RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Гороскоп на 6 січня: яким буде переддень Різдва для всіх знаків Зодіаку


6 січня допоможе розумно розставити пріоритети, дотримуватися правил, норм і природних обмежень. Завтра легко підтримувати порядок, контролювати витрати. Добре налагоджувати систему зберігання речей або запасів.

У понеділок непогані помірні кулінарні експромти. У частині естетики й дизайну, актуальна класика з вкрапленнями новизни, чіткі лінії, стрункі пропорції. Важливими справами краще зайнятися в першій половині дня. Про це пише УНІАН.



Овен

Завтра зірки радять Овнам щільніше зайнятися матеріальними справами. Наприклад, нюансами, пов'язаними з заробітком і доходом від професійної діяльності. Це відповідний день для платежів і взаєморозрахунків. Також він вдалий для інтенсивного цільового шопінгу. Можливі несподівані придбання. Окремі екстравагантні покупки не розорять вас, якщо в цілому ваш бюджет збалансований, а витрати розумні.

Телець

Завтра Тельців буде відрізняти визначеність, послідовність, вроджена тяга до порядку і стабільності, вірність планам й зразкам. Але часом всі ці корисні якості супроводжуються жвавістю і впертістю, вступають в боротьбу з природним здоровим глуздом. Можливо, ви будете наполягати на виконанні своїх незвичайних бажань, естетичних смаків і забаганок, захочете приготувати оригінальну страву.

Близнюки

Близнюкам завтра не варто різко змінювати плани, залишати без контролю "тили" та охоронні системи. Обставини схиляють до інертності, стабільності, зацикленості на чомусь одному. Уваги може вимагати паркування авто, накопичувальний банківський рахунок, господарський запас, нова форма резервування ресурсів. Небажано планувати на цей день активне спілкування, знайомства або подорожі.

Рак

Ракам цей день дозволить прояснити економічні перспективи, в тому числі, віддалені. У найкращому становищі завтра опиняться Раки, котрі мають сильну підтримку, та офіційну, і неформальну. Якщо ви - переконаний одинак, без "рятувального кола" у вигляді партнера або групи, вам варто завтра бути обачнішими: ви в зоні ризику і можете втратити вкладення. Вам варто ретельніше вибирати друзів і схеми інвестицій.

Лев

Левам завтра доведеться проявити практичність, відповідальність і послідовність. Будь-яку справу, за яку ви взялися, необхідно довести до логічного кінця – в іншому випадку, вам же і розгрібати побічні ефекти своєї недбалості. Якщо партнер або друг ображений на вашу зайнятість, вам варто пояснити, що почасти ви намагаєтеся і в його інтересах. Завтра краще не обговорювати фінансові та естетичні нюанси.

Діва

Завтра зірки будуть витримувати для Дів правильний баланс стабільності й новизни. Сюрпризи можуть оживити ландшафт або освіжити приївся сюжет, але не зможуть позбавити вас законної підтримки, змусять звернути з магістрального шляху, відмовитися від продуманих планів і вистражданих принципів. Завтра ви можете сміливо вступати відповідно до своїх переконань: зараз (або незабаром) життя покаже, що ви мали рацію.

Ваги

Терезам завтра пора чесно позначити пріоритети скрізь, де має місце обмін ресурсами. В матеріальній сфері зірки радять вважати базовим активом нерухомість, законний дохід і професію. В області духу найбільш надійне вкладення" - традиційні цінності, а не свободу, навіть якщо вам здається, що все навпаки. Завтра можливі окремі зміни в схемі інвестицій, витрат, нарахування відсотків або виплат.

Скорпіон

Скорпіонам завтра важливо до кінця витримати лінію поведінки з іншими людьми. Не варто перешкоджати чужим капризам, особливо, якщо людина вам симпатична. Можливо, є сенс навіть потурати їм: так ви краще побачите, з ким маєте справу, і зрозумієте суть запитів партнера. У стабільному союзі приязне підстроювання – наприклад, під сімома дружина - буде кращим засобом продемонструвати любов.

Стрілець

Стрільцям завтра слід все робити за планом або інструкції. Навіть у дрібницях важливо стежити за якістю. Вельми похвально завтра керуватися міркуваннями боргу, але не таким вже буде негожим і мотив пошуку вигоди – головне, щоб це йшло на користь справі. Не варто демонструвати надто панібратське ставлення щодо керівництва, краще дотримуватися службової або вікової субординації.

Козеріг

Завтра події йдуть в потрібному Козерогам напрямку. Навіть якщо процес був не зовсім передбачуваний, кінцевий результат вас заспокоїть і порадує. Якщо ви в чомусь відійшли від плану і звичок, не варто завтра про це шкодувати: колись і вам треба розширювати класичний арсенал своїх прийомів. До того ж, у цю добу у вас відмінна страховка і вас виручає один з найважливіших талантів – вміння вчасно зупинитися.

Водолій

Завтра для Водоліїв відіграють роль сімейні традиції. Не виключено, що вам доведеться принести їм жертву частину своєї свободи, трохи поступитися смакам і звичкам. Це гарний день для наведення порядку в будинку або ясності в сімейному мікрокліматі. Трохи більше обережності слід проявити в питаннях дизайну і комфорту, у кулінарних та естетичних експромту: тут можливі й удачі та промахи.

Риби

Завтра зірки радять Рибам у всьому дотримуватися плану, схеми, надійного зразка. Не варто винаходити велосипед і експериментувати там, де все вже придумано до вас. Якщо ви слідуватимете цим правилам, ваші справи аж до ночі будуть йти рівно і ви без зайвої метушні зробите все заплановане. Гарним орієнтиром може стати довгострокова програма, досвід старших друзів, колег чи родичів.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
6-01-2020, 01:10
Коментарів 0 Переглядів 1 386

Теги -

“Буковинка” втретє поспіль взяла гору над “Балтою” та здобула бронзові медалі Суперліги-Дмарт сезону 2023/24
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.