RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Що потрібно встигнути зробити до Нового року: 10 важливих справ

До Нового 2020 року залишилось геть мало часу. Про що слід подбати, аби гідно зустріти рік Щура?

До вашої уваги – 10 важливих справ, які потрібно встигнути зробити до Нового року.



1. Підбити підсумки року

Записувати свої прагнення і бажання на майбутній рік – хороша ідея. І ось зараз – саме час, щоб дістати записане і подивитися, що ви встигли зробити за рік, що минає, і що іще можна встигнути доробити. Проаналізуйте своє життя за рік і порадійте тому, що у вас є.

2. Запишіть мету і мрії на наступний рік

Якщо у вас ще немає такої звички, то краще її завести, адже це добряче допомагає досягати бажаного. І не варто відкладати це заняття аж до Нового року – краще розпочати зараз і, якщо потрібно, додавати пункти до списку. До того ж ближче до свята у вас справ точно додасться, тому робити це краще трохи раніше і в спокійній обстановці.

3. Позбутися мотлоху

У Новий рік краще входити з прибраною оселею. Якщо ми говоримо про домашні речі, то їх краще відразу перебрати і не накопичувати, а роздавати або викидати. Все, що ви зберігаєте просто так, без потреби, "про всяк випадок", не тільки забруднює вашу квартиру, а й відбирає у вас енергію. Будьте більш категоричні й вимкніть свого внутрішнього Плюшкіна – вам потрібен порядок.

4. Роздати борги

Не варто тягнути з собою в новий рік борги. У вас ще є час подумати, як позбутися від цього тягара і зі спокійною душею і думками увійти у новий рік. Притому під боргами слід розуміти не тільки фінансову сторону. Усі борги у справах щодо роботи, навчання, сім'ї також краще віддати, доробити, закінчити. Не залишайте на потім те, що можна зробити швидко і вже зараз.

5. Купити й упакувати подарунки

Про те, що дарувати родичам, близьким, друзям і колегам, краще подбати заздалегідь, щоб потім не бігати й не метушитися та купувати будь-що.

6. Змінити зовнішність

Якщо ви давно мріяли щось поміняти в своїй зовнішності – саме прийнятний для цього час. Зовнішні ж зміни обов'язково тягнуть за собою і внутрішні. Нова зачіска, новий стиль одягу – експериментуйте, і тоді отримаєте не лише нові емоції, а й нову зовнішність.

7. Відпустити образи і подякувати

Якщо хочете добре почати новий рік – важливо в старому році залишити всі свої переживання, образи відпустити, пробачити і забути. І не забудьте подякувати людям, які вам допомогли, і собі – за все, що зробили в поточному році.

8. Очистіть телефон

У більшості з нас телефон – це джерело інформації, потрібної щохвилини. Починайте новий період свого життя з чистим телефоном. Не мається на увазі видалити контакти і потрібні програми, а почистити папку з фотографіями, відео, скріншотами і кешем.

9. Сплануйте новорічне меню

Щоб бодай якось урізноманітнити меню в новорічну ніч, запасіться кількома новими рецептами, які ви ще не пробували. Наприклад, приготуйте замість традиційного салату олів'є салат без майонезу, а смажені відбивні замініть на запечене м'ясо. Варіантів таких страв безліч – підключіть фантазію. Крім того, над деякими стравами ви навіть можете попрактикуватися заздалегідь, щоб знати, чи готувати їх на Новий рік.

10. Сплануйте новорічну вечірку

Щоб не провести всю новорічну ніч за столом з наїдками і перед телевізором, треба подбати про те, чим ви будете розважати себе і гостей у новорічну ніч. Настільні та онлайн-ігри, фокуси, ребуси – будь-що, аби допомогло вам щиро повеселитися. І про це краще подбати заздалегідь.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: Микола Кобилюк
31-12-2019, 13:10
Коментарів 0 Переглядів 1 181

Теги -

Триває збір коштів на деталі до них, закликаємо всіх небайдужих долучитися

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"

Ярослав Чала здобув перемогу в таких дисциплінах як присідання (з вагою 160 кг) і станова тяга (205 кг)
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.