RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Гороскоп на 3 грудня: Терезам та Водоліям варто уникати надокучливих думок


Завтрашній гороскоп передвіщає вам успіх в тих областях, де потрібно діяти рішуче, впевнено і безапеляційно, а от з точки зору дипломатії він абсолютно провальний. Завтра не розраховуйте на дипломатичність – ні свою, ні оточуючих. Уникайте конфліктів, сутичок та навіть обговорення якихось неоднозначних тем. У любові намагайтеся поєднувати рішучість з обережністю.

Якщо ви давно не могли зважитися зробити якийсь крок у ваших стосунках, то завтра – саме час. Головне, будьте щирі зі своєю коханою людиною – будь-яка фальш завтра буде особливо кидатися в очі, пише "1001 гороскоп".



Овен

Завтра існує велика ймовірність того, що оточуючі будуть намагатися навантажити на Овна свої справи або навіть зробити крайнім у якихось питаннях! Вони відчують його податливість і поступливість, намагаючись безсоромно цим користуватися! Змінити такий стан справ Овен зможе, тільки якщо буде жорстко стояти на своєму, припиняючи подібні спроби. Інакше весь день завтра йому судилося присвятити чужих справ, абсолютно закинувши власні.

Телець

Завтра весь день Телець може відчувати нав'язливий тиск ззовні. Від тиску Тельцю навряд чи вдасться позбутися, а значить, доведеться з ним примиритися. Найкраще, що Телець може зробити завтра, – це усамітнитися і постаратися спокійно зайнятися своїми справами, не відволікаючись і не озираючись по сторонах.

Близнюки

Завтра у Близнюків буде рідкісний шанс зробити прорив у якій-небудь справі! Головне не упустити потрібний момент, щоб, коли настане, діяти рішуче й чітко. Завдяки своїм активним, наполегливим діям, Близнюки завтра здатні далеко вирватися вперед! Цей день їм варто використовувати для того, щоб стрімким ривком досягти нових висот, випередивши конкурентів.

Рак

У Раку буде загострене почуття справедливості! Він здатний кинутися грудьми на захист своїх або чиїх-небудь інтересів, якщо визнає, що оточують ці інтереси утискають. Що ж, іноді непогано "покачати права", а заодно і поставити кривдника на місце. Однак Рак завтра здатний побачити порушення прав навіть там, де цього немає і в помині. Або там, де це порушення можна розгледіти лише під дуже великим мікроскопом.

Лев

Лев весь день ризикує провести в пошуках істини, будучи твердо переконаний, що вона десь поруч. Його пошуки правди можуть стосуватися всього: взаємовідносин з оточуючими, роботи, особистого життя. Проте як би Леву завтра не здавалося, що справедливість ось-ось повинна восторжествувати, це навряд чи виявиться так. Лев може з подивом виявити, що істина в чистому вигляді – річ майже даремна, і крім нього вона нікому не потрібна.

Діва

Завтра зірки гороскопу радять Діві йти тільки прямими шляхами! Спроби вести свою гру, а тим більше щось приховати або спотворити, можуть закінчитися сумно. Так що якщо Діва хоче отримати потрібний результат, їй доведеться діяти відкрито. Навколишні завтра теж оцінять в Діві чесність і прямоту, однак у спілкуванні не варто зовсім вже перегинати палицю: навіть у відвертості є свої межі.

Терези

Завтра в якихось питаннях Терезам для досягнення потрібного результату доведеться говорити те, що від них чекають, а не те, що вони думають насправді. Або хоча б у потрібний момент промовчати про свої сумніви. Нічого не поробиш, відвертість доречна далеко не завжди, а вже у важливих розмовах – тим більше. Завтра, виклавши все безпосередньо, Терези ризикують нашкодити справі, і собі. Якщо ж вони утримаються від коментарів, то цілком здатні виявитися у виграші.

Скорпіон

Завтра у справах Скорпіон буде налаштований рішуче і по-бойовому. Навіщо намагатися розплутати вузол, якщо можна його розрубати? Найцікавіше, що в якихось питаннях такі заходи можуть допомогти – проте далеко не у всіх. Ось чому до справ, що вимагає часу і делікатного підходу, Скорпіону завтра краще навіть на гарматний постріл не підходити. Або ж заздалегідь змиритися з їх повним і беззастережним провалом.

Стрілець

Завтра у Стрільця день розгрібання завалів! Навіть якщо це не було передбачено розписом, ситуація, швидше за все, складеться так, що йому доведеться хоча б у чомусь навести порядок. Можливо, цим "чимось" виявиться робочий стіл, а може бути, Стрільцю прийшла пора розкласти по поличках свої справи і плани. Ухилятися не варто, адже під час цього процесу Стрілець завтра має всі шанси виявити щось забуте, але досі актуальне і досить коштовне.

Козеріг

Завтра Козеріг буде перебувати в дисонансі з оточуючими, в тому числі і з близькими людьми. Йому може здаватися, що все навколо напускають на себе занадто важливий вид, навколишні ж в свою чергу будуть незадоволені безпечністю Козерога. До справжнім тертям це навряд чи призведе, однак щоб взаєморозуміння не дало тріщину, Козерогові завтра варто частіше робити серйозне і розумне обличчя. Навіть якщо це здається йому таким кумедним!

Водолій

Завтра у справах Водолій здатний на рішучі, навіть радикальні заходи – особливо в сфері фінансів. Замість того щоб сім разів відміряти, він буде налаштований сім разів відрубати! З одного боку, є небезпека того, що Водолій необдумано пустить гроші на вітер. З іншого ж – його бойовий настрій допоможе йому завтра зважитися на ті фінансові кроки, які вже давно назріла необхідність зробити.

Риби

Завтра в Рибах може прокинутися критик. Причому критичність Риб меншою мірою спрямована на себе і більшою – на всіх інших. Рибам може здаватися, що їх зауваження змусять оточуючих засоромитися і виправити помилки, однак на ділі все буде не так. Мудрі поради Риб завтра пропадуть даром, а от критика здатна стати джерелом образ. Так що їм вирішувати, чи варто витрачати на критику нерви і сили без всякої надії на результат.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
3-12-2019, 00:01
Коментарів 0 Переглядів 2 459

Теги -

“Буковинка” втретє поспіль взяла гору над “Балтою” та здобула бронзові медалі Суперліги-Дмарт сезону 2023/24
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.