RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* Новини компанії

На Новий рік і Різдво у головному місті нашої Буковини традиційно збираються за одним столом чималі родини. Щоб застілля було приємним, важливо заздалегідь подбати про якісні, безпечні та натуральні продукти. Незамінним помічником під час підготовки до свят стане "АТБ". Цього року відкрили сучасний супермаркет "АТБ" у Чернівцях на вулиці Руській, 219-Е (корп. 2). Він став першим на Буковині.

За лаштунками ритейлу: європейська якість за доступними цінами вже в Чернівцях.*


Магазини найбільшого ритейлера України цілодобово пропонують понад 3,5 тис. найменувань гарантовано свіжих продуктів за цінами, які на 10–15% нижчі за середньоринкові. Більш як 900 товарних позицій у супермаркетах "АТБ" в 265 містах 24 областей України, включаючи й нашу Буковину, представлені товарами власного виробництва. Така продукція відповідає найвищим міжнародним стандартам безпеки, хоча й коштує на 30% дешевше за будь-які аналоги.

З огляду на зростаючий в Україні попит на здорові та натуральні продукти "АТБ" активно розвиває власний ексклюзивний асортимент.
"Найбільша роздрібна мережа України планує й надалі розширювати асортимент, збільшуючи частку продукції власних торгових марок таких брендів, як "De Luxe Foods & Goods Selected" , "Спецзамовлення “АТБ”" , "Своя лінія" , "Розумний вибір". Особливе місце в нашому асортименті займає імпорт. Його маркують брендом "De Luxe Foods & Goods Selected", який був створений компанією "АТБ-Маркет" з метою ознайомити споживачів з кухнею різних народів світу. З-за кордону постачають ті продукти, які неможливо виростити або виготовити в Україні. Наприклад, екзотичні овочі та фрукти, каву, деякі види грибів, оливкову олію. Також це товари, притаманні певному регіону – італійська паста, бельгійський шоколад, шрі-ланкійський чай, тайський рис, іспанські оливки і багато іншого", – пояснила Наталія Шаповалова, в. о. генерального директора ТОВ "АТБ-Маркет".

За лаштунками ритейлу: європейська якість за доступними цінами вже в Чернівцях.*


Імпортери "АТБ" завозять іноземні товари в країну самостійно. Відмовившись від послуг посередників, компанія гарантує споживачам захист від підробок і фальсифікату. Також це дозволяє протягом довгих років формувати на ці товари доступні ціни, через що майже 4 млн клієнтів, у тому числі й мешканці наших Чернівців, мають змогу значно економити гроші.

Корпорація "АТБ" сьогодні володіє чотирма власними торговими марками, що належать до всіх цінових категорій. Преміальний сегмент у цих дискаунтерах представлений ТМ "De Luxe Foods & Goods Selected", середній плюс – "Спецзамовлення “АТБ”", середній – ТМ "Своя лінія". Економну продукцію за демократичними цінами пропонує ТМ "Розумний вибір".

У 2019-му найбільша роздрібна мережа країни розширила асортимент, збільшивши частку власної інноваційної продукції, яку виготовляють без додавання пальмової олії, консервантів, барвників та інших шкідливих добавок.

Крім того, "АТБ" активно розвиває добре знайому клієнтам торгову марку "Спецзамовлення “АТБ”". Це натуральні молочні продукти вищого ґатунку, ковбасні вироби, виготовлені за Держстандартом.

Кожен із нас до Нового року та Різдва знайде на прилавках найближчого супермаркету мережі (в Україні їх уже 1044) гарантовано якісні та здорові продукти на власний смак і за найбільш вигідною ціною. Мільйони постійних клієнтів по всій країні, зокрема й у нашому місті, вже переконалися, що збирати продуктовий кошик краще з "АТБ"!
Редактор: Марія Фернюк
24-12-2019, 18:00
Коментарів 0 Переглядів 2 584

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом

Відсьогодні, 24 квітня, на 10 пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.