RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

Світлана Островська – лікар-стоматолог з більш ніж 20-річним досвідом роботи, власник стоматологічної клініки ОСА, погодилася розповісти про те, як не платити стоматологам зайвого, не дати ошукати себе на гроші та при цьому не нашкодити своєму здоров'ю.

Як не дати ошукати себе на гроші, не платити зайвого, але і не нашкодити здоров'ю: розповіла лікар-стоматолог із понад 20-річним досвідом Світлана Островська.*


– Частіше за все у своїх бідах ми винні самі. Погодитися з цим важко, тому, як правило, звинувачуємо інших. Так нам легше, оскільки перекладаємо відповідальність за свої помилки та дії на інших.
Але іноді ми вибудовуємо модель наших дій, щоб запобігти негативним наслідкам.
Наприклад, зима – волога погода – погане взуття – промочу ноги – захворію – не зароблю на відпустку.
Спробуємо вибудувати аналогічний логічний ланцюжок: зуби – лікар – гроші – результат.

Зуби. Вони будуть здорові, якщо будуть чисті. Це аксіома, яка не всім подобається. Про це говорено-переговорено. Але повірте мені, більшість дорослого населення не знає, як і чим навести порядок у ротовій порожнині. Я дуже радію, коли мене запитують про її гігієну. Маючи навички з догляду за зубами, ви можете значно заощадити як гроші, так і нерви.
Зуб все-таки почав турбувати. Іти чи не йти? Питання риторичне. Не хочеться, страшно, а може перейде....НЕ ПЕРЕЙДЕ! І чим довше терпите, тим більше заплатите.

Як не дати ошукати себе на гроші, не платити зайвого, але і не нашкодити здоров'ю: розповіла лікар-стоматолог із понад 20-річним досвідом Світлана Островська.*


Куди піти??? О, це питання на мільйон!
85% пацієнтів шукають лікаря в інтернеті. Навіть уже існує термін "лікар в кишені".
Чи варто шукати стоматолога за відгуками в мережі? Керівники клінік чітко розуміють, як пацієнти шукають лікарів. Найпростіший маркетинговий хід – це, звісно, написати про себе гарні відгуки.
А коли ви задоволені послугами, то хіба відразу біжите писати оди стоматологу? Більшість зі нас навіть не хоче афішувати візит до лікаря.
Негативні ж відгуки пишуть самі пацієнти та … конкуренти.

Чи варто довіряти відгукам? Ну, мабуть, потрібно, але не на всі 100%. Краще враховувати думку та рекомендації людей, які тривалий час лікуються у цьому закладі.

Фінанси. Відсутність грошей призводить до того, що люди орієнтуються на вартість, а не на кваліфікацію. Ціна вирішує все. І тут вас може очікувати дезінформація. Наприклад, у людини у роті абсолютно "здорові" корені. Один лікар скаже, що поставить вам міст на весь зубний ряд, і це буде недорого вартувати, і ви уже через тиждень будете із зубами. Пацієнт радий вірити.
Інший лікар каже, що треба все спочатку видалити, а потім планувати протезування. Який лікар вам сподобається більше? Звичайно, перший. Але є відстрочений результат роботи лікаря. І не факт, що ви не заплатите вдруге ще більше.

Як не дати ошукати себе на гроші, не платити зайвого, але і не нашкодити здоров'ю: розповіла лікар-стоматолог із понад 20-річним досвідом Світлана Островська.*


Кваліфікація лікаря. Я, як лікар з великим досвідом роботи, мабуть, скажу дивну річ. Стаж роботи не обумовлює кваліфікацію. І хороший стоматолог – не завжди гарний психолог. Частіше за все, залишаються затребуваними гарні висококваліфіковані спеціалісти, які не дуже вміють до вас залізти в душу.

І про результат. Повертаючись до взуття. Зима пройшла – ноги сухі – чоботи цілі. Тоді, на наступний сезон ви, швидше за все, скористаєтеся своїм досвідом і купите взуття цієї ж торгової марки. За аналогією – якщо ви отримали гарний результат у лікаря, не шукайте інших рук.

Як не дати ошукати себе на гроші, не платити зайвого, але і не нашкодити здоров'ю: розповіла лікар-стоматолог із понад 20-річним досвідом Світлана Островська.*

Адреса: м. Чернівці, вул. Л. Кобилиці, 22
Тел.: 57-57-81, 0996044015,
0990709200;
oca_dental@ukr.net
https://m.facebook.com/stomatologosa/

Ліцензія МОЗУ АЕ №459845 від 23 квітня 2014 року
№277
Редактор: Марія Фернюк
16-12-2019, 10:04
Коментарів 0 Переглядів 3 815

Теги -
Низка населених пунктів залишиться без електрики через ремонт електричного обладнання

Військовий загинув на Донеччині під час виконання бойових завдань
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі
Через теплу погоду тюльпани розквітли майже на 20 днів раніше


Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
Бандити стріляють у бандитів. Блог Ярослава Волощука
Нещодавній теракт у підмосков’ї здається став певною несподіванкою для головного терориста планети - путлера.
ВІДЕО Переглянути все відео

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.

Навіщо сушити голову марними переживаннями, якщо ще до настання свят встигаєте взяти участь у практичних майстер-класах із великодньої випічки на дріжджах та заквасці — "Пасхальна випічка – Panettone" та "Сучасні традиції Великодня" від професійної кулінарно-кондитерської школи Chef Arts School.