Шоколадна ковбасаІнгредієнти:
Близько 200 грамів несвіжого батона, інші інгредієнти за бажанням.
2 ложки какао-порошку,
150 грамів вершкового масла,
печиво,
горіхи та родзинки,
близько половини склянки цукру.
Приготування:Батон пропускаємо через блендер, печиво ламаємо, масло розтоплюємо. До масла додаємо цукор і какао, помішуємо до отримання однорідної маси, залишаємо до охолодження.
Беремо містку ємність, додаємо печиво, батон, масло, горіхи та ретельно перемішуємо. Потім кладемо на харчову плівку або фольгу і ставимо в морозилку.
Коли суміш остаточно застигне, порізати на шматочки. Ваша шоколадна ковбаса готова!
Ніжний вершковий суп із куркоюІнгредієнти:2 літри будь-якого бульйону,
склянка звичайної води,
половина цибулини,
5 картоплин,
куряче м'ясо (вже готове),
близько 100-120 мл жирних вершків,
3 морквини,
1 селера,
3-4 зубчики часнику і спеції за смаком.
Приготування:Візьміть відповідну каструлю з товстими стінками, додайте оливкової олії та обсмажте дрібно нарізану цибулю до золотистого кольору. Часник пропустити через часникодавку або дрібно порубати, додати до цибулі та смажити пів хвилини.
Додаємо інші овочі, які краще порізати на невеликі шматочки, заправити бульйоном. Коли суп закипить, треба накрити кришкою і дати поваритися хвилин 10. Потім настає черга курячого м'яса. Після додавання варимо ще 10 хвилин. Потім вливаємо вершки, солимо і перчимо.
Котлети з картопляного пюреІнгредієнти:склянка борошна,
яйце,
рослинна олія,
цибулина.
Приготування:Змішати пюре, борошно, яйце, заздалегідь обсмажені до золотистого кольору цибулю, сіль і перець.
З отриманої маси ліпимо котлети. Жаровню розігріваємо до 200 градусів. Деко мастимо олією і ставимо котлети в жаровню на 25 хвилин.
Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
3-12-2019, 22:31
0
1 052