RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Гороскоп на 4 грудня: Козерогам і Тельцям не варто іти на поводу у своїх почуттів


Завтра гороскоп обіцяє шквал емоцій. І у вас, і у оточуючих то і справа буде виникати спокуса діяти необдумано, піддаючись миттєвим поривам. Любов, робота, бізнес, спілкування, – завтра все буде залежати від мінливого настрою, тому в справах (особливо грошових) можливі непорозуміння і втрати.

Зірки радять: не йдіть сліпо на поводу у своїх почуттів, інакше день буде насичений протиріччями, капризами, примхами, а також дрібними і великими зіткненнями з оточуючими, пише "1001 гороскоп".



Овен

Завтра Овен здатний здивувати оточуючих несподіваним підходом до якогось питання. Можливо навіть, йому вдасться запропонувати витончене рішення проблеми, над якою безуспішно билося багато людей! День схиляє Овна до нестандартного способу думок, і це допоможе йому на багато завдань подивитися під новим кутом. Особливо добре це помітно у творчих Овнів, які завтра відчують прилив натхнення.

Телець

Завтра Телець буде налаштований вкрай незалежно! Будь-які спроби дати йому пораду або тим більше намагатися їм управляти він сприйме як особисту образу. З одного боку, така позиція загрожує обернутися для нього конфліктами з навколишніми. З іншого ж, самостійний Телець завтра не приймає жодних рамок і кордонів, і це може позитивно позначитися на його справах. Там, де інші десять раз зайдуть у глухий кут, Телець запропонує свіже, неординарне рішення.

Близнюки

Завтра якісь події протягом дня здатні сильно засмутити Близнюків і навіть вибити їх з колії. Не варто впадати у відчай! Це нормально, у справах виходить не все і не завжди. Та й на підтримку оточуючих теж постійно розраховувати не варто. Близнюкам завтра необхідно пам'ятати, що єдиний чоловік, перед яким вони звітують і на якого можуть повністю покластися – це вони самі. І тоді розчарувань у завтрашньому дні буде значно менше.

Рак

Завтра Рак з самого ранку може відчувати в собі лідерські задатки! І справа не тільки в тому, що йому раптом захочеться покомандувати іншими – головне, що і навколишні завтра будуть прислухатися до його слів. Висловлювання Раку будуть володіти переконливістю, завдяки чому він зможе без праці привернути до себе увагу, зацікавити, переконати у своїй правоті. Саме цим, тобто просуванням своїх проектів та ідей, Раку і варто зайнятися завтра – витрачати на день на побутові справи було б великою розкішшю.

Лев

Завтра оточуючі (у тому числі близькі) будуть раз випробовувати терпіння Лева. А воно у нього не безмежно! Не дивно, що в якийсь момент чаша переповниться, і Лев здатний вибухнути! Щоб цього не сталося, зірки гороскопу радять Леву завтра випускати пар поступово, не чекаючи, поки він почне розпирати зсередини. Краще весь день потихеньку бурчати і сипати причіпками, ніж до останнього тримати гнів у собі, а потім влаштувати грандіозний скандал!

Діва

Завтра протягом дня Діву може чекати чимало сюрпризів! Не виключено, що завдяки цьому на якісь речі вона зможе подивитися під зовсім новим кутом. Можливо, у справах, якими вона займається, спливуть нові факти або ж хтось з оточуючих завтра проявить себе з несподіваного боку. Безумовно, все це буде відволікати Діву від справ, зате подарує свіжі враження.

Терези

Завтра Терези ризикують зарубати на корені якусь цінну ідею. В цьому винна їх поспішність у прийнятті рішень і небажання вдаватися в деталі. Щоб уникнути запізнілих жалю, завтра їм слід бути відкритими для будь-яких нових думок, проектів та ідей. Врешті-решт, відмовитися від них Терези завжди встигнуть, так чому б не дати їм хоча б примарний шанс?

Скорпіон

Завтра день дозволить Скорпіону повною мірою розкрити свої організаторські таланти – навіть якщо до цього вони спали у нього мертвим сном. Поставити перед оточуючими завдання, розподілити обов'язки, підігріти ентузіазм – все це завтра буде Скорпіону по плечу. Втім, навіть якщо у Скорпіона не буде можливості керувати іншими, завтра йому вдасться відмінно організувати, як мінімум, себе самого. А це вже, погодьтеся, чимало.

Стрілець

Завтра зірки гороскопу радять Стрільцеві триматися якомога далі від пліток і інтриг, щоб не опинитися в них втягнутим. Які б бурі не вирували навколо Стрільця, йому слід залишатися осторонь, займаючись лише власними справами і зберігаючи нейтралітет. Навколишні зрештою зуміють розібратися і без нього, а ось якщо Стрілець завтра не витримає і займе чию-небудь сторону, то згодом пошкодує: це може згубно позначитися на його репутації.

Козеріг

Завтра, щоб отримати бажаний результат, Козерогові доведеться діяти виключно обхідними шляхами! Спроба поговорити безпосередньо з оточуючими навряд чи до чогось приведе. А ось такі партизанські методи, як чутки і натяки, виявляться вельми ефективними! Так що якщо Козеріг завтра хоче просунути свою ідею, краще, що він може зробити, – це поволі вкласти її в голову потрібну людину, а вже потім переконати його, що той до всього додумався сам.

Водолій

Завтра Водолію слід приготуватися до того, що протягом дня йому надійде несподіване, але дуже привабливу пропозицію. Воно може стосуватися його доходів, роботи або навіть особистого життя, проте Водолію, перш ніж погоджуватися, необхідно ретельно зважити всі "проти" і "за". Лише вникнувши в деталі і прорахувавши свою вигоду з калькулятором в руках, Водолій зможе прийняти вірне рішення.

Риби

Завтра – день, коли Риби будуть відчувати себе справжнім суперменом! Зірки гороскопу наділяють їх енергією, невтомністю і азартом, завдяки яким їм по плечу згорнути будь-які гори! Особливо добре, якщо в запасі у Риб є пара-трійка невирішених завдань: завтра у них є шанс блискуче здійснити навіть найбезнадійніші задуми і плани. Втім, згортаючи гори, постарайтеся все-таки не перестаратися! Як кажуть, все добре в міру.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
4-12-2019, 00:01
Коментарів 0 Переглядів 2 091


Художник Іван Салевич задонатив Віолетті суму на цілий дрон-камікадзе

За вчинене фігуранту загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Чому про гуманітарні швидкі допомоги з Італії мовчать фігуранти справи?

Швидкі допомоги нібито направили на фронт, але доказів цьому ніхто не хоче надавати
ВІДЕО Переглянути все відео

Живуть весело, дружно й ніколи не сваряться

"Країна Мрій" – це справжня казкова територія з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є багато цікавого: велика батутна арена, лазертаг, лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка та багато іншого. Для наймолодших гостей є спеціальна дитяча зона з атракціонами, адаптованими до їхнього віку.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!