RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

Експерти пояснили, чим небезпечний холодець

Лікарі попереджають, що наварювати холодець на тиждень не варто. Краще зварити на день-два, але бути впевненим, що ви не отруїтеся. І то за умови, що ви правильно його приготували.

Про це пише Уніан.



Оскільки найчастіше зварене м'ясо господиня перебирає руками, а потім заливає бульйоном, то руки, якими б чистими вони не були, все одно джерело бактерій.

При потраплянні їх у холодець вони тут же починають розмножуватися. І як підсумок, вживати такий холодець можна не більше однієї доби

Щоб уникнути потрапляння бактерій, після того, як ви переберете м'ясо, проваріть його ще з 10 хвилин у тому ж бульйоні, в якому воно варилося. І вже після цього розливайте страву по формах. Також слід пам'ятати, що нарізати м'ясо, рибу та овочі потрібно на різних дошках.

Ці запобіжні заходи необхідні для того, щоб із сирих продуктів не потрапили бактерії і палички в ті, які не будуть проходить термообробку.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: Юлія Леськова
26-12-2019, 01:22
Коментарів 0 Переглядів 1 202

Теги -
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



"На Трампа сподіваймося, але люби, Боже, правду"
"Це важка, але необхідна правда, яку важко буде прийняти багатьом", - зазначає Сергій Рудик
«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.