RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* Новини компанії

19 грудня в Україні, мабуть, найбільш улюблене свято дітлахів – день Святого Миколая. У центрі столиці на Софійській площі у цей день запалюють головну ялинку країни. Двадцятиметрове дерево прикрашене 750 красивими іграшками та більш як 4 кілометрами яскравої гірлянди. Малюки (звісно, якщо були слухняними та чемними протягом усього року) цього дня отримують бажані подарунки та солодощі. Традиційно не залишив це свято без уваги та підтримки й багаторічний лідер вітчизняної галузі ритейлу – "АТБ-Маркет".

Святий Миколай мандрує Україною разом з «АТБ» та виконує побажання малечі.*


Компанія, яка понад чверть століття дотримується філософії патріотичного та соціально орієнтованого бізнесу, знову долучилася до створення чудового передноворічного настрою дітям, що опинилися у складних життєвих обставинах. В "АТБ", де працюють більш як 60 тисяч осіб з усіх куточків України, добре розуміють, що якими б не були економічна ситуація в державі та обставини у конкретній родині, малеча повинна вірити у дива. Добро неодмінно має перемогти! Отже, чарівниками для сотень дітей стали організації, благодійні фонди та компанії, які об’єднали зусилля та влаштували цього дня у Михайлівському Золотоверхому соборі Києва грандіозне свято.

Святий Миколай мандрує Україною разом з «АТБ» та виконує побажання малечі.*


До благодійної акції "Святий Миколай мандрує Україною", заснованої мережею "Елеос-Україна", окрім духовенства самого Михайлівського монастиря, приєдналася й корпорація "АТБ".

Найбільша торговельна мережа країни стала добрим чарівником, який підготував для маленьких учасників подаруночки. Сотні дітлахів отримали солодощі від Миколая – "Смачну бандероль".

Святий Миколай мандрує Україною разом з «АТБ» та виконує побажання малечі.*


"Щоразу напередодні Нового року та Різдва на адресу благодійного фонду "АТБ" надходять численні прохання про надання допомоги продуктами чи солодощами для дітей. Як соціально орієнтована компанія "АТБ" намагається виконати всі заявки, допомогти кожному, хто звернувся та потребує підтримки. Особливо приємно дарувати радість малюкам, адже це майбутнє нашої країни. Вони повинні бути щасливими, вірити у дива та відчувати любов дорослих. Саме тому й цього року ми з радістю долучилися до благодійної святкової акції "Святий Миколай мандрує Україною", – розповів в. о. директора БО "Всеукраїнський благодійний фонд “АТБ”" Сергій Демченко.

Варто зазначити, що це не перший досвід участі лідера та драйвера вітчизняного ритейлу в подібних благодійних проєктах.
Гарантуючи високу якість товарів і продуктів у 1051 власному супермаркеті та пропонуючи максимально доступні ціни (на 10–15% нижчі за середньоринкові), "АТБ" щедро інвестує в різноманітні соціальні та благодійні проєкти. Це завжди було пріоритетним напрямком разом із впровадженням інноваційних технологій і динамічним розвитком флагмана компанії – торговельної мережі "АТБ".

Компанія надає всебічну підтримку, зокрема й фінансову, найбільш незахищеним верствам населення – постраждалим і ветеранам бойових дій на Донбасі, їхнім родинам, внутрішнім переселенцям, пенсіонерам, інвалідам, багатодітним сім'ям, дітям, які потребують невідкладного дорогого лікування, зокрема й у нашому регіоні.

Для цього створили Всеукраїнський благодійний фонд "АТБ". Він акумулює зібрані кошти, додає до них суми, виділені компанією "АТБ-Маркет", і спрямовує їх на потреби охорони здоров’я нації. До того ж приклад галузевого лідера надихає на подібні добрі справи й інших представників українського бізнесу.
Тільки протягом кількох останніх років корпорація "АТБ" профінансувала більше десятка програм соціальної та благодійної допомоги на суму понад 24 мільйони гривень.
Ця акція до дня Святого Миколая також стане гарним прикладом, а головне – подарує трішечки щастя тим, хто цього зараз надзвичайно потребує.

Святий Миколай мандрує Україною разом з «АТБ» та виконує побажання малечі.*
Редактор: Марія Фернюк
20-12-2019, 15:37
Коментарів 0 Переглядів 1 979

Теги -
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Пані Валентина каже, що є велика потреба в кормі для собак і котів


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.