RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Приватні оголошення |Приватні оголошення Тури з Чернівців | Історія успіху | Історія успіху Афіша | Пропозиція тижня | Він+Вона | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Радіо | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |
Молодий буковинець » новини » Смачні страви з м'яса: три оригінальних рецепти

Смачні страви з м'яса: три оригінальних рецепти

Курка фарширована рисом і грибами

Інгредієнти:



Курка (середня) 1 шт.

Овочі з рисом та шампіньйонами 400 г

Масло 50 г

Майонез 2 ст. ложки

Сіль, часник та спеції за смаком

Приготування:

Курку натерти сумішшю, приготовленою із подрібненого часнику, майонезу, солі, та спецій, і залишити на 30 хв (можна й довше, але не менше) для маринування.

А тим часом приготувати рис, овочі та шампіньйони, додати вершкове масло, охолодити і приправити за смаком.

Замариновану курку фарширувати сумішшю, зашити отвір і запікаємо 60—80 хв. в духовій шафі при температурі 160—180 °С.

До столу подавати гарячою, з різноманітними соусами.

Смачні страви з м'яса: три оригінальних рецепти


Крученики зі свининою

Інгредієнти:

Свинина 1 кг

Шампіньйони 150 г

Перець солодкий 1 шт.

Варений рис 100 г

Масло 30 г

Цибуля 1 шт.

Зелень 1 пучок

Сіль, перець за смаком

Олія для смаження

Приготування:

М'ясо нарізаємо на битки, солимо, перчимо. Готуємо начинку. Нарізаємо печериці і перець кубиками. Подрібнену цибулю обсмажуємо на розігрітому вершковому маслі. Додаємо гриби і перець.

Через 4–5 хвилин в зажарку висипаємо варений рис і нарізану зелень. Все перемішуємо. На кожен стейк викладаємо начинку, згортаємо рулетики і закріплюємо кінці зубочистками або обв'язуємо крученик ниткою.

Смажимо до рум'яної скоринки. Опісля тушкуємо в бульйоні 30 хвилин. Крученики готові до подачі на стіл.

Смачні страви з м'яса: три оригінальних рецепти


Печеня з кролика зі сметаною та овочами

Інгредієнти:

Тушка кролика 1 шт.

Сметана 400 г

Картопля 4 шт.

Морква 2 шт.

Цибуля 1 шт.

Часник 2 зубчики

Біле вино 50 мл

Олія 2 ст. л.

Петрушка пучок

Сіль за смаком

Перець за смаком

Приготування:

Миємо тушку кролика, обсушуємо на паперовому рушнику, акуратно розрубуємо на порційні шматочки.

Чистимо картоплю, моркву, цибулю, часник. Нарізаємо овочі великими шматками.

Пательню з товстим дном ставимо на середній вогонь. Наливаємо олію та викладаємо овочі. Обсмажуємо 5–7 хвилин, щоб з’явилася рум’яна скоринка. Додаємо до овочів сіль та перець, виливаємо біле вино. Смажимо ще 5 хвилин, доки випарується алкоголь. Перекладаємо овочі у форму для запікання.

М'ясо кролика солимо та перчимо за смаком. Обсмажуємо до золотої скоринки на сковорідці, де готувалася картопля. Перекладаємо шматочки кролика до овочів.

До м’яса висипаємо сметану та рівномірно розподіляємо по всій формі. Якщо сметана не покриває шматочки кролика, можна додати трохи води.

Розігріваємо духовку до 180 градусів. Накриваємо форму для запікання кришкою чи фольгою та ставимо у духову шафу на годину. Подаємо кролика до столу, прикрасивши гілочкою зелені.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
28-11-2019, 22:30
Коментарів 0 Переглядів 1 334


Чернівчани обурюються - мовляв, про яку безпеку можна говорити з таким станом транспорту

Газовики просять водіїв та перехожих бути обачними, адже найменша іскра може наробити лиха

Ще по одному такому розпилювачу з’явиться днями на Гравітоні та на Соборній площі
• Новини партнерів











ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Газовики просять водіїв та перехожих бути обачними, адже найменша іскра може наробити лиха


«Наші рвали та метали». Блог Анни Семьонової
Буковинці навіть дуже позитивно говорять про збірну України
«Я ж стану жертвою всесвітньої змови» Блог Юлії Леськової
Здавалося би, всі вже прийняли той факт, що коронавірус – доволі небезпечна вірусна інфекція
«Я не знаю більш національного народного генія» Блог Надії Будної
15 червня відзначили 80-річчя від дня народження видатного українського актора і режисера Івана Миколайчука
загрузка...
ВІДЕО Переглянути все відео

Про основні переваги поліуретанових деталей та особливості виробництва розповідає технік-конструктор ТМ "PolyBush" Олександр.

Ми розповімо вам, чому франшиза Pronto Pizza та Sushi Pro буде вигідною інвестицією.

Пройшло всього декілька місяців з того моменту, як найбільша торговельна мережа країни "АТБ" разом із "Райффайзен Банком" і Visa випустили унікальний банківський продукт.

В асортименті крамнички є желейки, різні горіхи в шоколаді, унікальний ірис, суфле, маршмелоу, карамель, jellybeans, лакриця, жуйки та льодяники.

Насолоджуйтесь концертом та вигравайте безліч цінних подарунків! Суперприз – РОБОТ-ПИЛОСОС!
Як влаштувати незабутню відпустку та не спустошити сімейний бюджет*

Провести незабутню відпустку і при цьому не спустошити сімейний бюджет допоможе найбільша торговельна мережа країни — "АТБ".

Ми поцікавилися, якою ж ідеєю керувалися власники, створюючи "Квант Сервіс", якого професійного рівня досягли інженери за усі роки роботи та із якими труднощами доводилося стикатися.