RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

Що варто зробити у вихідні, щоб успішно худнути весь тиждень?


Запорука стрункої фігури і відмінного самопочуття — це здорове харчування. Але як його підтримувати, якщо з ранку до вечора зайнятий на роботі, а вільний час і сили з’являються в кращому випадку на вихідних? У нас є відповідь!

Про це пише УКР.Здоров'я.



І три невеликі поради: що можна зробити в неділю, щоб весь тиждень їсти більш здорову їжу і не набирати зайву вагу.

Приготуйте перекушування для роботи
Автомат з чіпсами і шоколадними батончиками, пачка печива на кавовому столику — це підступні вороги нашої фігури і здоров’я, яким особливо важко опиратися на роботі. І нашому тілу, і нашому мозку постійно потрібна енергія, і тому на роботі частіше, ніж вдома, він спонукає нас постійно перекушувати – бажано, чимось солодким і висококалорійним. Не боріться з ним, а краще приготуйтеся заздалегідь: зберіть і розкладіть по невеликих пакетах порції сухофруктів з горіхами, свіжі фрукти, батончики зі злаків (тільки вибирайте ті, в яких немає цукру і солодких сиропів). Ви здивуєтеся, як багато зайвих калорій ми одержуємо, перекушуючи — і як легко худнути, якщо зробити ці перекуси більш здоровими.

Відваріть десяток яєць
Яйце на сніданок — кращий вибір. Ці багаті білком і поживними речовинами і вітамінами продукти допомагають нам довше відчувати себе ситими і дають достатньо енергії для ефективної роботи в першій половині дня. Але вранці буднього дня так не хочеться возитися зі сніданком – здається, що простіше обійтися чашкою кави з бутербродом. Ось заздалегідь приготовані яйця і вбережуть вас від цієї небезпечної спокуси: пийте свою каву, але не забудьте “посилити” її вареним яйцем зі свіжими овочами або фруктами.

Приготуйте овочеву нарізку
Ми приходимо з роботи, втомлені і голодні, і найпростіший спосіб підтримати себе — швиденько що-небудь перекусити. Подбайте про себе: приготуйте овочеву нарізку і поставте її на найвидніше місце в холодильнику. В овочах багато клітковини, яка швидко насичує, тому навіть невелика порція свіжого салату або паличок з моркви і селери миттєво вгамує голод. А ще – ви подбаєте про своє здоров’я і отримаєте зайву порцію так необхідних нашому здоров’ю овочів.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
4-01-2020, 01:30
Коментарів 0 Переглядів 1 813

Фото ілюстративне

Понад 15 країн світу є споживачами продуктів із нашого краю


Внаслідок аварії кермувальник загинув на місці події, а пасажир отримав травми
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Олена Рєпіна – випускниця Міжнародної програми "Капеланська академія"


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.