З медом, горіхами і сиром. Три рецепти печених яблук

новини
3 131
0
З медом, горіхами і сиром. Три рецепти печених яблук

Запечені яблука — найпростіший у приготуванні, і один з найкорисніших десертів.

Печені яблука прекрасно підходять для дієтичного та дитячого меню. Яблука можна запікати з медом, горіхами, сиром, корицею; в мультиварці і мікрохвильовці. Більш складні варіанти — це начинка для яблук з рису, гарбуза або вівсяних пластівців.



Печені яблука в духовці або мікрохвильовій печі

Це найпростіший спосіб, який займе мінімум часу. Яблука запікаються у власному соку. Такий рецепт відмінно підходить для пісного меню.

Складові:

яблуко — 6 шт
цукор/мед — 6 ч. л.


Всі яблука ретельно миємо й насухо витираємо. Акуратно видаляємо ножем серцевину яблук.

Насипаємо в кожне яблуко по 1 ч. л. цукру. Можна використовувати більше або менше цукру за смаком. Також замість цукру можна використовувати мед.

Розігріваємо духовку до 180 ° C. Кладемо яблука в форму, наливаємо на дно трохи води, і відправляємо форму в духовку на 30 хв. У мікрохвильовці яблуко потрібно запікати близько 5−10 хв, в залежності від потужності.

Подавати яблука можна з медом або вершками, теплими або охолодженими.

Печені яблука з медом і горіхами

З медом, горіхами і сиром. Три рецепти печених яблук


Складові:

яблуко — 6 шт
волоські горіхи — 4 ст. л.
мед — 2 ст. л.
вершкове масло — 3 ст. л.
кориця мелена — 1 ч. л.
цукрова пудра


Яблука миємо й витираємо насухо. Видаляємо ножем серцевину яблук і стежимо за тим, щоб не проколоти яблуко повністю, інакше вся начинка витече.

Змішуємо в глибокій ємності рідкий мед, розм’якшене вершкове масло, горіхи і корицю. Акуратно кладемо начинку в підготовлені яблука.

Розігріваємо духовку до 180 ° C. Ставимо яблука в форму або на деко, застелене пергаментом, і відправляємо в духовку на 20 хв.

Готові яблука посипаємо цукровою пудрою. Подаємо десерт гарячим або охолодженим.

Печені яблука з сиром

З медом, горіхами і сиром. Три рецепти печених яблук


Складові:

яблуко — 6 шт
сир — 350 г
вершкове масло — 50 г
мед — 6 ч. л.


Яблука ретельно миємо й витираємо. Зрізаємо ножем верхівки яблук і видаляємо серцевину разом з м’якоттю фруктів. Акуратно заповнюємо яблука сиром і поливаємо зверху медом.

Духовку розігріваємо до 200 ° C. Кладемо яблука в форму, змащену вершковим маслом, і відправляємо в духовку на 20−25 хв. Корисний десерт готовий!

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:

Колонка

Читають Коментують

Свіжий номер

Афіша

політика, влада

економіка

здоров'я

культура

спорт

Каталог фірм