RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

З медом, горіхами і сиром. Три рецепти печених яблук

Запечені яблука — найпростіший у приготуванні, і один з найкорисніших десертів.

Печені яблука прекрасно підходять для дієтичного та дитячого меню. Яблука можна запікати з медом, горіхами, сиром, корицею; в мультиварці і мікрохвильовці. Більш складні варіанти — це начинка для яблук з рису, гарбуза або вівсяних пластівців.



Печені яблука в духовці або мікрохвильовій печі

Це найпростіший спосіб, який займе мінімум часу. Яблука запікаються у власному соку. Такий рецепт відмінно підходить для пісного меню.

Складові:

яблуко — 6 шт
цукор/мед — 6 ч. л.


Всі яблука ретельно миємо й насухо витираємо. Акуратно видаляємо ножем серцевину яблук.

Насипаємо в кожне яблуко по 1 ч. л. цукру. Можна використовувати більше або менше цукру за смаком. Також замість цукру можна використовувати мед.

Розігріваємо духовку до 180 ° C. Кладемо яблука в форму, наливаємо на дно трохи води, і відправляємо форму в духовку на 30 хв. У мікрохвильовці яблуко потрібно запікати близько 5−10 хв, в залежності від потужності.

Подавати яблука можна з медом або вершками, теплими або охолодженими.

Печені яблука з медом і горіхами

З медом, горіхами і сиром. Три рецепти печених яблук


Складові:

яблуко — 6 шт
волоські горіхи — 4 ст. л.
мед — 2 ст. л.
вершкове масло — 3 ст. л.
кориця мелена — 1 ч. л.
цукрова пудра


Яблука миємо й витираємо насухо. Видаляємо ножем серцевину яблук і стежимо за тим, щоб не проколоти яблуко повністю, інакше вся начинка витече.

Змішуємо в глибокій ємності рідкий мед, розм’якшене вершкове масло, горіхи і корицю. Акуратно кладемо начинку в підготовлені яблука.

Розігріваємо духовку до 180 ° C. Ставимо яблука в форму або на деко, застелене пергаментом, і відправляємо в духовку на 20 хв.

Готові яблука посипаємо цукровою пудрою. Подаємо десерт гарячим або охолодженим.

Печені яблука з сиром

З медом, горіхами і сиром. Три рецепти печених яблук


Складові:

яблуко — 6 шт
сир — 350 г
вершкове масло — 50 г
мед — 6 ч. л.


Яблука ретельно миємо й витираємо. Зрізаємо ножем верхівки яблук і видаляємо серцевину разом з м’якоттю фруктів. Акуратно заповнюємо яблука сиром і поливаємо зверху медом.

Духовку розігріваємо до 200 ° C. Кладемо яблука в форму, змащену вершковим маслом, і відправляємо в духовку на 20−25 хв. Корисний десерт готовий!

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: Марина Кавкало
10-12-2019, 22:30
Коментарів 0 Переглядів 3 055

• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Олена Рєпіна – випускниця Міжнародної програми "Капеланська академія"


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.