Новим трендом став чай ройбуш, який може похвалитися своєю натуральністю. Трав’яна суміш має солодкуватий присмак, а у складі напою містяться антиоксиданти, вітаміни, кальцій, цинк, магній і т. д.
Білий чай багатий поліфенолами, танінами і флавоноїдами, він покращує стан ротової порожнини і захищає зуби від руйнування. Завдяки антиоксидантам можна також скоротити ризик розвитку онкології і серцево-судинних недуг.
Матча є зеленим порошком, популярний такий чай в Японії і Китаї, допомагаючи зменшити тиск і ймовірність інсульту.
Женьшеневий чай важливий для активності лейкоцитів, що знищують небезпечні віруси і бактерії. З його допомогою можна позбутися від тривоги і поліпшити настрій, а при менопаузі напій запобігає припливи.
Історія пуеру перевищує 2 тисячі років, цей ферментований чай ефективний при боротьбі із зайвою вагою, адже пригнічує синтез жирних кислот.
Комбуча корисна для печінки, з допомогою даного напою організм очищається від токсинів, а глюкозамін допомагає протистояти артриту.
Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
17-12-2019, 01:59
0
1 722