RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Гороскоп на 30 грудня: Риб та Козерогів може охопити смуток


30 грудня 2019 може з'явитися легкий смуток від того, що цей рік добігає фіналу. Нудьга навряд чи добереться до тих, хто планував за 30-31 грудня закінчити якийсь службовий проект.

Про це йдеться в гороскопі Павла Глоби на завтра, 30 грудня, для всіх знаків Зодіаку, передає SlovoFraza.



Овен

Овнам завтра рекомендується відповідально поставитися до службових справ. Халатність також не припустима в обговоренні сімейних проблем і плануванні ділового партнерства. Є ймовірність, що посміхнеться удача в справах, які звикли вважати безнадійними.

Тілець

Тільцям 30 грудня не слід сумувати, зіткнувшись із затримками в реалізації намічених планів. Напружена ситуація, швидше за все, буде присутня лише на початку цього дня. Після полудня передбачається удача у всьому, що пов'язано з особистим життям і з фінансовою сферою.

Близнюки

Близнюкам завтра може сподобатися чиясь ідея. Перш, ніж слідувати їй, переконайтеся, що це не плагіат і не небезпечна авантюра. В іншому понеділок може принести продуктивні результати в справах, запланованих напередодні.

Рак

Багато Раків весь понеділок будуть про щось сумувати. Від тяжких дум, скоріше всього, визволить чийсь спонтанний презент, позитивний телефонний дзвінок, вчинок близького друга або молодшого родича.

Лев

У Лева в цей день в пріоритеті будуть справи, покликані підбити підсумки року, що минає. Хтось встигне закінчити складний службовий проект, хтось придумає, як позбутися безгрошів'я, хтось зможе подолати розбіжності з партнером по шлюбу.

Діва

Діви завтра будуть не занадто сильні у фінансовому аналізі й розрахунках. Це поставить під загрозу планування сімейних урочистостей (інший відповідальний захід). Не бійтеся звернутися по допомогу (особливо актуально для тих, чиє самопочуття буде не на найвищій позначці). Не варто економити при виборі подарунка для близьких членів родини.

Терези

Для Терезів цей день, ймовірно, буде сповнений всіляких клопотів. Швидше всього, крім власних справ, доведеться допомагати рідним і друзям або колегам. Втому, яка накопичиться до кінця цього метушливого дня, допоможуть подолати водні процедури, самомасаж, невелика прогулянка або пасивне лежання на дивані.
Скорпіон

Скорпіонів завтра може порадувати вчинок малознайомої людини. Не можна виключати, що йдеться про справжнє благородство, яке позбавить проблем чи допоможе подолати неприємну ситуацію. Чаклунство може бути присутнім і в особистих справах. Тим, хто був закоханий, судилося почути заповітне "так" від своєї незговірливої пасії.

Стрілець

У деяких Стрільців 30 грудня буде спостерігатися енергетичний дефіцит. Щоб його подолати, не слід вдаватися до будь-яких видів "допінгів". Спробуйте позитивно подивитися на навколишній світ, повірте в новорічну казку, посміхніться самі собі, і прекрасний настрій забезпечено.

Козеріг

Багато Козерогів завтра зможуть захопити своїми ідеями великий колектив. Взявши на себе таку відповідальність, не бажано зупинятися. Можливий і протилежний розклад – чиїсь ідеї так захоплять, що свято буде забуте, або новорічний настрій стане практично не помітним. Так чи інакше, не підводьте людей, які розраховують на вас у підготовці до Нового року.

Водолій

Водоліям не бажано витрачати 30 грудня на справи, які можна закінчити й набагато пізніше. Складіть приблизний план, що і коли слід зробити, щоб гідно завершити цей рік, показати непогані виробничі результати і ґрунтовно підготуватися до майбутнього свята.

Риби

Рибам завтра категорично не рекомендується підвищувати голос на слабших і менш успішних людей. Доброта і людяність – ось запорука гармонії із собою та з оточуючим світом. Небажано вирушати в довгі і виснажливі поїздки, до чогось примушувати себе, про когось злословити, хитрувати, брати участь у чиїхось інтригах.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
30-12-2019, 01:10
Коментарів 0 Переглядів 1 472

Теги -
Через погодні умови посівна кампанія цього року почалася раніше
Деякі монети датовані V ст. до н.е. – IV ст. н.е

Для кого можливі графіки відключень
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.