально ефективним у вашому випадку, лікар визначить після ретельного огляду та проведеної діагностики. У деяких ситуаціях фахівці використовують комплексний підхід і застосовують відразу кілька методик.
Довіряйте своє здоров'я тільки кращим фахівцям!

Також Ви можете отримати консультацію та лікування з таких напрямків: урологія, гінекологія, ендоскопія, судинна хірургія, косметологія, ультразвукова діагностика, стоматологія, кардіологія, неврологія, дерматологія, сімейна медицина, отоларингологія, хірургія, ендокринологія, гастроентерологія, мамологія, інфектологія, нефрологія, кабінет психолога, денний стаціонар, психофізіологічна експертиза, фізіотерапевтичний кабінет.

Сучасні медичні центри у м. Чернівці: кому довірити своє здоров’я?*


Ми турбуємося також про здоров’я наших найменших пацієнтів. Для них працюють такі відділення: педіатрія, дерматологія, хірургія, кардіологія, неврологія, гінекологія, стоматологія, отоларингологія (ЛОР), ендокринологія, ультразвукова діагностика, лабораторні дослідження.

Сучасні медичні центри у м. Чернівці: кому довірити своє здоров’я?*

Ліц. МОЗУ серія АВ №526971 від 08.04.2010 р.

Медичний центр "Базисмед"

м. Чернівці, вул. Рівненська, 5-А
+38 050 50 55 955
https://bazismed.com/
https://www.facebook.com/bazismed/
https://instagram.com/bazismed?igshid=tco2sjiaodel
https://varicose.center/ua/


"Базисмед" – сучасний широкопрофільний медичний заклад європейського зразка. Завдяки лікарям, які пройшли навчання та практику в різних країнах Європи, а також передовому діагностичному обладнанні експертного класу і дорослі, і діти можуть отримати якісну медичну допомогу.

Сучасні медичні центри у м. Чернівці: кому довірити своє здоров’я?*


"Базисмед" спеціалізується на сучасному лікуванні варикозу за один день.
Відділення флебології медичного центру "Базисмед" відоме не тільки мешканцям Буковини. Сюди щороку приїжджають лікувати варикоз із різних куточків України та з сусідніх держав.
Саме сучасна флебологія дозволяє проводити лікування варикозу:
- Без болю та наркозу
- Без розрізів та швів
- Без госпіталізації та втрати працездатності
Процедура здійснюється амбулаторно під місцевою анестезією. Вже через годину після усіх маніпуляцій пацієнт повертається додому, не змінюючи звичного ритму життя.
Лікарі-флебологи "Базисмед" щомісяця здійснюють виїзні консультації в Хмельницький, Коломию, Івано-Франківськ, Заліщики, Чортків, Косів тощо. Також пацієнти з інших міст можуть отримати безкоштовну онлайн-консультацію щодо діагностики та лікування хвороби варикозно розширених вен.

Сучасні медичні центри у м. Чернівці: кому довірити своє здоров’я?*


У "Базисмед" також функціонують:
- Відділення ультразвукової діагностики (УЗД усіх органів та систем, холтер. ЕКГ). Саме тут можна пройти революційне обстеження – еластографію, яке дозволяє діагностувати новоутворення на ранніх термінах та диференціювати їх на злоякісні чи доброякісні. Наприклад, на еластографію печінки приїжджають навіть із сусідніх областей.

- Відділення гінекології. Тут кожна жінка зможе комфортно та конфіденційно отримати професійну допомогу. У відділенні гінекології прийом здійснюють п’ять кваліфікованих гінекологів. Також можна отримати консультацію онко-гінеколога, гінеколога-ендокринолога, зробити вакцинацію Церварикс від ВПЛ типу 16 та 18.

- Відділення проктології та хірургії.

- Лікарське відділення, у якому прийом здійснюють більш ніж 15 вузьких спеціалістів (невропатолог, кардіолог, ендокринолог, педіатр, дерматолог, уролог, ревматолог, онколог та інші).

- Лабораторна діагностика ДІЛА (медична лабораторія, що налічує понад 20 000 різних аналізів та має багаторівневу систему контролю якості), масажний кабінет, кабінет косметолога, денний стаціонар і корпоративне страхування.

Сучасні медичні центри у м. Чернівці: кому довірити своє здоров’я?*


І це далеко не весь спектр послуг, які можна отримати в "Базисмед".

"Базисмед" – це заклад європейського рівня, де є комфортні зони очікування, дитячі куточки для найменших відвідувачів, усі необхідні умови для пацієнтів з особливими потребами та ціла система лояльності для постійних відвідувачів.

Сучасні медичні центри у м. Чернівці: кому довірити своє здоров’я?*


Якісна профілактика, точна діагностика, своєчасне лікування, ефективна реабілітація – найкраща гарантія швидкого та успішного одужання.

Ліцензія №872 від 17 грудня 2015 року

Медичний центр MEDGARDEN

м. Чернівці, вул. Герцена, 2-В, офіс 81
E-mail: medgarden@ukr.net
+ 38 095 582 85 85
+ 38 096 582 85 85
https://medgarden.com.ua/
Графік роботи: пн – пт з 09.00 до 18.00.


Медичний центр MEDGARDEN – приватна багатопрофільна хірургічна клініка, яка спеціалізується на наданні високопрофесійної медичної допомоги в галузі загальної та абдомінальної, судинної, ендоскопічної та естетичної хірургії, проктології. Клініка надає повний спектр медичних послуг з діагностики, амбулаторного та стаціонарного лікування високої якості.

Сучасні медичні центри у м. Чернівці: кому довірити своє здоров’я?*


Діагностика: аналізи; 3D/4D ультразвукове обстеження; доплерографія артерій та вен; відеоезофагогастродуоденоскопія з рН-метрією та тестом на Helicobacter Pylori; відеоколоноскопія з видаленням поліпів; пункція; біопсія.

Сучасні медичні центри у м. Чернівці: кому довірити своє здоров’я?*


Судинна хірургія: лікування варикозної хворої із застосуанням лазерних технологій; лікування тромбофлебіту з використанням мінітравматичних методик; видалення "судинних" зірочок; лікування облітеруючих захворювань артерій; лікування лімфедеми.

Загальна та абдомінальна хірургія – виконуються операції при: грижах черевної стінки (в т.ч. лапароскопічна герніопластика); жовчнокам’яній хворобі (зокрема лапароскопічна холецистектомія); гострому апендициті (зокрема лапароскопічна апендектомія); хірургічних захворюваннях шлунку, підшлункової залози, тонкої та товстої кишки; гнійно-запальних процесах та травматичних ушкодженнях м’яких тканин.

Сучасні медичні центри у м. Чернівці: кому довірити своє здоров’я?*


Естетична хірургія: ліпосакція; абдоменопластика; видалення новоутворень м’яких тканин (ліпома, фіброма, атерома, гранульома); корекція рубців та пупка; блефаропластика.

Проктологія. Виконуються операції при: геморої; парапроктиті; тріщинах заднього проходу; кисті куприка; анальних кондиломах.

Методи детоксикації:
плазмаферез; ультрафіолетове опромінення крові.

Основною метою колективу клініки MEDGARDEN є підвищення рівня обслуговування та надання високопрофесійної медичної допомоги кожному пацієнту, що уособлено та втілено у нашому незмінному гаслі – найбільша краса, яку ми знаємо – це здоров’я.

Сучасні медичні центри у м. Чернівці: кому довірити своє здоров’я?*

Реєстраційне досьє №2903\10-М

Сімейна клініка "Здоров'я"

м. Чернівці, вул. В. Аксенина, 2-Б.
+38 066 100 99 98
www.lor-likar.com
@dr.yatskiv


Краща сімейна клініка "Здоров'я" – команда кваліфікованих фахівців із великим і успішним досвідом лікування, які зацікавлені у вашому швидкому одужанні.

Сучасні медичні центри у м. Чернівці: кому довірити своє здоров’я?*


Сімейна клініка "Здоров'я" працює за такими основними напрямками:
• отоларингологія;
• сімейна медицина;
• косметологія.

Тут пропонують якісне медичне обстеження із застосуванням новітніх технологій. Дослідження здійснюються за допомогою ендоскопічної техніки експертного класу.

Сучасні медичні центри у м. Чернівці: кому довірити своє здоров’я?*


Також здійснюється повний збір лабораторних аналізів, які потрібні для обстеження і лікування.

Лікування ЛОР-захворювань
Досвідчені фахівці клініки лікують усі захворювання абсолютно безболісно, а з дітками працюємо в ігровій формі – “видужуємо граючись”. Немає жодних неприємних процедур.

З діагностики і лікування ми виконуємо такі маніпуляції:
• ендоскопічне дослідження ЛОР-органів (малотравматичні методи огляду без проколів за допомогою ендоскопа, з винесенням зображення на екран);
• аудіометрія (цифрова діагностика порушень слуху);
• лазерна терапія вазомоторного риніту, хронічного тонзиліту і гаймориту (без болю і проколів).

Сучасні медичні центри у м. Чернівці: кому довірити своє здоров’я?*


Педіатрія
У сімейній клініці "Здоров'я" прийом маленьких пацієнтів здійснює досвідчений лікар-педіатр. Також у нас можна замовити виїзд лікаря додому, зробити забір аналізів, а ще пройти медогляди, необхідні для відвідування дитячих садків і шкіл, оформити відповідні довідки.
У клініці "Здоров'я" кваліфіковані лікарі здійснюють поточне спостереження за новонародженими. За наявності дитячих ЛОР-захворювань можна зробити бактеріальний посів з носа і зіву, промивання вуха, носика і мигдаликів.

Сучасні медичні центри у м. Чернівці: кому довірити своє здоров’я?*

Косметологія
Професійні косметологи допоможуть вирішити естетичні проблеми за допомогою пілінгу, ультразвукової чистки, тонізуючого кріомасажу, а також ін'єкційної і лазерної біоревіталізації.
Відвідування масажного кабінету дозволить організму відновити сили і зняти стрес.
Косметичні процедури здійснюються в режимі максимального рівня бактеріальної безпеки. Усі прилади та інструменти проходять обов'язкову стерилізацію, використовується одноразовий витратний матеріал. Кожному клієнту підбирається індивідуальна схема відновлення краси, заснована на особливостях шкіри і загального стану організму.

Сучасні медичні центри у м. Чернівці: кому довірити своє здоров’я?*


Ліцензія МОЗ України Серія АГ №598670 від 26.02.2012
Редактор: Марія Фернюк
6-02-2020, 10:40
Коментарів 0 Переглядів 6 674


Тут також є QR-код із посиланням на вікіпедію із інформацією про Лева Когута

Урочисті події провели символічно біля флагштока
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Тут також є QR-код із посиланням на вікіпедію із інформацією про Лева Когута


Незрівнянний світ Назарієвої краси. Блог Юлії Пацаранюк
Враження від фільму "Яремчук: Незрівнянний світ краси"
Ай – яй – яй – напали на рашку. Блог Ярослава Волощука
Сталося щось неймовірне, фундаментальне та неочікуване – піраміда перевернулася догори дригом

На полях кластера "Картопля" Компанії "Контінентал" приступили до збору врожаю. Викопувати почали ранні продовольчі та насіннєві сорти культури. Роботи стартували на Львівщині та Тернопільщині. Загалом у цьому сезоні Компанія вирощує картоплю на площі 1870 га у Львівській і Тернопільській областях: 1150 га займає чипсова, 429 га — продовольча та 292 га — насіннєва.


Ми допоможемо тобі створити незабутні Reels, TikTok, подкасти, лекції та будь-який інший формат, який ти забажаєш. І найголовніше - ми створимо атмосферу, яка надихає! 🤩

Ідея акції в тому, щоб давати нове життя вживаним ноутбукам, планшетам, смартфонам і перетворювати їх на реальний інструмент для навчання. Таким чином можна підтримати родини, яким дійсно потрібен цей подарунок.

Навіщо після 40 років перевіряти очний тиск?– із цими та іншими запитаннями ми звернулися до директорки клініки мікрохірургії ока "Медікус-Чернівці" Анни Віталіївни РИБАРЧУК.

Одним засобів забезпечення комфорту є кондиціонери з функцією обігріву і охолодження. Ці пристрої не лише охолоджують повітря влітку, але й забезпечують тепло взимку, дозволяючи насолоджуватися ідеальним кліматом в оселі або офісі протягом усього року. Розглянемо, як ці кондиціонери можуть покращити ваше життя