RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Козеріг: повна характеристика знака Зодіаку


Козеріг – десятий знак Зодіаку, період якого триває з 22 грудня до 20 січня.

Про це пише УНІАН.



Це жіночий знак, його стихія – земля, символ – голова і передня частина тулуба козла, а задня частина риб'яча. Планета-покровитель – Сатурн.

Камені-талісмани: гірський кришталь, синій аквамарин, гагат чорний, сапфір чорного або темного синього кольору, онікс. Основні риси характеру, які відрізняють його від інших: практичність, цілеспрямованість і завзятість. Козеріг приймає рішення повільно, але завжди обдумано. Він прекрасний стратег, дуже обережний і передбачливий.

Характеристика Козерога

Сильні якості представників цього знака – цілеспрямованість, стійкість і відповідальність. Козеріг володіє даром не втрачати з уваги головну мету. Він не боїться самотності та готовий переносити будь-які життєві труднощі, долати навіть найскладніші перешкоди. Немає такого завдання, з якою не впорався б цей істинний представник земної стихії.

Основною метою типового Козерога є досягнення максимально високого положення в суспільстві. У спілкуванні Козероги дуже потайливі. Всі свої глибокі почуття вони вважають за краще нікому не показувати, а тому часто насилу близько сходяться з новими людьми. Вони горді та самовпевнені, що нерідко стає причиною конфліктів з оточенням та непорозуміння у стосунках з близькими.

Чоловік Козеріг

Чоловік, народжений під цим знаком, наділений наполегливістю, амбітним і цілеспрямованим характером. Він дисциплінований і любить все контролювати, не терпить безлад і безвідповідальність в людях. Козеріг не чекає подарунків від долі та знає, що удача посміхається лише працьовитим людям. Вже в підлітковому віці він починає впевнено прагнути до поставленої метою, не бажаючи задовольнятися малим, йому необхідно отримати все і бажано якнайшвидше. В коханні чоловік Козеріг проявляє серйозність і реалістичність.

У стосунках з протилежною статтю він воліє до стабільності. Тут немає зайвих слів, нікому не потрібних дій, а є тільки ґрунтовний підхід до почуттів і стосунків у цілому. Козеріг приваблює жінок своєю практичністю. Він, як правило, добре розбирається в практичній частині життя і любить дотримуватися порядку. З нього вийде хороший чоловік і господар, з яким життя буде позбавлено багатьох побутових проблем, оскільки він знає, як їх вирішити.

Жінка Козеріг

Жінка, народжена під цим знаком, розсудлива, ґрунтовна і надійна. Це основа сім'ї, її серце і мозок. Вони настільки мудрі, що з легкістю поведуть за собою будь-якого чоловіка.

Представниці цього знака Зодіаку рідко мріють, і всі їхні устремління пов'язані з реальними досягненнями та фінансовим добробутом. Вони люблять планувати та прораховувати, ретельно оцінювати ризики як у професійній сфері, так і в особистому житті.

Жінки Козероги більш еротичні та влюбливі, ніж представники сильної статі цього знака. Хоча на перший погляд вона може здатися холодною й неприступною, суворою та загадковою, але при цьому в ній криється вулкан пристрастей. Шарм жінки Козерога загадковий і неоднозначний, і в першу чергу він спрямований на те, щоб чоловік завойовував і домагався її, прикладаючи для цього чималі зусилля.

Дитина Козеріг

Козеріг – це спокійний малюк, розуміє маму з півслова. Немовля цього знака не доставляє батькам зайвих турбот. Він може годинами лежати тихо, не вимагаючи багато уваги. Це спокійний, врівноважений і слухняний малюк. З першого погляду він може видатися надто пасивним, але це не так. У цього малюка багато інтересів, але він немов розуміє, що у дорослих вистачає проблем і без його примх.

Сумісність Козерога з іншими знаками Зодіаку

Любов дитини Козерога до батьків безмежна. Він звикає до рідної домівки, до свого ліжечка, до іграшок. Він ні на що не проміняє цей затишок і спокій. У більш дорослому віці у дітей Козерогів сильна воля, і вони твердо знають, чого хочуть. При цьому свої бажання діти Козероги висловлюють дуже виразно, і відвернути їх від задуманого неможливо. Сумісність з іншими знаками Найкраща сумісність в любові та шлюбі у Козерога зі знаками Зодіаку земної стихії: Тельцем і Дівою.

Також достатньо міцний союз у них може вийти зі Скорпіоном, Рибами та Раком. Для духовного розвитку плідне партнерство у Козерогів зі Стрільцем. Вигідним у фінансовому плані для них може бути союз з Водолієм.

А ось несумісними знаками для Козерога є Терези та Овен.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
12-01-2020, 00:01
Коментарів 1 Переглядів 32 203

Теги -
Hаписав: Йосип, Коментарів: 0, Новин: 0, 8 жовтня 2023 00:19
В новині:
вау це просто шок я безмежно обезкуражений таким детальним описом знаку зодіаку це просто неперевершено
fearful fearful fearful fearful fearful


“Буковинка” втретє поспіль взяла гору над “Балтою” та здобула бронзові медалі Суперліги-Дмарт сезону 2023/24
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.