Декілька рецептів страв із залишків продуктів, які є у вашому холодильнику

новини
1 168
0
Декілька рецептів страв із залишків продуктів, які є у вашому холодильнику

Шоколадна ковбаса

Інгредієнти:



Близько 200 грамів несвіжого батона, інші інгредієнти за бажанням.

2 ложки какао-порошку,

150 грамів вершкового масла,

печиво,

горіхи та родзинки,

близько половини склянки цукру.

Приготування:

Батон пропускаємо через блендер, печиво ламаємо, масло розтоплюємо. До масла додаємо цукор і какао, помішуємо до отримання однорідної маси, залишаємо до охолодження.

Беремо містку ємність, додаємо печиво, батон, масло, горіхи та ретельно перемішуємо. Потім кладемо на харчову плівку або фольгу і ставимо в морозилку.

Коли суміш остаточно застигне, порізати на шматочки. Ваша шоколадна ковбаса готова!

Декілька рецептів страв із залишків продуктів, які є у вашому холодильнику


Ніжний вершковий суп із куркою

Інгредієнти:

2 літри будь-якого бульйону,

склянка звичайної води,

половина цибулини,

5 картоплин,

куряче м'ясо (вже готове),

близько 100-120 мл жирних вершків,

3 морквини,

1 селера,

3-4 зубчики часнику і спеції за смаком.

Приготування:

Візьміть відповідну каструлю з товстими стінками, додайте оливкової олії та обсмажте дрібно нарізану цибулю до золотистого кольору. Часник пропустити через часникодавку або дрібно порубати, додати до цибулі та смажити пів хвилини.

Додаємо інші овочі, які краще порізати на невеликі шматочки, заправити бульйоном. Коли суп закипить, треба накрити кришкою і дати поваритися хвилин 10. Потім настає черга курячого м'яса. Після додавання варимо ще 10 хвилин. Потім вливаємо вершки, солимо і перчимо.

Декілька рецептів страв із залишків продуктів, які є у вашому холодильнику


Котлети з картопляного пюре

Інгредієнти:

склянка борошна,

яйце,

рослинна олія,

цибулина.

Приготування:

Змішати пюре, борошно, яйце, заздалегідь обсмажені до золотистого кольору цибулю, сіль і перець.

З отриманої маси ліпимо котлети. Жаровню розігріваємо до 200 градусів. Деко мастимо олією і ставимо котлети в жаровню на 25 хвилин.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують