RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

Головне не чіплятися за старе: гороскоп на січень 2020 року для всіх знаків зодіаку


Головною якістю, яку необхідно демонструвати цього часу, стане впевненість у собі і своїх силах. Сумніви не будуть сприяти досягненням – ані на роботі, ані в особистому житті. Коханий чоловік обов'язково оцінить прагнення йти йому назустріч і знаходити розумний компроміс.

Про те, що чекає у січні на всі знаки Зодіаку, розповідає астропсихологиня Валентина Віттрок.



Телець
Попри свята, важливо не розхолоджуватися і налаштовуватися на роботу – чим більше буде зроблено в січні, тим активнішим і успішнішим буде наступний рік. У стосунках з новим знайомим не варто поспішати, відмовляючись від романтичного цукерково-букетного періоду, – нехай все йде своєю чергою.

Близнюки
Поява людини з минулого, за якою ви нудьгували довгий час, зробить можливим відновлення колишніх стосунків, скасувавши взаємні претензії і образи. Зірки рекомендують стримувати негативні емоції – яким би не був настрій, не варто допускати, щоб він відбивався на інших.

Рак
Не варто обмежувати себе якимись рамками – ні у професії, ні в особистому житті. Тільки зробивши те, що не вписується в жодні канони, вдасться домогтися успіху в названих вище життєвих галузях. В кінці місяця можлива довгоочікувана звістка про поповнення в сімействі – швидке народження дитини.

Лев
Прагнення почати життя з чистого аркуша стане реальністю: завершення одних життєвих циклів дасть старт іншим, у яких всі процеси будуть розвиватися з нуля, створюючи можливість залишити в минулому всі помилки і невдачі. У стосунках з другою половинкою потрібно навчитися не тільки брати, але й віддавати.

Діва
На перший план вийде публічне життя, що обіцяє успішну участь у роботі будь-яких партій і громадських організацій. Талант оратора і вміння переконувати, які вдасться відкрити в собі цього часу, допоможуть не тільки в роботі, але і в особистому житті – особливо вони стануть у пригоді в спілкуванні з дітьми будь-якого віку.

Терези
Можна приступати до реалізації запланованих на новий рік проєктів – обставини для їхнього втілення в життя складуться сприятливі. Якщо друга половинка попросить про допомогу, варто надати її, не ставлячи зайвих питань – зараз неважливо, хто винний, треба вирішити, що робити в ситуації, що склалася.

Скорпіон
Настав час для завершення справ, які напередодні свят були відкладені у "довгий ящик" – зараз вони легко вирішаться і не займуть багато часу. Вдалими виявляться будь-які поїздки – від відряджень до далеких подорожей. Можливий також переїзд до нової квартири або на нове місце проживання.

Стрілець
У будь-якій справі цього часу найважливіше – вірити в успіх. Навіть якщо всі навколо будуть переконувати в неможливості його здійснення, необхідно твердо стояти на своєму, і навіть казка – не кажучи вже про питання прозаїчніші – стане бувальщиною. Почуття, які здавалися згаслими, можуть спалахнути з новою силою.

Козеріг

Настрій може зіпсувати відсутність наочних перспектив, коли здасться, що вдалося досягти стелі своїх можливостей і далі рухатися нікуди. Швидше за все, причина такого стану – у накопиченій втомі, і варто трохи відпочити (а свята будуть цьому сприяти), як все налагодиться.

Водолій
Не можна рухатися вперед з важким багажем образ, невдач і розчарувань – варто лиш позбутися вантажу минулого, зробивши генеральне прибирання в будинку, на робочому столі і в своїй душі, як приємні події почнуть відбуватися ніби самі собою. Можливий цього часу службовий роман не варто розголошувати.

Риби
Успіх у професійній діяльності чекає передусім тих, хто займається творчістю – так вже складуться обставини, що саме цей вид людської діяльності виявиться найзатребуванішим. Пропозиція руки і серця, якою б довгоочікуваною вона не була, все одно застане зненацька.

Джерело: ТСН

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
28-12-2019, 00:01
Коментарів 0 Переглядів 4 203

«Усе, що маю, покладу на алтар Руси-України»: Юрію Федьковичу – 190


Яким він був, кого кохав і чому совєтам так і не вдалося зліпити із нього радянського письменника.

Облаштував його в старому будинку в селі Слобода-Комарівці.
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Облаштував його в старому будинку в селі Слобода-Комарівці.


«То є мої гори! Я тут ґазда!»  Блог Юлії Пацаранюк
Цього місяця мені довелося побувати у Високих Татрах на території Польщі.
ВІДЕО Переглянути все відео

Облаштував його в старому будинку в селі Слобода-Комарівці.

"Контінентал Фармерз Груп" стартувала з посівом озимого ріпаку 2025 року врожаю. Першими сівалки зайшли на поля Компанії в Чернівецькій області. Загалом ріпак планують вирощувати на всіх кластерах "Контінентал" на сумарній площі 34,7 тис га. У підсумку структура посівних площ Компанії на новий сезон передбачає 88,8 тис. га під озимі культури, зокрема 40,9 тис. га — під озиму пшеницю та 13,2 тис. га — під озимий ячмінь.

Одним засобів забезпечення комфорту є кондиціонери з функцією обігріву і охолодження. Ці пристрої не лише охолоджують повітря влітку, але й забезпечують тепло взимку, дозволяючи насолоджуватися ідеальним кліматом в оселі або офісі протягом усього року. Розглянемо, як ці кондиціонери можуть покращити ваше життя

Нещодавно у самому серці Чернівців відкрився новий паб Red Hops! Цей фірмовий заклад від улюбленої крафтової броварні вже став справжнім місцем притяжіння для поціновувачів крафту та гарного настрою. Відкриття пабу супроводжувалося благодійним концертом, на якому виступив відомий гурт "Гуцул Каліпсо". Зібрані кошти, а саме 57150 грн, будуть спрямовані на підтримку тактичної медицини для військових.

Якщо інтернет є необхідним для вашої роботи, навчання чи звичайного життя, рекомендуємо потурбуватися про стабільне підключення до мережі навіть без світла.