RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Гороскоп на 29 листопада: Овнам та Дівам варто звернути увагу на свою кар'єру


Гороскоп на завтра дуже хороший для вирішення фінансових питань і взагалі – для проведення своєї лінії в усьому, що ви вважаєте за потрібне. Це відмінний день для здійснення будь-яких задумів, що вимагають рішучості, кмітливості та енергійності.

Все те, за що ви давно не вирішувалися взятися, краще здійснити саме зараз. Єдине "але": зірки будуть схиляти вас до різкості і жорсткості, що загрожує конфліктами з навколишніми. Щоб уникнути безглуздої конфронтації, постарайтеся тримати себе в руках, передає "1001 гороскоп".



Овен

Відмінний день для того, щоб Овен зайнявся своєю кар'єрою або рішенням інших амбітних завдань. День наділяє його такими рисами, як організованість, сила волі і здатність рухатися до мети (особливо, якщо це гідна мета). Зірки гороскопу обіцяють, що, направивши енергію в потрібне русло, Овен завтра зробить впевнений крок вперед. Єдине "але": у будь-яких справах йому не варто покладатися на оточуючих – в плані відповідальності і дисципліни їм до Овна завтра як до Місяця далеко.

Телець

У Тельця є шанс переконатися в справедливості прислів'я "Не було б щастя, та нещастя допомогло". Є велика ймовірність того, що якісь несприятливі, на перший погляд, обставини в результаті обернуться для Тельця удачею. То не муварто нарікати на долю і робити поспішні висновки: завтра цілком може виявитися так, що під виглядом не надто позитивних подій доля підкине Тельцю приємний сюрприз!

Близнюки

Близнюків очікує день величезних можливостей, причому ці можливості не залежать від виникаючих на їхньому шляху перешкод. Навпаки, Близнюки будуть налаштовані по-бойовому, так що перешкоди і складні завдання лише розпалять їх азарт. Те ж саме стосується і суперників: завтра вони будуть стимулювати Близнюків, виконуючи для них роль червоної ганчірки перед носом бика. Так що не Близнюкам слід побоюватися перешкод, навпаки – завтра саме вони змушують їх боротися і перемагати!

Рак

Завтра Раку в будь-якій із сфер його життя може надійти досить привабливу пропозицію, однак перш ніж на нього погоджуватися, зірки гороскопу радять як слід подумати. Можливо, пропозиція дійсно виявиться вигідним, а може бути, в ньому криється каверза. Щоб це з'ясувати, Раку слід зібрати побільше інформації і лише потім прийняти рішення. Якщо ж Рак поквапиться з відповіддю, то ризикує програти, адже, як відомо, не все те золото, що блищить.

Лев

Завтра зірки гороскопу попереджають Лева про те, що до справ не варто ставитися надто серйозно. Особливо це стосується побутових питань, рутини і дрібниць. Страшно уявити, яку напругу може виникнути, якщо намагатися зробити все правильно, "від і до", нарікаючи про найменшій помилці! Лев же завтра буде налаштований так, що будь-яка неправильність здатна позбавити його душевної рівноваги. Втім, виправити це неважко: досить подивитися на себе зі сторони і не забувати про почуття гумору.

Діва

Завтра події сприяють Діві, а доля може підкинути їй приємний сюрприз. Не виключено підвищення по службі, подарунок, незаплановані гроші. Єдиний підступ завтрашнього дня – це відносини з оточуючими: Діва може випадково зіпсувати їх, надто зосередившись на собі і своїх успіхах. Можливо, домагаючись свого, Діва буде занадто штовхатися ліктями або ж навпаки, її досягнення викличуть заздрість. Як би там не було, завтра Діві варто вести себе скромніше, намагаючись не зачіпати чужі почуття.

Терези

Завтра день Терезів обіцяє бути наповнений емоціями і душевним спілкуванням! Зірки гороскопу радять їм присвятити якомога більше часу коханій людині, друзям і рідним. Навіть просте проведення часу в колі близьких подарує Терезам потужний заряд позитивної енергії. Якщо ж між Терезами і близьким людиною назрів важливий розмова, краще всього, не зволікаючи, провести його саме в цей день: завтра Терезам можна не турбуватися про те, чи правильно їх розуміють.

Скорпіон

Застра Скорпіон здатний демонструвати величезну активність у справах, проте зірки гороскопу застерігають його від поспішних вчинків і рішень. День схиляє Скорпіона до того, щоб спочатку діяти, а потім вже думати, і це може позначитися на справах не кращим чином. Щоб не наламати дров, Скорпіону завтра необхідно не подаватися емоційним поривам, приборкувати своє нетерпіння і діяти за правилом: "Сім раз відріж", тобто "відміряй"...

Стрілець

Стрілець має шанс відчути себе на коні! День наділяє його такими якостями, як рішучість, цілеспрямованість і проникливість, завдяки чому навіть складні справи будуть даватися йому легко. Завтра Стрілець здатний розібратися в заплутаній проблеми, знайшовши шляхи її вирішення. Його плани будуть відрізнятися чіткістю, а дії ефективністю, причому це стосується не лише його власних справ, але і проблем оточуючих – Стрілець завтра охоче проявить широту душі і допоможе тому, хто до нього звернеться за допомогою.

Козеріг

Завтра день дарує Козерогові величезний, практично безмежний потенціал! Головне для нього – не упустити момент, щоб скористатися всіма сприятливими можливостями. Зірки гороскопу закликають Козерога не сидіти вдома – адже під лежачий камінь вода не тече – а намагатися бути в самому центрі подій. Дотримуючись цієї поради, Козеріг здатний досягти: день надасть йому шанс змінити своє життя в кращу сторону. Ну а якщо він цим шансом не скористається, його право. Як говориться, "не хочу" – ось причина, "не можу" – лише привід.

Водолій

Завтра зірки гороскопу схиляють Водолія до того, щоб провести цей день у тиші – і зовнішньої, і внутрішньої. Настав час відсторонитися від того, що відбувається, щоб поглянути на події з боку. Щоб налаштуватися на медитативну хвилю, Водолію досить уникати активного спілкування, прислухаючись до голосу підсвідомості. Неквапливі роздуми, розслаблююча ванна, ароматичні свічки або навіть просто ледаче лежання на дивані завтра допоможуть Водолію заглянути в себе, знайшовши відповіді на хвилюючі його питання.

Риби

Завтра – чудовий день, коли почуття Риб будуть знаходитися в рівновазі. Зірки гороскопу дарують їм гармонію зі світом і з собою, і це відчують всі, хто знаходиться з ними поруч. Завдяки своїм позитивним емоціям, Рибам завтра буде нескладно завоювати прихильність людей і, якщо потрібно, заручитися їх підтримкою. Цей день підходить для нових знайомств, спілкування, романтики, подорожей, творчості. Проведіть його поруч з тими, хто вам дорогий, – вас чекає море радості, щирості і любові!

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
29-11-2019, 00:01
Коментарів 0 Переглядів 3 875

Теги -
Через погодні умови посівна кампанія цього року почалася раніше
Деякі монети датовані V ст. до н.е. – IV ст. н.е

Для кого можливі графіки відключень
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.