RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

Дієтологиня назвала найгірші страви для сніданку


Дієтологиня з Австралії Сьюзі Барел розповіла, які продукти найгірше підходять для сніданку, а які страви принесуть максимум користі.

Про це пише УКР.Здоров'я.



Барел вважає, що найнебезпечніший продукт для початку дня – піта, а також інші подібні хлібні вироби. Справа в тому, що в цих популярних коржах дуже мало нутрієнтів, зате повно вуглеводів – одна піта може містити 80 грамів.

Також поганим вибором стануть солодкі пластівці та інші готові сніданки. Вони теж практично порожні з точки зору нутрієнтів, майже не містять клітковини, зате з-за високого вмісту цукру та інших швидких вуглеводів викликають різкі скачки цукру. А це не подобається організму і особливо небезпечно вранці.

Крім того, такі пластівці мають ще два мінуси. Вони не здатні наситити надовго і привчають дітей їсти солодке вранці. А це вже фактори ризику розвитку ожиріння. Замість них краще купувати несолодкі пластівці, цільнозернові або гранолу. Їх рекомендується вживати з грецьким йогуртом або цільним молоком, можна додати трохи меду, ягід або фруктів.

Добре підійде для сніданку яєчня з овочами і тостами, бажано з цільнозернового хліба. Люди, які не мають зайвої ваги і проблем з метаболізмом можуть додати до сніданку смажений бекон.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
30-11-2019, 01:20
Коментарів 0 Переглядів 2 065

Фото ілюстративне

Понад 15 країн світу є споживачами продуктів із нашого краю


Внаслідок аварії кермувальник загинув на місці події, а пасажир отримав травми
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Олена Рєпіна – випускниця Міжнародної програми "Капеланська академія"


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.