RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

5 відмінних продуктів для зниження жиру, особливо в області живота


Немає необхідності змінювати щось радикально. Завжди насолоджуйтеся здоровою їжею і вправами. В результаті ви кожен день будете досягати своїх цілей з найкращими результатами.

Про це повідомляє УКР.Здоров'я.



1. Добрий ранок: сік з лимоном, щоб знизити жир на животі
Почніть день з лимонного соку. Лимон виводить з організму всі токсини на додаток до жиру. Змішаний з теплою водою, він працює максимально добре, зміцнюючи печінку і допомагаючи зливати жир навколо талії.

Інгредієнти:

1-2 столові ложки лимонного соку
1 склянка теплої води
Приготування

Вилити лимонний сік в склянку з теплою водою і добре перемішати.
Пийте цю воду натщесерце кожен день вранці.
Це відмінно прискорить ваш обмін речовин протягом дня.

2. Лимонний напій, щоб втратити черевний жир
У той час як вранці Ви можете пити лимонний сік з теплою водою, ви можете випити ще один стакан лимонного напою пізніше. Тільки додавши деякі додаткові інгредієнти для спалювання жиру. Ви можете випити його після обіду або ввечері. В цьому немає нічого поганого, якщо ви п’єте це двічі за один день.

Інгредієнти:

2-4 столові ложки лимонного соку
щіпка порошку чорного перцю
1 чайна ложка меду
склянка теплої води

Приготування

Додати лимонний сік, перець і мед в теплу воду. Добре перемішати.
Пити цей лимонний напій один раз в день.
3. Включіть бобові в свій щоденний раціон, щоб зменшити жир на животі
За даними Гарвардської школи громадської охорони здоров’я, джерела пісного білка, такі як бобові, допомагають вашому організму підтримувати споживання насичених жирів на здоровому рівні.

Квасоля допомагає згладити ваш живіт не тільки з-за її пісного білка, але також через її різних інших корисних речовин, включаючи розчинні і нерозчинні волокна. Через низький глікемічний індекс боби перетравлюються повільніше, що дозволяє вам почувати себе насиченим довше. Квасоля також корисна при діабеті і хворобах серця.

Кожен тип бобових можуть допомогти боротися з ожирінням, особливо з черевним жиром.

біла квасоля
рожеві боби
червона квасоля
чорні квасоля
нут
сочевиця
горох

Скільки бобових можна їсти щодня?

Не більше однієї чашки бобів кожен день. Ретельно промийте перед використанням. Якщо ви замочуєте їх, то ретельно вимийте їх перед замочуванням і намагайтеся не виливати воду в якій вони готувалися.

4. Огірок допомагає зменшити живіт
Огірок — це ідеальна літня їжа, але що цікаво, це також відмінна їжа для спалювання жиру. Дієтолог Елізабет Сомер в своїй книзі "Харчування для жінок", пропонує способи схуднути. Вона каже, що огірки мають багатий вміст сірки і кремнію. Ці мінерали можуть бути причиною того, що огірки спалюють жир.

Огірки також містять багато води і, отже, діють як сечогінні засоби, які перешкоджають здуття живота. Додаючи огірки з лимоном, він стає супер їжею для спалювання жиру. Оскільки лимони чудово прискорюють обмін речовин, а високий вміст кислоти допомагає в розщепленні жиру.

5. Їжте мигдаль, щоб позбутися від жиру в черевній порожнині
Одним з суперпродуктів, які борються з ожирінням, є мигдаль. Мигдаль багатий хорошими жирами. Як тоді мигдаль зменшує жир на животі? Це тому, що він також є потужним джерелом необхідних поживних речовин. Особливо таких як магній, білок, вітамін Е і клітковина. Коли ви їсте достатньо білка, ви розвиваєте м’язову масу. Яка, в свою чергу, допомагає спалювати жир.

Волокна хороші не тільки для травлення, але і для того, щоб дати відчуття ситості, яке змушує вас перестати переїдати. Мононенасичені жири або корисні жири в мигдалі не тільки допомагають схуднути, але і знижують індекс маси тіла ( ІМТ ).

Це було встановлено в результаті дослідження, опублікованого в Міжнародному журналі ожиріння і порушень, пов’язаних з обміном речовин. Ця їжа має багато інших переваг, щоб зменшити ожиріння. Це також корисно для серцево-судинних захворювань і діабету. Він не тільки знижує рівень шкідливого холестерину в артеріях, а також стабілізує рівень цукру в крові.

Так що, не турбуючись, ви можете їсти мигдаль щодня. Але пам’ятайте, що надлишок всього — це погано. Їжте жменьку з них, 10-20 штук в день, не більше того. Не їжте смажений або покритий цукром або сіллю, їжте сирий мигдаль.

Способи їсти мигдаль, щоб зменшити жир на животі

Замочіть 10-20 горіхів у воді на ніч. Їж їх після того, як ви випили лимонну воду вранці. Зачекайте приблизно 30-40 хвилин, перш ніж їсти просочений мигдаль.

6. Пийте зелений чай, щоб втратити жир на животі
Зелений чай підвищує метаболізм відмінно. Він також виробляє тепло всередині вашого тіла, крім стимуляції окислення жирів. З’єднання зеленого чаю під назвою епігаллокатехін галлат (EGCG) допомагає стимулювати спалювання жиру. Насправді, цікаве відкриття про зелений чаї зазначене в Журналі Сільськогосподарської Їжі, в якому говориться, що зелений чай працює на генетичному рівні. Мало того, що це, здається, викликає гени, які допомагають схуднути, але також запобігає утворенню нових жирових клітин.

Інгредієнти:

чайна ложка листя зеленого чаю
чашка гарячої води
чайна ложка меду (за бажанням)
Приготування

Покладіть чайне листя в чашку.
Налийте гарячу воду в чашку.
Дайте постояти 2-3 хвилини, не більше того.
Процідіть чай.
Якщо вам потрібен підсолоджувач, додайте мед.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
11-12-2019, 00:36
Коментарів 0 Переглядів 4 389

Теги -
Деякі монети датовані V ст. до н.е. – IV ст. н.е

Для кого можливі графіки відключень

Газовики просять споживачів перекрити крани на спусках перед газовими приладами та не відкривати до зазначеного часу
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.